Connect with us

Events

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα της Αθήνας, το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβαθμίζεται από τον Δήμο Αθηναίων και επιστρέφει στην καρδιά της πόλης. Από τις 15 Σεπτεμβρίου 2023, το ιστορικό θέατρο που επί σχεδόν πέντε δεκαετίες αποτέλεσε σημείο αναφοράς στον πολιτισμό της Αθήνας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που εμπνέεται από την πανοραμική θέα της κορυφής του λόφου και παρουσιάζει μια «βεντάλια» θεαμάτων.


Συνεχής ενημέρωση του προγράμματος


Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Αλέξανδος Τσουβέλας – 10 Χρόνια Stand-up Comedy | 21:00

Γέλιο με μπόλικο story telling και διάδραση με πολλούς καλεσμένους… που θα κάνει εσένα σοφότερο ,τον Αλέξανδρο Τσουβέλα ακόμη πιο ετοιμόλογο & ετοιμοπόλεμο kαι θα χαρίσει σε εμάς μοναδικές στιγμές.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας κλείνει 10  χρόνια στην σκηνή του ¨Stand Up Comedy¨ και μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή, επετειακή  παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μαζί του εξαιρετικοί καλεσμένοι, φίλοι και συνεργάτες θα κάνουν την βραδιά μας ξεχωριστή.

Σάββατο 25 Μαίου στις 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων :

Α’ Ζώνη: 20 €

Β’ Ζώνη: 18€

Γ’ Ζώνη: 15€

Προπώληση more.com

 

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Corey Taylor

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές αλλά και σημαντικότερες προσωπικότητες της ροκ και metal μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών, ο Corey Taylor έχει μια πραγματικά μοναδική καριέρα, καθώς είναι ταυτόχρονα ο τραγουδιστής και ηγέτης σε δύο (!) συγκροτήματα με πολυπλατινένιες (και παράλληλες) καριέρες: τους Slipknot και τους Stone Sour!

Οι Slipknot έχουν πουλήσει πάνω από 30.000.000 δίσκους παγκοσμίως και δισεκατομμύρια streams, έχουν γίνει πλατινένιοι με 6 συνεχόμενα άλμπουμς, έχουν κερδίσει Grammy και πολλά ακόμα βραβεία (Kerrang, Metal Hammer, NME, κλπ), ενώ είναι μόνιμα headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Οι Stone Sour είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της αμερικανικής ροκ μουσικής, με 3 υποψηφιότητες για Grammy και πολλές βραβεύσεις (Loudwire, Revolver, κλπ) , πλατινένιο και χρυσό δίσκο, πάνω από 3.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως και δισεκατομμύρια streams..

Επίσης, o Corey Taylor έχει κυκλοφορήσει δύο solo δίσκους όπου κινείται σε διάφορα είδη μουσικής, ενώ έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με μια πλειάδα καλλιτεχνών, ανάμεσα στους οποίους οι Korn, Apocalyptica, Dave Grohl, Steel Panther, Soulfly, Tech9, Code Orange.

Στη συναυλία του στο θέατρο Λυκαβηττού θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, με τραγούδια των Slipknot, των Stone Sour και της solo δισκογραφίας του.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση more.com

45 ευρώ (early bird), 49 ευρώ, 54 ευρώ

Εισιτήρια για ΑμεΑ

Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] ή να τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

 

Δευτέρα 3 Ιουνίου2024

Συναυλία-Αφιέρωμα στον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ…» | 21:00

Τραγουδούν αλφαβητικά:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΑΛΚΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

Προπώληση https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-afieroma-ston-lavrenti-maxairitsa/?lang=el

Παρασκευή 7 – Σάββατο 8  Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Θανάσης Παπακωνσταντίνου | 20:45

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μάρθα Φριντζήλα
Αλέξανδρος Κτιστάκης – Γιάννης Λίταινας

Προπώληση more.com

Περισσότερα

 

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Μάριος Φραγκούλης – Γιώτα Νέγκα | 21:30

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, δυο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, συνεργάζονται πρώτη φορά μαζί για να ομορφύνουν τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές συνοδευόμενοι στην σκηνή από δώδεκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, θα ερμηνεύσουν τόσο τραγούδια σταθμούς από την δισκογραφία τους, όσο και κορυφαία τραγούδια μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών που διάλεξαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

Προπώληση ticketservices.gr

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Archive | 21:00

Οι πρωταγωνιστές και πρωτοπόροι του progressive rock και διαχρονικά αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Archive επιστρέφουν στη χώρα μας την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού (Αθήνα) και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζριστών στη Θεσσαλονίκη) για να μας χαρίσουν δύο ατμοσφαιρικές βραδιές αφιερωμένες στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας τους

Μετά από πέντε χρόνια από την καθηλωτική τους συναυλία στο Ηρώδειο, οι Archive επιστρέφουν δυναμικά με τον προπέρσινο δίσκο τους, “Call To Arms & Angels” στις αποσκευές τους, υποσχόμενοι δύο αξέχαστες νύχτες που το φανατικό κοινό τους στη χώρα μας πρόσμενε καιρό.

Από το αριστουργηματικό downtempo ντεμπούτο τους, “Londinium” το 1996, κάθε κυκλοφορία των Archive ακροβατεί μεταξύ διαφορετικών πειραματισμών, νέων ήχων και κοινωνικών προβληματισμών. Λειτουργώντας ως κύριοι του δικού τους πεπρωμένου, παρακάμπτουν τις επικρατούσες τάσεις και δημιουργούν το δικό τους, μοναδικό, μουσικό μίγμα.

Με επιρροές και διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και προσδιορίζουν τη μουσική, το δίδυμο των Darius Keeler και Danny Griffiths, ευθύνεται για μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του νέου κύματος του progressive rock.

Η πλούσια δισκογραφία των Archive από το 1996 μέχρι και το 2022 όταν κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος “Call To Arms & Angels” έχει γεννήσει σπουδαία τραγούδια όπως το 16λεπτο έπος, “Again”, που έγινε αμέσως ραδιοφωνική επιτυχία. Το “Fuck U” το οποίο γράφτηκε κατά του George W. Bush “Fuck U”, έγινε ο απόλυτος Αrchive ύμνος απογειώνοντας τη φήμη του συγκροτήματος που δεν φοβήθηκε ποτέ να εξερευνήσει ψυχεδελικά και progressive μονοπάτια.

Tα “Bullets”, “You Make me Feel”, “Lights”, “End of our Days” ήρθαν μέσα στα χρόνια να επιβεβαιώσουν την καλλιτεχνική αξία και στιχουργική δεινότητα της αγαπημένης μουσικής κολλεκτίβας μέσα από την κυκλοφορία εμβληματικών δίσκων όπως των “You All Look the Same to Me”, “Noise” και “Lights”. Την ίδια περίοδο στην πολύχρονη καριέρα τους οι Archive έδωσαν μια σειρά από σαγηνευτικά sold out shows και headline εμφανίσεις σε κάποια από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο θρυλικό Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 15 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζριστών) θα συναντηθούν ξανά με το αγαπημένο ελληνικό τους κοινό, δίνοντας δύο συναυλίες που θα αποζημιώσουν όσους βρεθούν εκεί.

Προπώληση ticketservices.gr  | 52.80€

 

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2024

25 Χρόνια Εισβολέας | 21:00

Ο Εισβολέας έρχεται με φόρα και την ξεσηκωτική ενέργεια που γνωρίζουμε, για εκρηκτικά live όπου όλα έχουν τη θέση τους, η μουσική, η παρέα, το κέφι, ο κοινωνικός προβληματισμός. Εκεί που η ραπ συνδυάζεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ, τις μουσικές της Μεσογείου και με όσες άλλες μουσικές αγαπά. Με εύστοχες ρίμες και μερακλίδικα ρεφρέν.

Προπώληση more.com

 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Queen Symphonic | 21:00

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddie Mercury, με ροκ μπάντα, τη Φιλαρμόνια Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών και τους τραγουδιστές – πρωταγωνιστές του “We Will Rock You”, από το West End του Λονδίνου. 

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και Ιαπωνία και έπειτα από 2 sold out παραστάσεις στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2019, το Queen Symphonic έρχεται ξανά στην Αθήνα, για μια φαντασμαγορική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 21:00!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, ερμηνευμένες από τους τραγουδιστές – πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ “We Will Rock You”, που παρουσιάζεται στο West End του Λονδίνου. Μαζί τους, επί σκηνής, βρετανική ροκ μπάντα και τη Φιλαρμόνια Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Bρετανού αρχιμουσικού Richard Sidwell.

Το Queen Symphonic αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας σε 2 θριαμβευτικά sold-out στο Ηρώδειο το 2019 και τώρα επιστρέφει για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν – αλλά και για εκείνους που θέλουν να το απολαύσουν ξανά  για να ακούσουν και να τραγουδήσουν τα πιο εμβληματικά τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος, όπως το Bohemian Rhapsody, το We Are The Champions, το We Will Rock You, τo Another One Bites the Dust, το Somebody to Love κ.α.

Προπώληση more.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ara Malikian | 21:30

O βιρτουόζος βιολονίστας και το κοσμοπολίτικο βιολί του ταξιδεύουν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 25 Ιουνίου 2024 κουβαλώντας μουσικές αφηγήσεις υπό τους ήχους ενός παθιασμένου βιολιού.

Μέσα στο χάος του εμφυλίου πολέμου του Λιβάνου, ο Ara Malikian συνειδητοποίησε ότι, με δάσκαλο τον πατέρα του και μαθαίνοντας να παίζει τo βιολί που ανήκε στον παππού του, είχε βρει τρόπο να παραμείνει ριζωμένος, λαμβάνοντας όσο ήταν ακόμη παιδί τα αναγκαία εφόδια, ώστε αργότερα να αναλάβει τη νομαδική ζωή ενός μουσικού.

 

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Rockwave nights | Γιάννης Αγγελάκας & 100C | 21:00

Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στην Αθήνα με μια εκρηκτική γιορτή στις 26 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι 100°C, το πολυφωνικό σχήμα Διώνη και τρίο εγχόρδων!

Ο Γιάννης Αγγελάκας θα παρουσιάσει την “Ηλεκτρική Καρέκλα”, μια περιπέτεια γεμάτη μουσική από την πλούσια διαδρομή του.

Προπώληση more.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Rockwave nights | Raining Pleasure| 21:00

Η κορυφαία ελληνική αγγλόφωνη μπάντα επιστρέφει!

 «Ένα πρωί, τον Σεπτέμβρη του ‘22, έπεσε το πρώτο τηλεφώνημα. Πάμε να παίξουμε; Χωρίς πλάνο, χωρίς προσδοκίες, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς παρελθόν. Τα βρήκαμε, τα ξεσκονίσαμε, τα συναρμολογήσαμε, τα στήσαμε σε ένα υπόγειο και ξανασυναντηθήκαμε.

Το πρώτο jam γέμισε τον χώρο σαν άγριο καιρικό φαινόμενο. Απρόβλεπτο, επικίνδυνο, καινούριο, αναζωογονητικό – τυφώνας. Κάθε Παρασκευή απόγευμα από τότε, ανακαλύπτουμε ότι η μπάντα ήταν εκεί και μας περίμενε. 14 χρόνια.

Πρόσφατα αποφασίσαμε ότι θα ήταν μεγάλη τσιγκουνιά να το κρατήσουμε για τους εαυτούς μας.

Οι Raining Pleasure είναι ξανά εδώ

–Vassilikos, X-Jeremy, Jay

Προπώληση more.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Rockwave nights | Rotting Christ| 21:00

ΜΙΑ γιορτή για τα 35 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας.

ΜΙΑ συναυλία για όλη την Ελλάδα.

Το Rockwave παρουσιάζει τo μεγαλύτερο Ελληνικό Μetal συγκρότημα όλων των εποχών, για πρώτη φορά, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 29 Ιουνίου 2024 στη μοναδική του εμφάνιση στην Αθήνα σε ένα ξεχωριστό show που ετοιμάζεται αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη συναυλία.

Προπώληση more.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Rockwave nights | Χατ Τρικ | 21:00

Κάτι λιγότερο από 20 χρόνια ζωής, κάτι παραπάνω από μια πανκ ροκ μπάντα.

Οι Χατ Τρικ επιστρέφουν στην Αθήνα, στo πλαίσιo των Rockwave Νights για μια και μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Κυριακή 30 Ιουνίου, το «καταραμένο» τρίο από τη Θεσσαλονίκη υπόσχεται, για την ακρίβεια, εγγυάται, μια πρωτόγνωρη ροκ εν ρολ εμπειρία βγαλμένη από την κόλαση.

Ο πιο φάλτσος τραγουδιστής, ο πιο ξεκούρδιστος κιθαρίστας και ένας ντράμμερ αποτελούν την πιο καυτή μπάντα του αιώνα.

Προπώληση more.com

Περισσότερα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Rockwave nights | Αλκίνοος Ιωαννίδης | 21:30

Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτελεί από μόνη της ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, οι σπουδαίοι μουσικοί ανεβαίνουν και πάλι παρέα στο Λυκαβηττό τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, συμμετέχοντας στα Rockwave Nights με ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια.

Προπώληση more.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Rockwave nights | Mika | 21:30

Μετά την ξεσηκωτική του εμφάνιση στο περσινό Rockwave Festival, που μάγεψε κοινό και κριτικούς, ο εκθαμβωτικός showman με τα πολύχρωμα ποπ beats επιστρέφει στην Αθήνα στα Rockwave Nights στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 2 Ioυλίου 2024!

Ποπ διαμάντια όπως  «Grace Kelly», «Relax, Take It Easy», «Lollipop», «Big Girl (You Are Beautiful)» «The Origin of Love», «We Are Golden»,  ενσωματώνονται σε μια αιώνια λούπα που στριφογυρίζει στο ανθρώπινο μυαλό.

Οι επιτυχίες του ΜΙΚΑ είναι τόσο πιασάρικες και οι live εμφανίσεις του τόσο ψυχαγωτικές που κάθε συναυλία του μετατρέπεται σε ένα λαμπερό, χορευτικό πάρτυ διαχέοντας περισσότερα χρώματα από όσα χωρούν στο ουράνιο τόξο.

Χαρισματικός, αναπολογητικά χαμογελαστός, φωτεινός και πιο αστραφτερός από τις όλες τις παγιέτες που συνθέτουν τα κοστούμια του, ο ΜΙΚΑ μας καλεί να χορέψουμε ξέφρενα μαζί του στις 2 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού ενώ ήδη σιγοτραγουδάμε τους στίχους του «Grace Kelly».

Προπώληση more.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Rockwave nights | Opeth + Lerpous | 21:30

Εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, οι σημαντικότεροι Σουηδοί εκφραστές του progressive metal, ΟPETH, θα μοιραστούν την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού στις 3 Ιουλίου 2024  με τους πρωτοπόρους του σύγχρονου progressive Leprous στα Rockwave Nights!

Ένα ψυχεδελικό τρενάκι τρόμου που δραπετεύει από τη φλόγα της καταδίκης στις ήπιες νότες του Damnation, επιταχύνοντας όσο πλησιάζει το εφιαλτικό σκηνικό του Blackwater Park φτάνοντας στο σημείο της λύτρωσης υπό τον πολυτάραχο ήχο του Deliverance.

Η λατρεία και το πάθος τους για τον ήχο της δεκαετίας του ’70 μεταφόρφωσαν τους ΟPETH σε ένα μουσικό πολυεργαλείο που διακρίνεται από progressive μέταλ, folk και blues ακούσματα και μουσικές ενορχηστρώσεις  δύσκολες στην περίπλοκη απλότητά τους και πολυμήχανες στην ικανότητά τους να γοητεύουν με απολαυστικές, στοχαστικές μελωδίες.

Οι ΟPETH γοητεύουν προσφέροντας ένα μελαγχολικό ταξίδι άκρως προσωπικό, με αλλεπάλληλες σκοτεινές ιστορίες τρόμου, ονειροπόλους πρωταγωνιστές και εχθρικούς κομπάρσους που φορούν ποιητικούς μανδύες βαμμένους στα χρώματα της αιώνιας αναζήτητης.

Προπώληση more.com

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Asaf Avidan | 21:30

Ο Asaf Avidan ξορκίζει τους δαίμονές του. Γράφει τραγούδια που μιλάνε για χαμένους έρωτες, αλλαγές κατεύθυνσης, παλιές ελπίδες, καινούργιες ελπίδες, ανθρώπους που συναντά, ανθρώπους που ποτέ δεν συνάντησε κι έναν εαυτό που παλινδρομεί ανάμεσα στις παλιές και τις καινούργιες πληγές.

Ο Asaf Avidan είναι η επιτομή της σύγχρονης pop. Μέσα στις φλέβες του κυλάει ο David Bowie, ο Prince, ο Leonard Cohen, ο Marc Almond, η Lotte Lenya, ο James Brown, η Amy Winehouse, ο Bryan Ferry. Είναι μαζί τους σε συνεχή διάλογο και με κάποιον μαγικό τρόπο όλοι τραγουδούν με τη δική του μοναδική φωνή.

Ο Asaf Avidan είναι ένα βερολινέζικο καμπαρέ του Μεσοπολέμου. Ολομόναχος. Δεν έχει ανάγκη χαμηλό φωτισμό, δεν έχει ανάγκη ειδικά κοστούμια, δεν έχει ανάγκη από χορευτές ή χορεύτριες γύρω του, δεν έχει καν ανάγκη τον Kurt Weill.

Πέντε χρόνια από την τελευταία του σόλο παράσταση, ο Asaf Avidan επιστρέφει μόνος στη σκηνή για τη νέα – Ichnology Solo Tour.

O Asaf θα πλοηγηθεί απρόσκοπτα ανάμεσα στις οικείες σερενάτες του, τη χαρισματική του αφήγηση και την ενεργητική πολυοργανική μαγεία του και το κοινό θα απολαύσει μια αξέχαστη βραδιά  από έναν πραγματικά ξεχωριστό καλλιτέχνη της εποχής του.

Προπώληση more.com  35€ – 70€

 

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Jacob Collier | 21:30

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Jacob Collier, από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νέας γενιάς που μετρά ήδη 6 βραβεία Grammy, έρχεται τον Ιούλιο στο Θέατρο του Λυκαβηττού!

Ο “πολύχρωμος Mozart της Gen Z”, σύμφωνα με τους New York Times, επισκέπτεται το Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, με αφορμή το νέο, πέμπτο κατά σεριά άλμπουμ του, “Djesse Vol. 4”, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου. Με την επερχόμενη κυκλοφορία του, ο Βρετανός ολοκληρώνει το ταξίδι της τετραλογίας, υπό τον τίτλο “Djesse”, που ξεκίνησε το 2018. Στον δίσκο θα υπάρχουν guest εμφανίσεις από καλλιτέχνες που προέρχονται από μια μεγάλη γκάμα μουσικών ειδών όπως οι Shawn Mendes, Aespa, John Mayer, Stormzy, Metropole Orkest, Tori Kelly, Chris Thile, Sho Madjozi, Yelle, Kirk Franklin, Steve Vai, D Smoke, Michael McDonald, Anoushka Shankar, Voces8, Chris Martin, Lawrence, Brandi Carlile και John Legend.

Προπώληση ticketservices.gr  30 – 60 €

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Fever Ray | 21:00

 

FEVER RAY | Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα | Η κρυφή γοητεία της… υπερβολής
Υπάρχουν πολλά είδη μουσικής, υπάρχουν πολλές φωνές και πολλοί καλλιτέχνες και υπάρχει και το Karin Dreijer που με τους Fever Ray αναδεικνύει την κρυφή γοητεία του γκροτέσκο. Αυτού του ανεξερεύνητου μείγματος αλλόκοτου, τρομακτικού και υπερβολικού που έρχεται να προκαλέσει, νασοκάρει αλλά και ταυτόχρονα να ασκήσει μια ακατανίκητη έλξη στους θεατές του. Και όλα μπορεί να συμβούν…
Σε αυτή την ατμόσφαιρα θα μας μυήσει το σουηδικής καταγωγής gender fluid Karin Dreijer που έρχεται ως Fever Ray στις 14 Ιουλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για μία σπάνια ζωντανή μουσική παράσταση, αποδεικνύοντας ότι η μουσική τόλμη και φαντασία δεν έχουν όρια. Με έναν πολύτιμο δίσκο στα μπαγκάζια του, το Radical Romantics – ένα από τα πιο αυθεντικά και ριζοσπαστικά μουσικά project των τελευταίων χρόνων που βρέθηκε σε πολλές μουσικές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της περσινής χρονιάς – το Karin Dreijer κάνει στάση στην Αθήνα.

Προπώληση more.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Rockwave Nights | Pink Martini | 21:00

Ένα απολαυστικό μουσικό κοκτέιλ στην καρδιά του Αθηναϊκού καλοκαιριού!

Οι Pink Martini, η «μικρή αλλά συνάμα μεγάλη ορχήστρα» από το Πόρτλαντ, ανεβαίνουν στο Λυκαβηττό στις 15 Ιουλίου για να μας κεράσουν το μεθυστικό κοκτέιλ τους από κλασικούς ήχους, λάτιν, παραδοσιακή ποπ και τζαζ μελωδίες σε ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτυ.

Το πολυμελές σχήμα με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά επιστρέφει στο κορυφαίο venue της πόλης για να μας ξυπνήσει αναμνήσεις του εκρηκτικού live του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Κάθε τους εμφάνιση είναι ένα συναρπαστικό κράμα από εκρηκτική σκηνική παρουσία, παραμυθένιες εξιστορήσεις βγαλμένες από το κλασικό Χόλιγουντ και ξεσηκωτικούς ρυθμούς από όλες τις γωνιές του κόσμου, όλα τυλιγμένα σε μια εντελώς δική τους εστέτ μουσική ατμόσφαιρα.

Οι Pink Martini είναι τόσο πολυπράγμονες που δύσκολα μπορούν να καταταγούν σε ένα μουσικό είδος. Είναι jazz, ή lounge, ή fusion ή και όλα μαζί. Στο τέλος της ημέρας, έχουν τη μυστική συνταγή για το τέλειο πάντρεμα διαφορετικών ειδών με αποτέλεσμα το μοναδικό τους μουσικό ιδίωμα.

Προπώληση more.com

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Rockwave Nights | Imany | 21:00

ROCKWAVE NIGHTS | IMANY

X LALALA presents

ROCKWAVE NIGHTS …Στην Κορυφή

IMANY «Voodoo Cello» | 16 Ioυλίου 2024 | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Αθήνα

To μυστικιστικό ταξίδι της ιέρειας της soul

ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια.

Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από MadonnaEd Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.

Περισσότερες λεπτομέριες

Προπώληση more.com

 

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Games Of  Thrones in concert | 21:00

Μια μαγική βραδιά με την Καλίσι, Βασίλισσα των Δράκων, τον Μάγο Gandalf ,το ξωτικό Legolas και άλλους χαρακτήρες, να σας υποδέχονται στην ειδικά διαμορφωμένη είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, όπου θα απολαύσετε την αξεπέραστη μουσική από τις πιο αξέχαστες στιγμές των Επτά Βασιλείων  και της Μέσης Γης από την συμφωνική ορχήστρα, χορωδία και σολίστ, με προβολές, ειδικά εφέ και εντυπωσιακούς φωτισμούς.

Game of Thrones, The Lord Of The Rings και The Hobbit, είναι οι πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες δημιουργίες της μεγάλης και μικρής οθόνης όλων των εποχών-πόσο μάλλον στον κόσμο του είδους Fantasy!

H επιτυχία του Game of Thrones είναι σχεδόν ανεξιχνίαστη. Την μουσική επένδυση Game Of Thrones και για τις 8 σεζόν της ταινίας υπογράφει ο Γερμανο-Ιρανός συνθέτης Ramin Djawadi. To τραγούδι των τίτλων είναι πλέον πασίγνωστο σε όλους, έχοντας πολλές διασκευές και κάνοντας τα ακόμα πιο δημοφιλή, με πολλά βραβεία, ανάμεσα τους και το Grammy.

Προπώληση more.com

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Λίμνη των Κύκνων | 21:00

Η «Λίμνη των Κύκνων» με την αξεπέραστη μουσική του  Pyotr Ilyich Tchaikovsky  θεωρείται ένα από τα καλύτερα και τα πιο δημοφιλή μπαλέτα όλων των εποχών και αποτελεί την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, που έχει κερδίσει   μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά των θεατών παγκοσμίως.

Η αριστουργηματική μουσική του Tchaikovsky και η απαράμιλλη τέχνη του κλασικού χορού θα μας παρασύρουν σε έναν ονειρικό κόσμο μέσα από τη Λίμνη Των Κύκνων. 

Οι Σολίστ, Πρώτοι Χορευτές του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου Iana Salenko και Dinu Tamazlacaru καθώς και το μπαλέτο από την Ρώμη, Romae Capital Ballet συνθέτουν μια εντυπωσιακή παραγωγή, ένα αληθινό παραμυθένιο θέαμα που θα γοητεύσει το κοινό.

Η Λίμνη των Κύκνων παραμένει μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Παράλληλα, πρόκειται για ένα αυτόνομο μουσικό έργο μεγάλων ερμηνευτικών απαιτήσεων, με αγαπημένες μελωδίες που αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Δεν είναι τυχαίο πως τα πιο γνωστά ονόματα της διεθνούς χορογραφίας και οι σημαντικότεροι χορευτές παγκοσμίως δοκιμάζουν το ταλέντο και την έμπνευσή τους σε αυτό το έργο. Ανάμεσα στους χορευτές και τις χορεύτριες που κατά καιρούς ενσάρκωσαν τους κύριους ρόλους της παράστασης, υπήρξαν μεταξύ άλλων Vaslav Nijinsky, Rudolf Nureyev, Margot Fonteyn, Galina Ulanova, Tamara Toumanova, Sir Frederick Ashton

Περισσότερες λεπτομέριες

Προπώληση more.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Rockwave nights | Placebo | 21:00

Επιτέλους, οι Placebo και πάλι στο Λυκαβηττό. Every me and every you στον κατάλληλο χώρο, την κατάλληλη στιγμή.

Όσοι ήταν εκεί εκείνη τη μαγική βραδιά του Σεπτεμβρίου του 2003, ξέρουν πολύ καλά τί σημαίνει αυτό. It’s in the water, baby, δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί το Placebo Effect γιγαντώνεται με την ενέργεια του βράχου, πάνω από τον ορίζοντα της πόλης. Μέσα στο καυτό Αθηναϊκό καλοκαίρι,  οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τις άγριες νύχτες τους κι οι μικρότεροι θα δουν πως είναι να χορεύεις κάτω από τα αστέρια σαν να μην υπάρχει αύριο, σαν να είναι όλος ο κόσμος μια αγκαλιά.

Στην Ελλάδα τους είδαμε πρώτη φορά στο επικό Rockwave του 1999 στον Άγιο Κοσμά και 25 χρόνια μετά η ανάμνηση εκείνης της βραδιάς μας κάνει ακόμη να χαμογελάμε. Έκτοτε έχουν επισκεφθεί τη χώρα πάνω από 10 φορές και δεν ξέρουμε αν φταίνε οι κιθάρες, η φωνή του Brian ή η λυτρωτική μαυρίλα των στίχων, αλλά πάντα αναρωτιόμαστε αν ήταν πραγματικό αυτό που μόλις ζήσαμε.

Περισσότερα

Προπώληση more.com

 

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

James Arthur | 21:00

Ο James Arthur ζωντανά στις 3 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού! Επιτέλους, ο Βρετανός σταρ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια συναυλία με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής για τον 21ο αιώνα, ο James Arthur έχει διαγράψει μια εκπληκτικά επιτυχημένη πορεία που αποτυπώνεται στο δυσθεώρατο νούμερο των 16 δισεκατομμυρίων streams/downloads στις διάφορες πλατφόρμες!

H παραμυθένια καριέρα του ξεκίνησε με τη νίκη του στο X Factor του 2012. Η ερμηνεία του στο “Impossible” έφτασε στο νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, πούλησε 2.500.000 αντίτυπα και έγινε το πιο επιτυχημένο single στην ιστορία του show! Ένα μεγάλο αστέρι είχε μόλις ανατείλει!

Η συνέχεια, ήταν με μια λέξη, εκπληκτική: με το “Say You Won’t Let Go” έφτασε στο νο1 σε πάνω από 10 χώρες, κερδίζοντας όχι απλά πλατίνες, αλλά και Διαμάντι, μια διάκριση που στην ιστορία της RIAA έχουν κερδίσει μόλις 100 τραγούδια! Με τα 5 άλμπουμς του, έχει κατακτήσει τις κορυφές των charts.

Τραγούδια όπως τα: “Say You Won’t Let Go”, “Can I Be Him”, “Train Wreck”, “Rewrite The Stars”, “Can I Be Him”, “Naked”, “Car’s Outside”, “Falling Like The Stars”, “Empty Space”, “Sun Comes Up” με τους Rudimental, “Lasting Love” με Sigala είναι μόνο μερικά από τα τεράστια hits του.

Οι συναυλίες του ανά τον πλανήτη γίνονται sold out και η φήμη του διαρκώς γιγαντώνεται, καθώς χάρη στο TikTok και το Spotify, ένα καινούργιο κοινό γνωρίζει τη μουσική του. Με τη μοναδική ικανότητά του να κινείται άνετα ανάμεσα στην pop, το R’n’B, τη soul, το rock, o James Arthur δείχνει πραγματικά ασταμάτητος.

H συναυλία του James Arthur στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αποτελεί μέρος της περιοδείας “Bitter Sweet Love” για την προώθηση του ομώνυμου νέου άλμπουμ του, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα best-of από όλη τη δισκογραφία του.

Προπώληση more.com

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Il Divo | 21:00

Οι IL DIVO στην Ελλάδα! 11 Σεπτεμβρίου 2024 | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Οι IL DIVOτο διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται την Αθήνα για μια μοναδική παράσταση!

Οι IL DIVO είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίοι ερμηνευτές και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η κλασική και η σύγχρονη μουσική μπορούν να ενοποιηθούν αποδίδοντας ένα μαγικό μουσικό αποτέλεσμα.

Οι τρεις τενόροι Urs Bühler, Sébastien Izambard, David Miller και ο βαρύτονος Steven LaBrie είναι μια κολεκτίβα από ξεχωριστές φωνές και ο γοητευτικός συνδυασμός αυτών άλλαξε για πάντα τη λαϊκή αντίληψη για την όπερα και την κλασική μουσική.

Με την καλλιτεχνική μαεστρία που διέπει τις συγκλονιστικές οπερατικές ερμηνείες τους και την αξιοσημείωτη ικανότητά τους να ντύσουν ποπ τραγούδια με κλασικές ενορχηστρώσεις έκαναν προσιτή την κλασική μουσική στο ευρύ κοινό σημειώνοντας περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

Για τους IL DIVO, η μουσική δεν είναι μόνο ψυχαγωγία.

Οι ΙL DIVO μεταφράζoυν τα ακραία συναισθήματα της χαράς και λύπης σε μια σύγχρονη εμπειρία της ανθρωπότητας. Αντικατοπτρίζουν δονητικά πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος ώστε να έχει τη δυνατότητα της κάθαρσης. Συνταξιδιώτες σε αυτή την αδοιπορία  εμπειριών θα είναι όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Προπώληση more.com

 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Hauser  “Rebel with a Cello” | 21:00

HAUSER, ένας rock star…με τσέλο

Ανατρεπτικός μουσικός, ρηξικέλευθος καλλιτέχνης, σαγηνευτικός performer.

Ο αγαπημένος μας Hauser, επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική βραδιά κάτω από τον έναστρο Αττικό ουρανό.

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον ανεπανάληπτο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών με τον ρομαντικό μεστό ήχο. Γι΄αυτό ο  Hauser είναι πραγματικά μία μουσική κατηγορία από μόνος του.

Με την περιοδεία “Rebel with a Cello” ο χαρισματικός μουσικός μας φέρνει όλα τα έργα του που γνωρίζουμε και αγαπούμε, αλλά και τις διασκευές σύγχρονων ροκ και χορευτικών κομματιών από το τελευταίο άλμπουμ του The Player.

Δημιουργώντας ένα νέο μουσικό ρεύμα μακριά από στεγανά και καθιερωμένες αντιλήψεις, ο Hauser γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο Hauser έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είτε μέσω συνεργασιών με θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppersο Elton John ή ο Steven Tyler ή μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο Hauser δεν παύει να εκπλήσσει το κοινό του με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και τον διαρκή επαναπροσδιορισμό των καλλιτεχνικών ορίων του.

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Προπώληση more.com

 

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Tinariwen | 20:00

Από εξόριστοι αντάρτες σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής, τα μέλη της ροκ κολεκτίβας των Τουαρέγκ Tinariwen έχουν ζήσει μια άγρια ζωή από το 1979, που δημιουργήθηκε το συγκρότημα στα σύνορα του Μάλι και της Αλγερίας. Ιδρυτής τους υπήρξε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Ibrahim Ag Alhabib, γιος ενός δολοφονημένου επαναστάτη Τουαρέγκ, ο οποίος κατασκεύασε ως γνωστόν την πρώτη του κιθάρα από ένα μπιτόνι πετρελαίου, ένα ραβδί και ένα καλώδιο φρένου ποδηλάτου. Οι Tinariwen πέρασαν μεγάλο μέρος της δεκαετίας του ’80 στην εξορία, τελειοποιώντας τη μουσική τους, καθώς στην πατρίδα του ηγέτη τους, το Μάλι, επικρατούσε κλίμα εξέγερσης. Τα τραγούδια τους έχουν κεντρικό θέμα τους Τουαρέγκ και την πατρίδα τους. Η μπάντα άρχισε να προσελκύει την προσοχή τη δεκαετία του ’90, και το διεθνές ενδιαφέρον κορυφώθηκε με την κυκλοφορία του πρώτου τους στούντιο άλμπουμ «The Radio Tisdas Sessions», το 2001. Ακολούθησαν με μεγάλη επιτυχία, τα «Amassakoul» (2004) και «Aman Iman» (2007), τα οποία κέρδισαν την αναγνώριση των Thom Yorke, Robert Plant, Brian Eno και Carlos Santana. Τα soulful grooves και η χαρακτηριστική κιθαριστική δουλειά τους έχουν προκαλέσει επίσης το θαυμασμό των Wilco, Cat Power, Bon Iver και Jack White.

Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας, όπως τους αποκαλούν, παραμένουν στο προσκήνιο, δίνοντας φωνή στους Τουαρέγκ, εξακολουθώντας να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους ακροατές με τον πρωτοποριακό ήχο τους assouf (νοσταλγία στα tamashek), ένα συνδυασμό παραδοσιακής δυτικο αφρικανικής και αραβικής μουσικής με μπλουζ, φολκ και ροκ επιρροές από τον Jimi Hendrix, τον Bob Dylan, τον Bob Marley, τους Santana και την κάντρι.

Αυθεντικοί ροκ εν ρολ επαναστάτες, οι Tinariwen έχουν συνεργαστεί με μεγάλα μουσικά ονόματα, όπως οι Mark Lanegan και Kurt Wile, έχουν δώσει περισσότερες από 1100 συναυλίες σε όλο τον κόσμο και έχουν παίξει στη σκηνή με καλλιτέχνες που χαίρουν τεράστιας εκτίμησης, όπως οι Carlos Santana και Robert Plant. Μεταξύ άλλων, έχουν κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ, τρία από τα οποία ήταν υποψήφια για Grammy, συμπεριλαμβανομένου του «Tassili», το οποίο κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ παγκόσμιας μουσικής το 2012.

Προπώληση more.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Jack Savoretti | Miss Italia Tour | 20:00

Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ “Miss Italia”, ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών.

Το 2019, ο Jack Savorreti κυκλοφόρησε το άλμπουμ του “Singing To Strangers” που έμελλε να γίνει η πρώτη τεράστια επιτυχία του σε πολλές χώρες αλλά και να ξεκινήσει η σχέση του με το ελληνικό κοινό. Έκτοτε, παραπάνω από 16 τραγούδια του παίζονται στο ραδιόφωνο ως και σήμερα ενώ μας έχει χαρίσει ξεχωριστές συναυλίες (Sani Festival, Γήπεδο Tae Kwon Do) με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021 όπου το κοινό δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Το Μάιο του 2024 θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του “Miss Italia” που είναι το πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του και αποτελεί μια επανασύνδεση του Jack με τις ρίζες του. Πιστός στις μουσικές του επιρροές, από τους ΄60s και ‘70s Καλιφορνέζους τραγουδοποιούς ως τους Ευρωπαίους ερμηνευτές, όπως ο Charles Azanvour και ο Lucio Battisti, ο Jack ξεκίνησε ένα ταξίδι που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως δημιουργός και ερμηνευτής σε μία εντελώς διαφορετική γλώσσα. Αναζήτησε τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου Ιταλικού τραγουδιού, μία δημιουργική ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους και κυρίως, να μάθει από αυτούς. Με αυτή τη λογική, δεν ηχογραφήθηκε απλά ένα άλμπουμ στα Ιταλικά, ηχογραφήθηκε ο νέος δίσκος του Jack Savoretti, που τυχαίνει να είναι στα Ιταλικά!

Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ξανά επί σκηνής να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του “What More Can I Do”, “Greatest Mistake”, “Love is On The Line”, “Who’s Hurting Who”, “Whiskey Tango”, “Too Much history” αλλά και το διαχρονικό “Senza Una Donna” από την πρόσφατη συνεργασία με τον Zucchero.

Προπώληση more.com


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα