Connect with us

News

Και λέγε λέγε: Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου στο θέατρο Τέχνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε το καλοκαίρι παρουσιάζοντας τους δικούς της, ανατρεπτικούς αριστοφανικούς «Σφήκες» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, η Λένα Κιτσοπούλου ετοιμάζει το νέο της θεατρικό «χτύπημα», το οποίο, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία και τις φωτογραφίες που τραβήκτηκαν από τις πρόβες, θα ακολουθεί το γνώριμο αιχμηρό, βασισμένο στο στοιχείο της πρόκλησης μοντέλο που χρησιμοποιεί η σκηνοθέτις και ηθοποιός στις περισσότερες δουλειές της, παρουσιάζοντας ωμά και κυνικά όλα όσα θέλει να καταγείλει, να καυτηριάσει.

Η νέα της παράσταση με τίτλο «Και λέγε λέγε», θα ανέβει τον Μάιο, στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, στη Σκηνή Φρυνίχου. Το κείμενο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η οποία και θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννη Κότσιφα, Ιωάννα Μαυρέα, Πάνο Παπαδόπουλο και Θοδωρή Σκυφτούλη.

«Ένα έργο εποχής για τον έρωτα μόνο μόνο μόνο μόνο. Ό,τι έχει γραφτεί και θα γραφτεί για τον έρωτα μόνο. Από μένα για σένα, με αγάπη Λένα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Λένα Κιτσοπούλου δίνοντας μια πρώτη περιγραφή του νέου έργου και προσθέτει χρησιμοποιώντας την αθυρόστομη και προβοκατόρικη καλλιτεχνικά γλώσσα της: «Μια επιστημονική διείσδυση στον έρωτα και στην μεγαλειώδη αξία του αρσενικού που πάτε να το μειώσετε καριόλες, πουτάνες γυναίκες. Τι σας ζητήσαμε πια; Ένα πιάτο φαΐ, ένα χάδι, λίγη σεμνότητα, λίγο σεβασμό στον άντρα. Και λίγο πιο κάτω να είστε οικονομικά. Τι έχετε πάθει;»

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές πως η Λένα Κιτσοπούλου συνεχίζει να κάνει το θέατρο που έκανε πάντα, με τους δικούς τους όρους, αγγίζοντας τα άκρα, χωρίς να επηρεάζεται από αντιδράσεις και κριτικές, και είναι στη διακριτική ευχέρεια του κοινού το αν αντέχει ή όχι να συμμετάσχει, ωε θεατής, σε κάθε νέο της εγχείρημα.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Μουσική5 ώρες πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events2 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική2 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival2 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival2 ημέρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024