Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

AMORPHIS+SÓLSTAFIR+LOST SOCIETY

3 Νοεμβρίου 2023 @ 19:45

38.5€

“Live From The Thousand Lakes”

Λίγα συγκροτήματα μπορούν να παινεύονται πως κατόρθωσαν να έχουν την καριέρα των AMORPHIS με τη συνέπεια και τη συνεχή ανοδική πορεία που έχουν οι Φιλανδοί metallers. Μιλάμε για ένα σχήμα που υπάρχει πλέον για περισσότερα από 30 χρόνια, ξεκίνησε παίζοντας death metal, εδώ και μερικά χρόνια όμως, παίζει πιο προοδευτικό και μελαγχολικό metal, με πολλά folk στοιχεία, χωρίς ποτέ να αποχωρίζεται τις ρίζες του.

 

Είναι μεγάλη μας χαρά να τους υποδεχτούμε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, 2023 στην Αθήνα, 12 ολόκληρα χρόνια ύστερα από την τελευταία τους επίσκεψη στη χώρα μας και να θαυμάσουμε ένα σχήμα που βρίσκεται κυριολεκτικά στην κορυφή,τη στιγμή που αυτό συμβαίνει!!!

 

Μαζί τους στον ρόλο του Special Guest, θα είναι ένα από τα κορυφαία σύγχρονα post metal σχήματα, οι Ισλανδοί SÓLSTAFIR. Ένα σχήμα που ποτέ δεν υπάκουσε σε κανόνες, σε ότι αφορά στη σύνθεση των τραγουδιών τους, μπορούν να γράψουν ακόμα και ένα δεκάλεπτο τραγούδι χωρίς την παραδοσιακή εναλλαγή ανάμεσα στα κουπλέ και τα ρεφρέν, πολύ απλά επειδή έτσι τους βγαίνει.

 

Τις συναυλίες, ανοίγουν οι Φιλανδοί LOST SOCIETY, που έχουν ήδη πέντε άλμπουμ στο ενεργητικό τους. Ξεκίνησαν το 2010 ως ένα καθαρόαιμο thrash metal σχήμα με στίχους για party και κατανάλωση μπύρας, από το τρίτο τους άλμπουμ όμως και μετά άρχισαν να ενσωματώνουν νέα στοιχεία, με αποτέλεσμα το περσινό “If The Sky Came Down”,να είναι ένα δυνατό, μελωδικό και μοντέρνο groove metal άλμπουμ, με αρκετά metalcore και nu metal στοιχεία, αλλά και κάποια thrash metal ψήγματα από το παρελθόν τους, δίνοντας τους μία άλλη υπόσταση, θυμίζοντας SLIPKNOT, LINKIN PARK, κ.λ.π. Είναι σαφές πλέον, ότι αν και έχουν απομακρυνθεί από τις ρίζες τους, η δημοτικότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην χώρα τους και όχι μόνο.

 

Ώρα έναρξης: 19:45

Προπώληση 123tickets


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
3 Νοεμβρίου 2023
Ώρα:
19:45
Κόστος:
38.5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Playsafe
Email
playfalse01@gmail.com

Χώρος Διεξαγωγής

Principal Club Theater
26ης Οκτωβρίου 15
Θεσσαλονίκη, 54627 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2310428088

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο info@stagenews.gr