Connect with us

Μουσική

MIDNIGHT POETRY – BLACK HOLE (SINGLE)

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Midnight Poetry αποκαλύπτουν το πρώτο single και βίντεο, “Black Hole”, από το ντεμπούτο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2024.

Το “Black Hole” είναι το ντεμπούτο single των Midnight Poetry και η εισαγωγή τους στον κόσμο της μουσικής ως συγκρότημα. Το single κυκλοφορεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, διαθέσιμο στο Bandcamp, μαζί με το επίσημο βίντεο, που απεικονίζει τη διάθεση του ήχου, τους στίχους και τα φωνητικά. Το “Black Hole” δημιουργεί μια αντίθεση ανάμεσα στον ηλεκτρονικό ήχο που κινείται στις γραμμές της future pop μαζί με την ψυχρή, σκοτεινή ατμόσφαιρα, τον λυρισμό και τα δυνατά φωνητικά που εκφράζουν απόλυτα αυτό που πρεσβεύει το τραγούδι. Ένα κομμάτι που συνδυάζει άψογα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής και της σκοτεινής ποπ μουσικής για να δημιουργήσει μια απόκοσμη αλλά και σαγηνευτική ατμόσφαιρα.

Midnight Poetry σχετικά με το “Black Hole”:Αυτό το τραγούδι περικλείει τις σκέψεις και τα συναισθήματα που ξυπνούν στη μνήμη μας μετά την αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης από το παρελθόν, την οποία ξαναζούμε στο παρόν. Αυτό μπορεί να προέρχεται από έναν χωρισμό, την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, την απόρριψη ή άλλες οδυνηρές εμπειρίες. Τέτοια γεγονότα είναι αναπόφευκτα, αναγκάζοντάς μας να εμπλακούμε σε έναν προσωπικό αγώνα για να διατηρήσουμε τον έλεγχο και να αποφύγουμε να μας καταβροχθίσει η άβυσσος που απειλεί την ίδια μας την ύπαρξη. Οι στίχοι παρομοιάζουν τη μοναξιά με μια νεκρή έρημο, όπου η ψυχή, αιωρούμενη και χορεύοντας με ένα φάντασμα, προσπαθεί να ξαναβρεί την ουσία της”.

Midnight Poetry είναι το νέο project της Κλεοπάτρας Καϊντό και του Γιάννη Σπανού. Ένα πολλά υποσχόμενο project με σκοτεινές, ηλεκτρονικές συνθέσεις με στοιχεία μελωδικού post-punk αλλά και industrial pop, επηρεασμένο από συγκροτήματα όπως οι VNV Nation, Diary of Dreams, New Order, Clan of Xymox και νεότερους καλλιτέχνες.

Η Cleopatra Kaido έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν δύο άλμπουμ, το “Artificial Galaxy” (2013) με τους Drama Queen (post punk, goth, alternative) και το “System Amomaly” (2020) με τους “Meat Injection” (Synth Wave, Post Punk, Dark Electro, Minimal). Έχει εμφανιστεί σε πολλές ζωντανές εμφανίσεις καθώς και σε συνεργασίες με άλλους μουσικούς, και τώρα επιστρέφει δυναμικά εκεί που οι ανησυχίες της μετατρέπονται σε δημιουργικότητα και έμπνευση, με τον Γιάννη Σπανό στο πλευρό της.

Ο Γιάννης Σπανός έχει ήδη κυκλοφορήσει 5 προσωπικά άλμπουμ και αρκετές κυκλοφορίες σε συλλογές από την goa/psychedelic trance σκηνή, με τους Radical Distortion καθώς και το solo project του ως John Spanos κάτω από τους ήχους του Ambient/Chill Out/Future Garage με πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο εξωτερικό. Ο John προσθέτει τη δική του πινελιά σε αυτό το μουσικό είδος, έχοντας στο πλευρό του την Cleopatra Kaido.

Οι Midnight Poetry δουλεύουν πάνω στα νέα τους τραγούδια για να προετοιμαστούν για το ντεμπούτο άλμπουμ τους, η κυκλοφορία του οποίου θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

MIDNIGHT POETRY LINKS

https://midnightpoetrygr.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556089598804

https://www.instagram.com/midnightpoetry_gr/


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα