Connect with us

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]


Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγρίμι (Fauve)

19 Ιουλίου 2023 @ 21:30

5€

Οι Αρδέννες, ο Μέλας Δρυμός, η Brocéliande, το Vexin. Τα δάση είναι χώροι που διαφεύγουν από την άμεση αντίληψη. Εδώ, άνθρωποι και ζώα διασκορπίζονται και κρύβονται, παραμονεύουν, αλληλοκυνηγιούνται και αλληλοπαγιδεύονται. Τόποι ηρεμίας και διαλογισμού, έκστασης και έντονης ζωής, τα δάση είναι επίσης απειλητικά και τοξικά περιβάλλοντα.

Στο Αγρίμι / Fauve, η Λενιώ Κακλέα χορογραφεί με ακρίβεια μια παράσταση για την αγριότητα των σωμάτων. Οι ασκήσεις, οι χοροί και οι τελετουργίες που αναπτύσσει επί σκηνής εξερευνούν αυτόν τον φυσικό και φανταστικό τόπο όπου συντελείται η διάλυση των ταυτοτήτων και η μεταμόρφωση των σωμάτων.

Συνδέοντας για πρώτη φορά τη χορογραφική δημιουργία της Κακλέα με τον γεωγραφικό, περιβαλλοντικό και ποιητικό πλούτο των δασών, το Αγρίμι / Fauve παρουσιάζει τον χορό σαν μια ακόμα ζώνη άγριας ζωής προς υπεράσπιση.

Χορογραφία – Σκηνοθεσία Λενιώ Κακλέα

Ερμηνεύουν Λενιώ Κακλέα, Γιώργος Κοτσιφάκης, Ιωάννα Παρασκευοπούλου

Σχεδιασμός ήχου – Βίντεο – Τεχνική διεύθυνση Éric Yvelin

Σκηνικά Κλειώ Μπομπότη

Σχεδιασμός φωτισμού Bruno Pocheron

Κοστούμια Olivier Mulin

Βίντεο Τοπίο Sophie Laly

Δραματουργία – Έρευνα Lou Forster

Βοηθός χορογράφου Δημήτρης Μυτιληναίος

Βοηθός σκηνογράφου Φιλάνθη Μπουγάτσου

Εκπαίδευση στο pole dance Μάντυ Φραγκιαδάκη

Διαχείριση και Οργάνωση παραγωγής Chloé Schmidt

Διανομή Kumquat Performance | performing arts (Gerco de Vroeg & Laurence Larcher)

Παραγωγή abd

Με την υποστήριξη του Fondation d’entreprise Hermès

Συμπαραγωγή Kunstenfestivaldesarts Bruxelles (Βέλγιο), Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου (Ελλάδα), Serpentine London (ΗΒ), CN D Pantin – Centre national de la danse (Γαλλία), Festival d’Automne de Paris (Γαλλία), Theater Spektakel Zürich (Ελβετία), Pôle Sud – CDCN de Strasbourg (Γαλλία), La Briqueterie – CDCN Val de Marne (Γαλλία), ImPulsTanz International Festival και DanceWEB Life Long Burning Network (Αυστρία), Le Dancing – CDCN de Dijon (Γαλλία)

Η abd – association le O λαμβάνει την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτιστικών Θεμάτων της Ιλ-ντε-Φρανς στο πλαίσιο επιχορήγησης για την περίοδο 2023-2024.

Εισιτήρια


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Ιουλίου 2023
Ώρα:
21:30
Κόστος:
5€
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πειραιώς 260
Πειραιώς 260
Ταύρος, Αθήνα, Αττική
+ Χάρτης Google

Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι από έγκυρες πηγές παρόλα αυτά ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ημερομηνιών ή ακυρώσεις για τις οποίες δεν έχουμε ενημερωθεί.

Αποστολή δελτίων τύπου στο [email protected]