Connect with us

Μουσική

SUNSHINE: “Breakcore Beats” Single & Video

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αναμονή τελείωσε!! Βυθιστείτε στον ασταμάτητο κόσμο της γερμανικής μελωδικής death grind δύναμης SUNSHINE με την τελευταία τους κυκλοφορία: το σαγηνευτικό single και video “Breakcore Beats”!

Ακούστε το “Breakcore Beats” σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες ΕΔΩ

Ηχογραφημένο, μιξαρισμένο και επεξεργασμένο στα περίφημα Vyrah Studios υπό την καθοδήγηση του Michael Streckbein, το “Breakcore Beats” είναι ένας ανεμοστρόβιλος έντασης και καινοτομίας, παρέχοντας μια αδυσώπητη συγχώνευση μελωδικού death grind.

“Πολλές μπάντες γράφουν πολύ καλές βιογραφίες, εμείς προτιμούμε να γράφουμε πολύ καλά τραγούδια”. Λέει η μπάντα. Και πράγματι, η μουσική τους μιλάει δυνατά, ξεπερνώντας τα γλωσσικά εμπόδια και επικοινωνώντας με το κοινό σε ένα αρχέγονο επίπεδο.
Η μπάντα υπάρχει μόλις ένα ή δύο χρόνια. Ωστόσο, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην ιστορία τους για να καταλάβετε ποιοι είναι και τι κάνει τη μουσική τους μοναδική.
Το ταξίδι ξεκίνησε το 2019 ως μια αόριστη ιδέα που ζυμώνεται σε ένα άνετο γωνιακό μπαρ στο Έσσεν, συνοδευόμενη από τη δροσιστική γεύση της μπύρας Stauder. Εκείνο το βροχερό ανοιξιάτικο βράδυ έφερε κοντά τρεις νέους άνδρες, ο καθένας από τους οποίους καυχιόταν για δεκαετίες μουσικής εμπειρίας. Οι ρίζες των Sunshine ανάγονται στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν κάποια από τα μέλη τους, μαζί με την προηγούμενη μπάντα τους, εξασφάλισαν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με τη γερμανική εταιρεία “Alveran Records”, κάνοντας όνομα στην underground σκηνή. Με την πάροδο των ετών, διάφορα μέλη των Sunshine και των συγκροτημάτων τους απέκτησαν συμβόλαια με γνωστά ονόματα της βιομηχανίας και περιόδευσαν στην Ευρώπη με συγκροτήματα όπως οι As I Lay Dying, Heaven Shall Burn, Napalm Death και Burry Tomorrow.

Από τα απομεινάρια αυτών των underground συγκροτημάτων προέκυψε κάτι νέο και συναρπαστικό. Μετά από μερικά μόνο τζαμάρισμα, έγινε φανερό ότι οι Sunshine ήταν στα πρόθυρα της δημιουργίας κάτι εξαιρετικού. Ωστόσο, οι επιβραδύνσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία καθυστέρησαν την πλήρη υλοποίηση των Sunshine μέχρι το 2022. Από την αρχή, οι Sunshine είχαν ως στόχο το ειλικρινές και ασυμβίβαστο μελωδικό death grind. Ο ήχος τους είναι ένα ζωντανό αμάλγαμα από διαφορετικά υποείδη, εμποτισμένο με επιρροές από hardcore και punk, εμφανείς στο δυναμικό εύρος της μουσικής τους. Είτε περίπλοκα και αρμονικά είτε ωμά και επιθετικά, τα τραγούδια των Sunshine αντανακλούν πάντα τα συναισθήματα που διαμορφώνουν την ταυτότητά τους.

Συνδεθείτε με τους SUNSHINE:

www.facebook.com/sunshine.metal.fb

www.instagram.com/sunshine.metal.insta

www.youtube.com/@sunshinemetal

Spotify: SpotifySunshineMetal

iTunes: SunshineiTunes

Bandcamp: sunshine14.bandcamp.com


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα