Connect with us

Events

Παιδί που παίζει με την κιθάρα του το Master Of Puppets, παίρνει τη σφραγίδα έγκρισης από τους Metallica

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλοί σκέφτονται να εγκαταλείψουν την κιθάρα επειδή αυτός ο μικρός τύπος που αγαπάει τους Metallica μπορεί ήδη να τους ξεπεράσει.

Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από τη φετινή χρονιά, είναι ότι η αγάπη για τους Metallica καλύπτει όλες τις γενιές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν μια συγγένεια με τα βαριά ονόματα από το Σαν Φρανσίσκο, είτε τους ανακάλυψαν τη δεκαετία του ’80, είτε άκουσαν για πρώτη φορά το Master Of Puppets στον τελευταίο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας/τρόμου Stranger Things.

Αυτή η παν-γενεακή απήχηση απεικονίζεται σε ένα πρόσφατα αναρτημένο βίντεο, όπου ένας από τους νεότερους οπαδούς τους απαθανατίζεται να παίζει ένα τραγούδι των Metallica στο Κάρντιφ, ενώ κυκλοφορεί στο δρόμο. Καταγεγραμμένος από τον χρήστη του TikTok Josh Blockwell, ο μακρυμάλλης πιτσιρικάς φαίνεται να παίζει απόλυτα το Master Of Puppets του 1986 στην κιθάρα, φαινομενικά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Με λεζάντα στο βίντεο, ο Blockwell γράφει: “Έξω στο Κάρντιφ και είδα ένα παιδί να συνδέει την υπογραφή του #paulgilbert και σκέφτηκα να μείνω τριγύρω. Δεν περίμενα να μείνω εκεί με το σαγόνι μου στο πάτωμα ενώ σφυροκοπούσε το Master of Puppets άψογα!”.

Το εντυπωσιακό cover έπεσε στο ραντάρ ακόμα και των ίδιων των Metallica, οι οποίοι έδωσαν τη σφραγίδα της έγκρισής τους μέσω ενός σετ από διαβολικά κέρατα στα σχόλια.

Παρόλο που η ταυτότητα του αγοριού είναι προς το παρόν άγνωστη, μια γυναίκα στο τμήμα σχολίων ισχυρίζεται ότι είναι η θεία του και λέει ότι “θα ενθουσιαστεί!” όταν δει ότι έλαβε υποστήριξη από τους Metallica.

Σε ένα μεταγενέστερο σχόλιο γράφει: “Μόλις είπα στον ανιψιό μου ότι το σχόλιό σας @metallica του έφτιαξε τη μέρα! Σας ευχαριστώ”. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε σύντομα ένα βίντεο αντίδρασης.

Άλλοι θεατές εμφανίζονται εξίσου ενθουσιασμένοι με την διασκευή του μουσικού, με πολλά σχόλια να δηλώνουν αστειευόμενοι ότι θέλουν να σταματήσουν οι ίδιοι να παίζουν κιθάρα, αφού είδαν ένα τόσο λαμπρό ταλέντο να προέρχεται από κάποιον τόσο νεαρής ηλικίας. “Bout to quit yall😭💀” λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος αστειεύεται: “Αυτό ήταν… παρατάω το παίξιμο κιθάρας”.

Υπάρχει επίσης ένας αριθμός σχολίων που προτείνουν να τον προσλάβουν οι Metallica, περιγράφοντας το αγόρι ως “Little Kurt” και ως το “5ο μέλος” του συγκροτήματος.

Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το βίντεο έχει συγκεντρώσει 130k likes και πάνω από 600k προβολές.

Δείτε το παρακάτω:

@fixer17d

Out in Cardiff and saw a kid plug in his #paulgilbert signature and thought I’d stick around. Did not expect to stay there with my jaw on the floor while he hammered out Master of Puppets flawlessly! #larsulrich #kirkhammett #jameshetfield #robtrujillo #metallica #metal #guitar #masterofpuppets #cardiff #busker #paulgilbert #strangerthings #rock #music #shred #solo #kids #kid

♬ original sound – joshblockwell

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Συναυλίες15 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events15 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική17 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival21 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες21 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival22 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες23 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική23 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες2 ημέρες πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων