Connect with us

News

EJEKT Festival 2023 / LINE UP

Δημοσιεύθηκε

στις

Δείτε το LINE UP toy EJEKT Festival 2023

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

 

Η ιέρεια της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour!

H Florence Welch είναι η καλλιτέχνης που έχει καταφέρει όσο κανένας άλλος συγκαιρινός της, να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία και την αναγνώριση από την κριτική. Φτιαγμένη από τη στόφα των “θρύλων” της ροκ μουσικής, με σκηνική παρουσία που θυμίζει Νύμφη και μια κυριαρχική φωνή που σπάει τα όρια των μουσικών ειδών (pop, rock, dance, soul), η Βρετανίδα star – από το 2007 ως σήμερα – διαρκώς εξελισσεται και ανανεώνει τη σχέση λατρείας με το τεράστιο κοινό της.

Χάρη σε ύμνους όπως τα “Dog Days Are Over”, “Shake It Out”, “You’ve Got The Love”, “Sweet Nothing”, “Hunger”, “What Kind Of Man”, “My Love”, η Florence έχει ανέβει στο νο1 των Βρετανικών charts με 5 διαφορετικούς δίσκους, έχει δισεκατομμύρια streams και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων , ενώ η φήμη της διαρκώς μεγαλώνει.

Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι πολυαγαπημένοι Editors, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο line-up με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής!

Οι Editors έχουν διαγράψει την λαμπρή πορεία τους στις κορυφές του βρετανικού ροκ ήχου εδώ και δύο δεκαετίες, στη διάρκεια των οποίων έχουν κερδίσει τις μεγαλύτερες τιμές που μπορεί να επιτύχει ένα συγκρότημα της Αλβιόνας: πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, hit singles, sold out περιοδείες και τη φήμη ενός από τα καλύτερα live acts της Ευρώπης.

Με όπλα τους τη “μεγάλη”, βαρύτονη φωνή και την σαγηνευτική σκηνική παρούσια του Tom Smith, αλλά και με την ικανότητά τους να γράφουν riffs και τραγούδια-ύμνους (“Munich”, “An End Has A Start”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, “Rats”, “Papillon”, “Blood”, κλπ), οι Editors συγκαταλέγονται στα πιο αγαπητά συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, με τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας να έχουν γράψει συναυλιακή ιστορία.

 

Οι Royal Arch συγκαταλέγονται στα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής. Κέρδισαν τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2020 με το ατμοσφαιρικό single “La Nuit”. Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το “Why Don’t You? (Let It All Go)” απέδειξαν ότι θα μας απασχολούν για πολύ καιρό.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.