Connect with us

Events

Νέα παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου -Η ματιά στη «Δήμητρα» του Βαρουφάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την περσινή soldout επιτυχία της η πολυτάλαντη Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει για 2η σεζόν στο θερινό θέατρο Αλσος.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγραψε μία νέα επιθεώρηση όπου μιλά για τα ευτράπελα τις καθημερινότητας μέσα σκετς, πάντα με το αιχμηρό της χιούμορ.

Δήμητρα δέκα χιλιάδες! στο θέατρο Αλσος
Αυτό αποτυπώνεται και στις πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε για την παράσταση με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να ποζάρει πάνω σε ένα 10χίλιαρο.

Για αυτό το καλοκαίρι η Δήμητρα Παπαδοπούλου συγκέντρωση dream team ταλαντούχων καλλιτεχνών, Βίκυ Σταυροπούλου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Μουζουράκη, Θανάση Αλευρά, Δήμητρα Ματσούκα, Ματίνα Νικολάου, Λευτέρη Ελευθερίου. Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Ιουνίου.

Την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Αλσος θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Αθερίδης παρέα με τον Φωκά Ευαγγελινό ενώ τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις θα κάνει η Μαρίζα Ρίζου. Σκηνικά και κοστούμια ο Μανόλης Παντελιδάκης.

Οι συντελεστές υπόσχονται ένα υπερθέαμα για το καλοκαίρι στο υπέροχο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας, μέσα στα δέντρα του Πεδίου του Άρεως με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού. Η προπώληση ξεκίνησε ΕΔΩ. Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα