Connect with us

Μουσική

Οι METALLICA κυκλοφόρησαν το δεύτερο επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι “Too Far Gone?”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Coan “Buddy” Nichols και στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Felipe Nunes, περιέχει υλικό που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος στις 6 Αυγούστου στο MetLife Stadium στο East Rutherford του New Jersey.

Το “Too Far Gone?” προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ των METALLICA, “72 Seasons”, το οποίο πούλησε 146.000 άλμπουμ στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και κατέλαβε τη θέση Νο. 2 στο Billboard 200 chart. Σηματοδότησε το δωδέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος που βρίσκεται στο Top 10 των charts, εκ των οποίων τα οκτώ έχουν φτάσει στις δύο πρώτες θέσεις.

Το “72 Seasons” είχε τη μεγαλύτερη εβδομάδα για οποιοδήποτε ροκ ή hard rock άλμπουμ από τότε που το “Fear Inoculum” των TOOL έφτασε τον Σεπτέμβριο του 2019 με 270.000  άλμπουμ.

Το “72 Seasons” κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου μέσω της Blackened Recordings της ίδιας της METALLICA. Σε παραγωγή του Greg Fidelman με τον κιθαρίστα/τραγουδιστή James Hetfield και τον ντράμερ Lars Ulrich, ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή νέου υλικού των METALLICA μετά το “Hardwired…To Self-Destruct”.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα