Connect with us

News

Το ντοκιμαντέρ Sinéad O’Connor βγαίνει στον αέρα παρά το θάνατο της τραγουδίστριας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ταινία του 2022 “Nothing Compares” επρόκειτο να βγει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα και η σκηνοθέτης Κάθριν Φέργκιουσον επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην πρεμιέρα της

Ένα ντοκιμαντέρ 2022 για τη Sinéad O’Connor προβλήθηκε στην τηλεόραση αυτό το Σαββατοκύριακο (29 Ιουλίου), όπως είχε προγραμματιστεί, παρά το θάνατο της τραγουδίστριας.

Η ταινία της Kathryn Ferguson “Nothing Compares” είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί το Σάββατο στο Sky Documentaries και στην υπηρεσία streaming Now.

Μετά τον θάνατο της O’Connor στις αρχές της εβδομάδας (26 Ιουλίου) σε ηλικία 56 ετών, η Ferguson δήλωσε ότι μετά από πολλή σκέψη αποφάσισε να προχωρήσει στην κυκλοφορία της ταινίας όπως είχε προγραμματιστεί.

“Είχαμε προγραμματίσει να κυκλοφορήσουμε το Nothing Compares σήμερα στο Sky / Now για πολύ καιρό και μετά από πολλή σκέψη θα προχωρήσουμε με αυτό το σχέδιο”, έγραψε ο Φέργκιουσον στο Twitter το Σάββατο.

“Η αντίδραση στην ταινία και η αγάπη για τη Sinead ήταν απτή και πιστεύουμε ότι η προβολή της αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το σωστό, ώστε ο κόσμος να τη δει σε όλο της το μεγαλείο και να την ακούσει να λέει τη δική της πλευρά της ιστορίας”.

Και πρόσθεσε: “Μια επιλογή που σπάνια της δόθηκε από ορισμένες πλευρές των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ξόδεψαν τόσο πολύ από το χρόνο τους για να μειώσουν όλα όσα είχε να πει”.

“Δείτε την ταινία, νιώστε την οργή, κλάψτε για τα καλά και ας θυμηθούμε τη γυναίκα για τους ριζοσπαστικούς, μαγικούς τρόπους της και όλα όσα έκανε για εμάς. Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που είμαι Ιρλανδή γυναίκα”

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η τραγουδίστρια δούλευε πάνω σε ένα νέο άλμπουμ – τη συνέχεια του “I’m Not Bossy, I’m The Boss” του 2014. Είπε επίσης ότι ήλπιζε να το κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες16 ώρες πρν

Nightstalker – Naxatras: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Συναυλίες19 ώρες πρν

José Carreras & Plácido Domingo: Μια ιστορική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

News20 ώρες πρν

13α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης: Οι υποψηφιότητες

Festival2 ημέρες πρν

Waterboom Festival 2024: Σάββατο 22 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Μουσική2 ημέρες πρν

Captain Hawk – Ghosts of the Sea: Νέο Video “Diamonds, Emeralds & Rubies”

News3 ημέρες πρν

Είδαμε και ακούσαμε τον ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΡΑΚΟ στο Μέγαρο Μουσικής!

Θέατρο3 ημέρες πρν

12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»​ 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024​ Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

News4 ημέρες πρν

Η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει με περισσότερες από 50 συναυλίες!

Συναυλίες4 ημέρες πρν

Οι Apocalyptica στις 16 Σεπτεμβρίου έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για να ερμηνεύσουν ζωντανά το “Plays Metallica Vol.2”

Festival5 ημέρες πρν

Sani Festival 2024: 6 Ιουλίου – 10 Αυγούστου @ Sani Hill – Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη