Connect with us

Μουσική

Beyond God: Ακούστετε ένα αποκλειστικό κιθαριστικό playthrough του κομματιού “Frostbite” από τον Mariusz!

Δημοσιεύθηκε

στις

Βυθιστείτε στα άδυτα του τελευταίου άλμπουμ των Beyond God “The Great Divide” με ένα αποκλειστικό κιθαριστικό playthrough του κομματιού “Frostbite” από τον Mariusz!

Κυκλοφόρησε μέσω της WormHoleDeath Records τον Δεκέμβριο του 2023, αυτό το τραγούδι είναι ένα ταξίδι μέσα από καταιγιστικά riffs και μελωδικά τοπία που θα σας ανατριχιάσουν.

Συντονιστείτε για να γίνετε μάρτυρες της μαγείας καθώς ο Mariusz σας πηγαίνει πίσω από τα παρασκήνια, ξετυλίγοντας τα περίπλοκα στρώματα του “Frostbite” σε αυτό το ειδικό playthrough video. Είτε είστε λάτρης της κιθάρας είτε απλά αγαπάτε τη σπουδαία μουσική, αυτή είναι μια εμπειρία που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Οι Beyond God είναι μια symphonic metal μπάντα από την Ολλανδία. Η μουσική τους ενσωματώνει στοιχεία από το heavy metal καθώς και από την κλασική και συμφωνική μουσική. Οι βαριές κιθάρες, το μπάσο και τα ντραμς συνδυάζονται με συμφωνικά έγχορδα, σύνολα πνευστών και όμορφα φωνητικά για να δημιουργήσουν σκοτεινές, ατμοσφαιρικές συνθέσεις. Το Beyond God, όπως το βιώνετε αυτή τη στιγμή, αποτελείται από τη Meryl Foreman στα φωνητικά, τον Mariusz Krawitowski στις κιθάρες, τον Dennis Winkel στο μπάσο και τον ιδρυτή Ferry Guns στα τύμπανα/πιάνο/ενορχηστρώσεις.
Το νέο άλμπουμ των Beyond God με τίτλο “The Great Divide” κυκλοφορεί μέσω της Wormholedeath.

Beyond God is:

Meryl Foreman – Vocals
Ferry Guns – Drums & Orchestration
Dennis Winkel – Bass
Mariusz Krawitowski – Guitars

Stay connected with Beyond God:

www.youtube.com/@beyondgodofficial
www.beyondgod.nl
www.facebook.com/beyondgodmusic
www.instagram.com/beyondgodofficial
www.tiktok.com/@beyondgod
Linktree: linktr.ee/beyondgodnl
Spotify: tinyurl.com/SpotifyBeyondGod


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα