Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Amenra

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024 @ 20:00

29€

Οι Amenra επιστρέφουν στην Αθήνα, τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο Floyd Live Venue. Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου ακραίου ήχου σε μια βραδιά που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς 29€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 32€.

Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η επιβλητική βελγική μπάντα αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν όρια στη διεύρυνση του πελώριου ήχου τους. Είτε τους αποκαλέσεις “post-sludge metal” είτε “avant-garde post-metal”, η αλήθεια είναι πως παραμένουν ηχητικά και -κυρίως- συναισθηματικά, έντονοι και heavy με κάθε πιθανό τρόπο.

Η δισκογραφία τους, με τους έξι πρώτους δίσκους να έχουν τίτλο “Mass” – με λατινική αρίθμηση, είναι μια εμπειρία που δύσκολα περιγράφεται. Ο ιδρυτής και τραγουδιστής τους, Colin H. van Eeckhout, έχει αναφέρει πως κάθε δίσκος της “Mass” εποχής δημιουργήθηκε από τη συσσώρευση άσχημων εμπειριών των μελών της μπάντας. Ιστορίες πόνου, δοσμένες με ειλικρίνεια, σε μια προσπάθεια να διώξουν το “σκοτάδι” από μέσα τους.

Το “Mass IIII” (2008) θεωρείται το απόλυτο αριστούργημα που έκανε κάθε οπαδό, παντοτινό ακόλουθό τους. Το “Mass VI” (2017) αποτέλεσε την εμπορική επιτυχία που τους άνοιξε ακόμα μεγαλύτερους δρόμους και ατέλειωτες sold-out περιοδείες. Εκεί, στη σκηνή δηλαδή, όπου κάθε εμφάνισή τους είναι μια ιεροτελεστία.  Την, σε στιγμές, απόλυτη ησυχία διαδέχονται ζοφερές ηχητικές εκρήξεις οι οποίες, μαζί με την ασύλληπτη ερμηνεία του Colin, δημιουργούν ένα ελεγχόμενο χάος που απορροφά πλήρως τον θεατή.

Ο τελευταίος δίσκος τους, “De Doorn”, στον οποίο κάθε στίχος αποδίδεται στα Φλαμανδικά, αποκαλύπτει περισσότερο το αληθινό πρόσωπο τους. Λες και ο χρόνος, η ηλικία και η ωριμότητα τους έφεραν, με αργά βήματα, από το απόλυτο κατάμαυρο σκοτάδι του ξεκινήματός τους, πλέον στο φως.

Τα λόγια του Colin είναι χαρακτηριστικά:  «Ακόμη και στα γλυκά σημεία, οι λέξεις ηχούν σκληρές. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αλλά υπάρχει σε αυτές μεγάλο βάρος. Από άποψη περιεχομένου, πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο βαρύ album που έχουμε κάνει. Ο πόνος είναι ακόμα εκεί – απλά δεν είναι πια μόνος. Αναζητάς την ανεύρεση ελπίδας, τη δύναμη να συνεχίσεις.»

H Αmenra δεν είναι η καταιγίδα πριν την ηρεμία. Είναι και τα δύο μαζί. Η συνέχεια, στη σκηνή του Floyd Live Venue, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.


Διάθεση εισιτηρίων:

• Τηλεφωνικά στο 2117700000
• Online  more.com / floyd.gr
• Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.

Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
Ώρα:
20:00
Κόστος:
29€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

FLOYD
Πειραιώς 117
Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]