Αθήνα
Τετάρτη 4 & Πέμπτη 5 Οκτωβρίου | Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη | θέατρο Εμπρός – Ρήγα Παλαμήδου 2 Αθήνα | 20:00
Ο Γκράχαμ, ένας Άγγλος εργένης πενηντάρης, ζει μια ιδιαίτερη, αλλά ήσυχη και κατά τους τύπους ζωή, προσκολλημένος ακόμη στη μητέρα του. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη, έρχεται να διαταράξει μια απρόσμενη συνάντηση στο δρόμο με ένα παλιό φλερτ της μητέρας που αναζοπυρώνεται και φτάνει στα πρόθυρα του γάμου.
Οι εξελίξεις αυτές απειλούν τη ζωή και τον εύθραυστο ψυχισμό του, ιδιαιτέρως μπροστά στην προοπτική να εξαναγκαστεί να μετακομίσει από το σπίτι του ώστε να ζήσει εκει η μητέρα με το νέο της σύζυγο. Για καλή τύχη του Γκράχαμ, η μοίρα αποφασίζει να τον σώσει ώστε να συνεχίσει τη φυσιολογική αν και νοσηρή ζωή του, υπό την γλυκιά “τυραννία” της μητέρας του.
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ Η ΜΙΜΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;
Το αστικό οικοδόμημα του Γκράχαμ δουλεύει ρολόι, μέσω της αέναης επανάληψης και της ενεργοποίησης των νευρώσεων του. Δεν υπάρχει κανένας υπαρξιακός προβληματισμός για την κοινωνία και την ηθική η τις αξίες της.
Όταν όμως αυτό διαταράσσεται μέσω της διακοπής της μίμησης του, τότε οι νευρώσεις που αποτελούν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του, απορυθμίζονται. Εμφανίζεται τότε ο φόβος για το καινούργιο, μια αναζήτηση του πραγματικού εαυτού. Αλλά αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο ο Γράχαμ δεν έχει καμία προπαιδεία, καθώς αδυνατεί να απαλλαγεί από τις νευρώσεις του. Με το κωμικο-τραγικό να συντελείται από την ανάγκη για την διατήρηση της κανονικότητας που είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη για ελευθερία. Ίσως όταν η μίμηση σταματήσει, πάψει και η τραγωδία
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθέτης/ηθοποιός: Βασίλης Νανάκης
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση/Μουσικός επί σκηνής: Μικές Σακελλίου
Σκηνικά/κοστούμια: Χρήστος Καραμέρος
Κατασκευή ρούχων: Άννα Ντιντή
Φωτογραφίες: John De Paro
Βίντεο/κείμενα: Βίκυ Φίλιππα
Παραγωγή:
Quantum Body Athens Butoh dance Group
Τετάρτες & Πέμπτες 4,5,11,12,25,26 Οκτωβρίου 2023
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά
Πληροφορίες: 6973168190
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | Όταν η ουτοπία πήγαινε σχολείο | Άλσος Παγκρατίου | 20:00
Όταν η ουτοπία πήγαινε σχολείο 1919-1939, 2016, 90′
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 20:00
Σκηνοθεσία: Joanna Grudzińska
Στον απόηχο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια Ευρώπη που έχει τραυματιστεί, οι εκπαιδευτικοί πιστεύουν ότι ένας κόσμος χωρίς βία είναι εφικτός. Στη Γαλλία, την Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Πολωνία, την ΕΣΣΔ, την Ιταλία, προσωπικότητες όπως η Maria Montessori, ο Célestin Freinet, ο Ovide Decroly ή ο Alexander Neill θα αλλάξουν βαθιά τον τρόπο σκέψης της εκπαίδευσης, τοποθετώντας το παιδί στην καρδιά της διδασκαλίας. Πηγαίνοντας κόντρα στις πληγωμένες και σκληρωτικές κοινωνίες τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εφεύρουν ένα άλλο σχολείο. Ένας Ελβετός εκπαιδευτικός, ο Adolphe Ferrière, τους έφερε κοντά σε ένα κίνημα του οποίου θα ήταν το κέντρο: τη Διεθνή Ένωση Νέας Εκπαίδευσης, που δημιουργήθηκε με βάση το πρότυπο της Κοινωνίας των Εθνών. Είκοσι χρόνια αργότερα, η άνοδος του ολοκληρωτισμού ήρθε να καταστρέψει τις συμμαχίες και να σφραγίσει μεμονωμένες μοίρες: το όνειρο κατέρρευσε, στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου. Βασισμένη σε σπάνια αρχεία, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός αγώνα για την ανθρώπινη πρόοδο, που διεξάγεται από ασυνήθιστους άνδρες και γυναίκες. Αυτή η ουτοπία που επιτεύχθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα θα έχει συμβάλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση εκπαιδευτικών θεωριών και πρακτικών και, επειδή η εκπαίδευση παραμένει στο επίκεντρο κάθε κοινωνικού και πολιτικού εγχειρήματος, η ιστορία τους αντηχεί περισσότερο από ποτέ σήμερα, ανάμεσα στους τοίχους των σχολείων μας.
Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Οκτωβρίου | In Orbit | Θόλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) | 20:00
1 φεστιβάλ, 3 ημέρες, 12 μουσικά σχήματα, μία πλήρης τροχιά γύρω από τον πυρήνα της σύγχρονης αθηναϊκής μουσικής σκηνής. Το Music Escapades: In Orbit v.4 συνεχίζει την ανήσυχη πορεία του στο μουσικό στερέωμα, αναγνωρίζει τις τάσεις, εντοπίζει νέα ταλέντα και παρουσιάζει τον ήχο της πόλης.
Την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, o Θόλος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φιλοξενεί εδραιωμένα και ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας ανεξάρτητης σκηνής και ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα ενδεικτικό του μουσικού σύμπαντος της πόλης που παίρνει διαρκώς νέες μορφές και διαστάσεις.
Την Παρασκευή, η μέρα ανήκει στην hip hop σκηνή με πρωτοπόρους καλλιτέχνες του είδους, όπως οι ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Vikkie, Complex Shadow και Danaya, τo Σάββατο, το line-up κινείται σε ηλεκτρονικά μονοπάτια με τους Veslemes, Autow Nite Superstore, Kristof και το δίδυμο των Alex Dimou & Vili να αναμειγνύουν από dance beats μέχρι avant-pop και electronica, ενώ την Κυριακή οι κιθάρες αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο με το πάντα εξελισσόμενο εγχώριο indie να εκπροσωπείται φέτος από τους Deaf Radio, Lungs, AMKA και Amalia & the Architects.
Το Music Escapades: In Orbit v.4 πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 20.00 | Hip Hop
ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ
Vikkie
Complex Shadow
Danaya
Σάββατο 7 Οκτωβρίου, 20.00 | Electronica
Veslemes
Autow Nite Superstore
Kristof
Alex Dimou & Vili
Κυριακή 8 Οκτωβρίου, 20.00 | Indie
Deaf Radio
Lungs
AMKA
Amalia & the Architects
Είσοδος Ελεύθερη
Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | Momery, Felyx and Vajohn “Momentum” | Λιμάνι Θεσσαλονίκης Αποθήκη Γ | 20:00
Τα Δημήτρια παρουσιάζουν το Momentum, ένα από τα πιο επίκαιρα και δυναμικά μουσικά πρότζεκτ της πόλης για το 2023.
Σε μια γρήγορη και μεταβαλλόμενη καθημερινότητα, η επιθυμία για την έκφραση των συναισθημάτων και των σκέψεων, μέσα από μουσική και εικόνες, ολοένα και δυναμώνει. Εκμεταλλευόμενοι την “ορμή”, τρεις Έλληνες καλλιτέχνες δημιούργησαν το πρότζεκτ “Momentum”.
Στόχος του Momentum είναι η ελευθερία της φαντασίας, η έκφραση των συναισθημάτων και η ανάδειξη του σύγχρονου ήχου της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, κάτω από ένα ατμοσφαιρικό και μακριά από προκαταλήψεις περιβάλλον.
Στις 4 Οκτωβρίου οι Momery, Felyx και Vajohn θα βρεθούν στην Αποθήκη Γ᾽ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, σε ένα δυναμικό βράδυ γεμάτο με ηλεκτρονικούς μελωδικούς σύγχρονους ήχους.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημήτρια 2023.
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | 3o Thessaloniki Free Short Festival | ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑ | 19:00
Το 3ο Thessaloniki Free Short Festival, θα πραγματοποιηθεί στις 4/10/2023 στην Ετεροτοπία και στις 5/10/2023 στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη, με προβολές ταινιών μικρού μήκους που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση.
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου | 3o Thessaloniki Free Short Festival | ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ “WE” | 19:00
Το 3ο Thessaloniki Free Short Festival, θα πραγματοποιηθεί στις 4/10/2023 στην Ετεροτοπία και στις 5/10/2023 στον Πολυχώρο WE στη Θεσσαλονίκη, με προβολές ταινιών μικρού μήκους που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση.
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | ”Μόνο να μ’ αγαπάς” | Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο | 19:30
Θεατρική παράσταση με τίτλο “Μόνο να μ’ αγαπάς” διοργανώνει, για δεύτερη φορά, φέτος, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο με την εφηβική θεατρική ομάδα VafoTEENS, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου (Γ. Βαφόπουλου 3), στις 19:30.
Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα της εφηβικής θεατρικής ομάδας του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου VafoTEENS, η οποία αναφέρεται στις ανησυχίες των εφήβων σε σχέση με την οικογένεια και το σχολικό περιβάλλον μέσα από την οπτική των ίδιων των παιδιών.
Την εμψύχωση ομάδας, την οργάνωση και τη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν οι Αφροδίτη Βασιλείου, Βίκη Γιαννακοπούλου και Μαρία Κοντίου. Στον ήχο θα είναι η Ευγενία Χατζηελευθερίου.
Η Εφηβική Ομάδα του Βαφοπουλείου λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια, υπό την καθοδήγηση της Θεατροπαιδαγωγού Μαρίας Κοντίου.
Πάτρα
Δευτέρα 2 – Παρασκευή 6 Οκτωβρίου | Έκθεση “Ανακαλύπτοντας το Γαλλικό αυτοκίνητο μέσα από τις συλλογές του Εθνικού Μουσείου αυτοκινήτου της Mulhouse στη Γαλλία” | ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ | Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00
Περιοδική έκθεση με τίτλο “Ανακαλύπτοντας το Γαλλικό αυτοκίνητο μέσα από τις συλλογές του Εθνικού Μουσείου αυτοκινήτου της Mulhouse στη Γαλλία” διοργανώνεται από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας ΠΠ και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας στην Πάτρα.
Η έκθεση βασίζεται σε υλικό που έχει παραχωρήσει το Εθνικό Μουσείο αυτοκινήτου της Mulhouse. Μέσα από 15 αφίσες παρουσιάζει την ιστορία του Γαλλικού αυτοκινήτου, ξεδιπλώνει τα μυστικά εξέλιξής του και τις σημαντικές στιγμές του και μας ενημερώνει για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το πως το αυτοκίνητο σχετίζεται με την εποχή του, τι επηρεάζει τον σχεδιασμό του, καθώς και θέματα ενέργειας που απασχόλησαν την κατασκευή του αυτοκινήτου από τα πρώτα αυτοκίνητα έως και σήμερα.
Η έκθεση εμπλουτίζεται με υλικό που προσφέρει το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με επιμέλεια του Διευθυντή του Εργαστηρίου, καθηγητή Δημήτρη Μούρτζη και ιδιώτες, καθώς και πειράματα επίδειξης.
Μελέτη του υλικού, Σχεδιασμός των πόστερ, Γενική επιμέλεια της έκθεσης, Συντονισμός σχεδιασμού εκπαιδευτικών δράσεων: Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, Υπεύθυνη ΜΕΤ
Επιμέλεια πειραμάτων επίδειξης: Ειρήνη Κοτζαμανίδη, φυσικός, ΕΔΙΠ Τμήμα Γεωλογίας, Αθηνά Πυλαρινού, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, υπάλληλος ΜΕΤ ΠΠ
Μετάφραση κειμένων του καταλόγου της έκθεσης για το γαλλικό αυτοκίνητο “100 ans d’ automobile Française” από τα Γαλλικά στα ελληνικά: Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ελλάδας στη Πάτρα.
Μετάφραση των πόστερ από τα ελληνικά στα Γαλλικά: Γωγώ Πετροπούλου, Διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας στην Πάτρα
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
Εγκαίνια: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στις 18:30
Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Γαλλοφωνίας.
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου | Παρουσίαση βιβλίου Roderick Beaton “Οι Έλληνες” | ΠΟΛΥΕΔΡΟ | 19:00
Παρουσίαση του βιβλίου “Οι Έλληνες” του Roderick Beaton θα γίνει στο Πολύεδρο την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη. Η εκδήλωση θα γίνει μια μέρα μετά την αναγόρευσή του σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Φιλολογίας και Ιστορίας-Αρχαιολογίας, του Πανεπιστημίου Πατρών (Τρίτη 3 Οκτωβρίου).
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και η Μάχη Γεωργακοπούλου, οικονομολόγος και μέλος του Development Committee στο BSA. Με τον Roderick Beaton θα συνομιλήσει ο Κωνσταντίνος Μάγνης, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας “Πελοπόννησος”.
Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του πολιτισμού που συνέβαλε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον τρόπο με τον οποίο ζούμε σήμερα στη Δύση. Μας ταξιδεύει σε όλη την υδρόγειο και σε τέσσερις χιλιετίες, από τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του Αιγαίου της Εποχής του Χαλκού και από τους μύθους για θεούς και ήρωες έως τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτή η πορεία είναι μια ιστορία επινοήσεων, όπως του αλφαβήτου, της φιλοσοφίας και της επιστήμης, αλλά και επανεπινοήσεων, καθώς οι Έλληνες πάντα προσαρμόζονταν σε καταστροφικές αλλαγές και έβρισκαν νέους τρόπους να επιβιώνουν και να βάζουν τη σφραγίδα τους στον κόσμο γύρω τους, ακόμη και σήμερα μέσω της ελληνικής διασποράς στις πέντε ηπείρους. (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)
“Η μακρά ιστορία των Ελλήνων είναι σίγουρα μια από τις πλουσιότερες, αν όχι η πλουσιότερη, σε όλη την παγκόσμια ιστορία. Τούτο το βιβλίο υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο τους Έλληνες, αλλά είναι μια ιστορία για τον κόσμο. Όπως έλεγε με περιεκτικό και ωραίο τρόπο ο καταξιωμένος συγγραφέας και ηθοποιός Στίβεν Φράυ για τη διακοσιοστή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης στις 25 Μαρτίου 2021, “Η Ελλάδα δε θα οφείλει ποτέ στον κόσμο τόσα όσα οφείλει ο υπόλοιπος κόσμος στην Ελλάδα”. Όμως ελαχιστότατοι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο εκτιμούν σωστά αυτό το γεγονός. Ακόμη και αν το εκτιμούν, μπορεί να μην κατανοούν πλήρως το πώς και το γιατί. Για να το κατανοήσουμε αυτό, δεν αρκεί να επαναλαμβάνουμε την παλιά ρήση για τους “αρχαίους προγόνους”. Πράγματι δεν αρκεί ούτε απλώς να τιμούμε και να μελετούμε τον πολιτισμό της “κλασικής αρχαιότητας”, αν απομονώνουμε αυτή την περίοδο της ελληνικής ιστορίας από την πολύ μεγαλύτερη αφήγηση της οποίας αποτελεί μέρος”. (Roderick Beaton)
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου | Δέσποινα Κωνσταντίνου έκθεση “Out of the pot” | ΓΚΑΛΕΡΙ CUBE | 20.00 – 22.00
Η Cube Gallery, φιλοξενεί από τις 6 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2023, την καινούργια ενότητα ζωγραφικών έργων της εικαστικού Δέσποινας Κωνσταντίνου, στην ατομική της έκθεση με τίτλο “Out of the pot”.
Opening: Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023, 20.00 – 22.00
Η Δέσποινα Κωνσταντίνου, γράφει: “Είναι πλάσματα οι κάκτοι μου, μεταφυσικά μιλώντας, υπάρξεις με πνεύμα, επιθυμίες, που στέκουν υπερήφανοι, δυναμικοί. Η ευαισθησία τους είναι κρυμμένη πίσω από τα αγκάθια τους και γίνεται φανερή κάθε φορά που ανθίζουν. Η θεματική αφετηρία είναι η φύση, η λατρεία της αποδίδεται με έντονα, ζωντανά χρώματα, με κυρίαρχο το πράσινο. Μέσα από την ρεαλιστική απόδοση πραγματεύομαι την αισθητηριακή εμπειρία της αφής, να έχεις την αίσθηση ότι αγγίζεις ενώ μόνο κοιτάς. Με την μεγέθυνση των κάκτων, τους αποδίδεται μία μοναδική οντότητα που τους καθιστά ως πορτρέτα με διάθεση να βρει κάποιος την αντανάκλαση του εαυτού του.”
Ο Γιάννης Μπόλης, ιστορικός της τέχνης, γράφει:
“Οι κάκτοι είναι το νέο θέμα της ζωγραφικής της Δέσποινας Κωνσταντίνου –ένα θέμα που φορτίζεται από την εμφαντική σημασία που του αποδίδει και τον δεξιοτεχνικό τρόπο που το επεξεργάζεται με λαμπερά χρώματα, καθαρότητα, λεπτομερή σχεδίαση και ξεχωριστή επιμέλεια στην απόδοση διαφορετικών υφών, ανακαλώντας, αρχικά, τις, εξαιρετικής καταγραφικής ακρίβειας και κομψότητας, έγχρωμες λιθογραφίες με θέμα φυτά και λουλούδια που εικονογραφούσαν εκδόσεις φυσικής ιστορίας τον 19ο αιώνα. Με τη συναρμογή διάφορων πραγματικών ειδών, δημιουργεί νέα, φανταστικά είδη-μεταλλαγμένα υβρίδια κάκτων, τα οποία καταλαμβάνουν μνημειακά τη ζωγραφική επιφάνεια, υποβάλλοντας μια άκρως ονειρική και μεταφυσική ατμόσφαιρα όπου, με ένταση και σουρεαλιστική, συχνά παιγνιώδη και ανατρεπτική, διάθεση, αναδύεται το ερωτικό στοιχείο.
Με αναφορές στο ποίημα Οι Έρωτες των Φυτών (The Loves of the Plants) του Άγγλου φιλόσοφου, ποιητή και φυσιοδίφη Erasmus Darwin (1731-1802), οι συνθέσεις της Δέσποινας Κωνσταντίνου μας εισάγουν σ’ έναν ιδιότυπο, πολύχρωμο και ζωντανό, φυτικό κόσμο, σε ευθεία αντιστοιχία και επαλληλία με τον ανθρώπινο, όπου η σεξουαλικότητα κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι κάκτοι μεταμορφώνονται σε φαλλικά και ηβικά σύμβολα, οι μεταξύ τους συνδυασμοί και συναντήσεις έρχονται να μεταδώσουν την εντύπωση της άμεσης σωματικής εμπειρίας και σαρκικής επαφής, να προσεγγίσουν κριτικά τη στερεοτυπική αντιπαλότητα των δύο φύλων, να ανοιχθούν στις περιοχές του ερμαφροδιτισμού, της αμφισεξουαλικότητας και των φαντασιώσεων, να αποτυπώσουν σχέσεις εξουσίας και δύναμης, χειραγώγησης, κυριαρχίας και υποταγής, να αντιπαραθέσουν αλληγορικά το πλημμυρισμένο χυμούς εσωτερικό τους στο σκληρό και ακανθώδες περίβλημά τους, να μεταφέρουν την ορμή της επιθυμίας, τον αισθησιασμό και την ηδυπάθεια της ένωσης, να εικονοποιήσουν τα αισθήματα του πόνου και της απόλαυσης, της βίας και της ηδονής. Το μαύρο χρώμα, ενισχυμένο με ασημί γκλίτερ, ορίζει τον περιβάλλοντα χώρο, παραπέμποντας στο σύμπαν, το κοσμικό κενό, την γέννηση, το μυστήριο της απαρχής της δημιουργίας.”
Δευτέρα 2 – Σάββατο 7 Οκτωβρίου Ηλίας Βασιλού εικαστική έκθεση “Sequences” | ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ TATIANA DIMOU
Στον χώρο πολιτισμού Tatiana Dimou Artists παρουσιάζεται η ατομική έκθεση του εικαστικού Ηλία Βασιλού με τίτλο “Sequences”.