Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Amvrakia Music Festival 2024 | Γκιντίκι – Παύλος Παυλίδης – Εθισμός

Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024

17€-20€

Το 1ο Amvrakia Music Festival 2024 μετά την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής στις 16 & 17 Αυγούστου 2024 μας ανακοινώνει τα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο festival.

Το πρώτο Amvrakia Music Festival είναι εδώ…

Στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 16 και 17 Αυγούστου η μουσική θα γίνει ένα με τη φύση…

Σε ένα μέρος που για πολλούς είναι άγνωστο, μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μια ανάσα δίπλα από τη Λίμνη Αμβρακία, στο άλλοτε -εγκαταλελειμμένο πια- στρατόπεδο Ψαρογιάννη που μετατρέπεται για τις ανάγκες του διημέρου σε εστία πολιτισμού, η μουσική ντύνει  με νότες και ήχους την ομορφιά της φύσης…Μια ιδέα, μια πρωτοβουλία από τους διοργανωτές, μια πρωτοποριακή δράση, ένα πολύχρωμο φεστιβάλ ήρθε να ταράξει τα δεδομένα και να απογειώσει το καλοκαίρι μας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Εκεί που η φύση ανοίγει την αγκαλιά της απλόχερα, κάτω από τα ελαιόδενδρα και δίπλα από τη λίμνη, ένα υπέροχο τοπίο περιμένει τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν για πρώτη φορά…

Το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες που με τη φωνή τους θα μας ταξιδέψουν στα άδυτα της φαντασίας μας, της ανέμελης παιδικής μας ζωής και σε συνδυασμό  με τη φύση θα μας συμπαρασύρουν σε μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, στις 16 Αυγούστου, θα ανεβούν στη σκηνή του πρώτου Amvrakia Music Festival οι καλλιτέχνες, με σειρά εμφάνισης:

Εθισμός
Παύλος Παυλίδης και Γκιντίκι

Eνώ τη δεύτερη μέρα, στις 17 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι:

Εισβολέας
Σωκράτης Μάλαμας με την Ιουλία Καραπατάκη.

Στο χώρο του φεστιβάλ, στη σκιά των ελαιόδενδρων, θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος διαμονής με σκηνές, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στήσουν τη δική τους σκηνή και να διανυκτερεύσουν. Τις ημέρες του φεστιβάλ πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων θα προσδώσει διαδραστικό χαρακτήρα διασκέδασης για τους επισκέπτες του. Επιπλέον, ο χώρος του φεστιβάλ θα διαθέτει σημεία πώλησης φαγητού καφέ ποτού κτλ.

ΖΗΣΕ, ΑΚΟΥ, ΜΑΓΕΨΟΥ, ΑΦΗΣΟΥ, ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ και ΕΛΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!

Ο χώρος που θα διεξαχθεί το φεστιβάλ είναι ο χώρος όπου βρισκόταν το παλιό Στρατόπεδο Ψαρογιάννη στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας στη θέση Άγριλος της Τοπικής Κοινότητας Στάνου του Δήμου Αμφιλοχίας. Η  πρόσβαση στο χώρο του Amvrakia Music Festival  είναι εξαιρετικά εύκολη μέσω της Ιονίας Οδού (Αυτοκινητόδρομος Α5) που διασχίζει κατακόρυφα την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο. Συγκεκριμένα μπορείτε να φτάσετε στο χώρο του Φεστιβάλ σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο σας από πόλεις όπως η Άρτα, η Πρέβεζα, η Λευκάδα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και η Ναύπακτος, σε λίγο περισσότερο από μια ώρα από Πάτρα και Ιωάννινα και σε περίπου τρεις ώρες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος στάθμευσης εντός του χώρου μπορεί να  εξυπηρετήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων που θα παρκάρουν με τη βοήθεια του προσωπικού του φεστιβάλ χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους οδηγούς σε απόσταση μερικών μέτρων από το stage.

Με λίγα λόγια, το Amvrakia Music Festival υπόσχεται ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο μουσική, φύση, δράση και διασκέδαση και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.


Προπώληση more.com

Παρασκευή 16/8

Προπώληση 17€
Ταμείο 20€

Γκιντίκι

Παύλος Παυλίδης

Εθισμός

Σάββατο 17/8

Προπώληση 17€
Ταμείο 20€

Σωκράτης Μάλαμας

Εισβολέας

Διήμερο 16+17/8

Early Birds 28€

Προπώληση 32€

Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη | Λίμνη Αμβρακία | Αμφιλοχία


 

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Παρασκευή, 16 Αυγούστου, 2024
Κόστος:
17€-20€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πρώην Στρατόπεδο Ψαρογιάννη
Λίμνη Αμβρακία
Αμφιλοχία, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr