Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Loading Events

« All Events

ΑΜΕΤΙ ΜΟΥ ΧΑΜΕΤΙ (Η Κωμωδία της Χρονιάς) | ΚΟΖΑΝΗ

Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024 @ 20:30

12€ – 14€

AMETI MOY XAMETI

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

Η σπαρταριστή Κωμωδία μας ,σας ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! Έξι ήρωες της φαντασίας που  μπορεί όμως  να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει το θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια. Κύριο χαρακτηριστικό η ‘Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας ( Χρυσόστομος Σωφρόνης  ) ,ιδιοκτήτης  Παντοπωλείου,  ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα . Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά ) ,φιλάργυρος ,τσιγγούνης ,άπιστος , παραδοσιακός . Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου ) ,γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική ,μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός ,αιώνιος φοιτητής ,τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη . Πανάγιο Σοφρώνη Θυγατέρα και η Επανάσταση της Οικογένειας. Ο Βαγγέλης – συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας. Πιστεύει πως έχει ρίζες από Σκωτία. Επιθυμεί και στα 70 έτη του να γίνει Πατέρας. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία  ,πελάτισσα του Παντοπωλείου. Και ο βοηθός του Χρυσόστομου ο Τέλης Βελόνης .Έρωτες ,περιουσιακά στοιχεία ,κληρονομιές ,αρραβώνες ,επιχειρήσεις, παρεξηγήσεις . Όλα  τα υλικά μαζί  τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες , αβίαστο – ασταμάτητο γέλιο ,υπέροχος φωτισμός , μουσική και χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας – έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την  KΩMΩΔIA  ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Σας εγγυόμαστε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από όλους τους ήρωες ,ένα ρεσιτάλ ερμηνειών και κατάθεση ψυχής από όλους τους ταλαντούχους , αγαπημένους ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ -ΜΑΙΡΗ ΒΛΟΥΤΗ – ΤΙΣΣΑ ΒΣΑΣΙΛΑΚΗ

ΑΡΕΤΗ ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗ

Guest Star : ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ

Συντελεστές

Κείμενα – σκηνοθεσία -Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: Peter Tamas –  Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography) – Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ενδυματολόγος: S.M  –  Τις Γυναίκες έντυσε :  IQ FEMALE CLOTHING . Οι Άντρες του Θιάσου κατάφεραν να ντυθούν μόνοι τους.!!!!

Κατασκευή σκηνικών:  Per. Pristouris  – Σκηνικά – Yλικά: RAVAGO (BUILDING SOLUTIONS)  – Χορογραφίες: Τζίνα Κωνσταντιδάκη –  Ήχος -Φώτα:  STUDIO GM

Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής – Μουσική: Άκης Μελής

Τραγούδι Παράστασης -Μουσική – Ενορχήστρωση -Στοίχοι: Κυριάκος Γαληνός

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: G Makris Productions

 

Μια θεατρική Παράσταση που αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2024 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη ,παραδοσιακή .Μια κωμωδία παλιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη.


Προπώληση more.com

Μειωμένο εισιτήριο για ειδικές κατηγορίες συμπεριλαμβάνει: Φοιτητές, Άνεργοι, Ευπαθείς ομάδες, Γ’ Ηλικία, παιδιά άνω των 14 ετών.



Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Details

Date:
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024
Time:
20:30
Cost:
12€ – 14€
Event Category:

Venue

Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού
Κοζάνη, Ελλάδα + Google Map

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]