Connect with us

Cinema

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 8/9

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκλήματα του Μέλλοντος

Το body horror συναντά το sci-fi στους δρόμους της Αθήνας δια χειρός Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ. Σε ένα παράλληλο κοντινό μέλλον, η ανθρωπότητα έχει αναπτύξει την ικανότητα να μεταποιεί το σώμα της χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία. Ένας διάσημος περφόρμερ μαζί με τη σύντροφό του έχουν αναγάγει σε πειραματική παράσταση τη χειρουργική διαδικασία της μετάλλαξης, προκαλώντας σοκ στο κοινό και φέρνοντας τον οργανισμό του καλλιτέχνη στα όριά του. Όταν στον περίγυρο του περφόρμερ εμφανίζεται μια μυστηριώδης οργάνωση, μια αστυνομική ερευνήτρια αναλαμβάνει να παρακολουθήσει το καλλιτεχνικό δίδυμο και να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

 

 

Εισιτήριο για τον Παράδεισο

Εξωτική ρομαντική κωμωδία με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς. Ένα διαζευγμένο ζευγάρι αποφασίζει να συμφιλιωθεί προσωρινά και να ταξιδέψει στο Μπάλι, έτσι ώστε να αποτρέψει την κόρη του από το να κάνει το ίδιο λάθος που έκανε εκείνο πριν από 25 χρόνια.

 

 

Όλα Πήγαν Καλά

Ανάλαφρα σοβαρός Φρανσουά Οζόν με Σοφί Μαρσό και Αντρέ Ντισολιέ. Ένας 85χρονος μπαίνει ξαφνικά στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Όταν συνέρχεται συνειδητοποιεί πως πια δεν είναι σε θέση να κινείται ανεξάρτητα και να κάνει όλα όσα αγαπούσε στη ζωή, αλλά αντίθετα είναι υποχρεωμένος να βοηθείται από άλλους. Τότε ζητά από την κόρη του κάτι αδιανόητο: να τον βοηθήσει να πεθάνει.

 

 

Ο Τυφλός που δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό

Συγκινητική φινλανδική δραμεντί. Ο Γιάκο, ένας τυφλός ο οποίος κινείται με αμαξίδιο, αποφασίζει να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά τη Σίρπα, τη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος αλλά μένει μακριά από εκείνον. Αφορμή αποτελούν κάποια σοκαριστικά νέα που λαμβάνει η Σίρπα, τα οποία κινητοποιούν το Γιάκο να κάνει τα πάντα ώστε να βρεθεί κοντά της. Για να τα καταφέρει, όμως, πρέπει να βασιστεί στη βοήθεια πέντε αγνώστων οι οποίοι τον περιμένουν σε συγκεκριμένα σημεία του ταξιδιού του πως εκείνη, με την τύχη του ταξιδιού να κρέμμεται από μια κλωστή.

 

 

Νεαροί Εραστές

Ερωτικό δράμα με τους Φανί Αρντάν, Μελβίλ Πουπό, Σεσίλ ντε Φρανς. Μια κομψή συνταξιούχος αρχιτέκτονας συναντιέται ξανά ύστερα από 15 χρόνια με έναν παντρεμένο, σήμερα, γιατρό και ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Ξεκινούν έναν παθιασμένο δεσμό ο οποίος, όμως, πέφτει σε σκόπελους όταν εκείνη αρχίζει να αναμετράται με τα έντονα συναισθήματά της και εκείνος βλέπει την οικογενειακή κατάστασή του να ανατρέπεται.

 

 

Χάρηκα που σας Γνώρισα

Η Ζοζιάν Μπαλασκό είναι μια φορτική πεθερά. Ο Πολ, ένας 45χρονος εισοδηματίας, ερωτεύεται την Άβα, μια νεαρή υπάλληλο του μετρό. Αποφασίζει να την παντρευτεί, αλλά η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος και προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να αποδείξει ότι η Άβα απατά τον γιο της.

 

 

Η DC Λεγεώνα από τα Σούπερ-Κατοικίδια

Όταν ο Σούπερμαν απάγεται, ο Κρίπτο, το πιστό σκυλί του, αναλαμβάνει δράση. Ο Κρύπτο, ο Σούπερ-Σκύλος, είναι αχώριστος φίλος με τον Σούπερμαν. Μοιράζονται τις ίδιες υπερδυνάμεις και μάχονται πλάι-πλάι ενάντια στο έγκλημα στην πολύπαθη Μητρόπολη. Όταν ο Σούπερμαν και η Τζάστις Λιγκ πέφτουν θύματα απαγωγής, ο Κρύπτο πρέπει να πείσει μία αγέλη αδέσποτων – το κυνηγόσκυλο Έις, τη γουρουνίτσα Πί-Μπι, τη χελώνα Μέρτον και τον σκίουρο Τσιπ- να επιστρατεύσουν τις νεοαποκτηθείσες υπερδυνάμεις τους για να τον βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή διάσωσης των σούπερ ηρώων.

 

 

Σπιρτόκουτο

Η ταινία – σοκ του Γιάννη Οικονομίδη που άλλαξε το σύγχρονο ελληνικό σινεμά. Μια μέρα, εν μέσω καύσωνα, στο σπίτι ενός μικρομεσαίου 50άρη οικογενειάρχη, όλοι ξεσπούν ο ένας στον άλλο με απίστευτη λεκτική βία για πάθη, ζήλιες, και διαφωνίες επί επιχειρηματικών ανοιγμάτων. Μέχρι που μια απρόοπτη εξομολόγηση τινάζει τα πάντα ακόμη πιο ψηλά στον αέρα.

 

 

Ριφιφί

Το διασημότερο ευρωπαϊκό heist movie δια χειρός Ζιλ Ντασέν. Ύστερα από πέντε χρόνια κάθειρξης ο Τόνι Στεφανουά θα ξαναβρεθεί με τους πρώην συνεργάτες του. Στην αρχή αρνείται να συμμετάσχει στη ληστεία ενός μεγάλου κοσμηματοπωλείου που του προτείνεται, αλλά στη συνέχεια μπαίνει στο κόλπο εφαρμόζοντας το μεγαλοφυές σχέδιό του: Να εισέλθουν στο πολυτελές μαγαζί από μια τρύπα που θα ανοίξουν στο ταβάνι του.

 

 

Η Μοναχική Σύζυγος

Σατγιαζίτ Ράι βραβευμένος με Αργυρή Άρκτο στο Βερολίνο του 1965. Στην Ινδία των τελών του 19ου αιώνα, η μοναχική σύζυγος ενός εκδότη νιώθει ερωτική έλξη για τον ξάδελφο του άντρα της, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη λογοτεχνία.

 

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες11 ώρες πρν

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Κρήτη: 23 Ιουλίου στο Ρέθυμνο & 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Συναυλίες11 ώρες πρν

AthensRocks 2024: Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος συμπληρώνουν το line-up της πρώτης μέρας | Σάββατο 27 Ιουλίου

Μουσική12 ώρες πρν

Kandè | New Single: Fury of War

Συναυλίες12 ώρες πρν

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2024: Νέα δεύτερη Ημερομηνία 2 Ιουλίου |Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Events17 ώρες πρν

Athens Pre Pride Party: Σάββατο 20 Απρ 23:00 @ Pireos 260

News1 ημέρα πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events2 ημέρες πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική2 ημέρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video