Connect with us

Festival

43o River Party στο Νεστόριο Καστοριάς 3 έως 6 Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για ακόμα μια φορά από 3 έως 6 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 43oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος.

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στο χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. Άλλωστε σε αυτή την γιορτή, όλοι και όλες θα γίνουμε ένα!

4 μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο μας. Το River Party όμως δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Το 4ήμερο River Party σας περιμένει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, με την υπόσχεση ότι φέτος, θα είναι μεγαλύτερο, επικότερο, με περισσότερους καλλιτέχνες και άπειρες εκπλήξεις.

Πρόγραμμα -Line Up 43ο River party Reboot 2023

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Χατζηφραγκετα, 1.000mods, Bad Movies, Panx Romana, Joey

 

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

 

Ματουλα Ζαμανη, Locomondo, Κοινoi Θνητοι, Στιχοιμα, Vagina Lips

 

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Νατασσα Μποφίλλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, Dani Gambino & Dj The Boy Και Mazoha

 

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Έλενα Παπαρίζου, Μικρός Κλέφτης X Tsaki, Walkman, Κούπες & Τακι, Τsan με Guests Bue & Got

 

Περισσότερες Πληροφορίες

Το 43o River Party Nestorio 2023 συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής, εκ των οποίων τα 2 αναγκαστικά απουσίασε, λόγω της πανδημίας και φέτος επιστρέφει καλύτερο από ποτέ.

Βουτιές στο ποτάμι, επαφή με τη φύση, χορός, μουσικές, έρωτες, party μέχρι το πρωί!
Τέσσερις ημέρες γεμάτες αγαπημένες μουσικές, καλοκαιρινή διάθεση, περιπάτους και αναρρίχηση, yoga και zumba στη φύση, νέες γνωριμίες και ηλιοθεραπεία στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα.

Η «καρδιά» της πιο ανέμελης κατασκηνωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα «χτυπά» στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς.

Πως ξεκίνησε:

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό του 1978 έγινε το πρώτο reunion μερικών φίλων, ένα βράδυ δίπλα στο ποτάμι.
Το ίδιο βράδυ ξεκίνησε ένα πάρτι με πικάπ και νεανικά όνειρα.
Όταν χώρισαν, υποσχέθηκαν ότι το πάρτι θα επαναληφθεί και του χρόνου.
Και έτσι έγινε. Μέσα στη μαγεία της καλοκαιρινής νύχτας το River Party είχε γεννηθεί.

Σήμερα, 45 χρόνια μετά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του καλοκαιριού, το 43ο River Party Nestorio, αφού προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα..

Οι καλλιτέχνες του 43ου River Party Nestorio 2023:

Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει, τα  ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη σκηνή και μας υπόσχονται νέες προκλήσεις, ασταμάτητη μουσική, κέφι, ενέργεια, ανεμελιά και φυσικά δροσιστικές βουτιές στα πεντακάθαρα νερά του ποταμού.

Φέτος θα έχουμε στην παρέα μας, παρουσιάζει για πρώτη φορά ο Μιχάλης Χωρινός (Comedy Masters), γνωστός σε όλους ως Sotirakis The Hustla.

Locomondo- 1000Mods- Νατάσσα Μποφίλιου- Stoixima-Ματούλα Ζαμάνη και έπεται συνέχεια…

Μετά το πέρας των συναυλιών, μπορείτε να πιείτε τα ποτά σας στο Tequila Bar όσο μερικοί από τους καλύτερους DJ’s θα σας ξεσηκώσουν.

Καλλιτέχνες από την εγχώρια αλλά και την ξένη μουσική σκηνή χαρίζουν στους κατασκηνωτές, ένα πενθήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Μουσικοί που ενώνουν το τότε και το τώρα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας όλοι μαζί σαν μία παρέα.

43ο RIVER PARTY – Reboot – On Decks

Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε για το River Party 2023 είναι φυσικά οι Locomondo που χρωστάνε μια μοναδική εμφάνιση, ειδικά για το River Party, καθώς ακύρωσαν τη συναυλία του 2022 την τελευταία στιγμή, λόγω ασθένειας.

Το δεύτερο όνομα, ένα από τα μεγαλύτερα του χώρου του ελληνικού τραγουδιού, η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, πάντα ανήσυχοι και δημιουργικοί, επανασυστήνονται ακόμη μια φορά και με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας δημιουργούν μια νέα πρόταση στην παρουσίαση του αγαπημένου τους ρεπερτορίου.

Με το βλέμμα σταθερά στο κοινό τους, στοχεύουν στη δημιουργία μιας ενιαίας δυναμικής που να ενώνει σκηνή και θεατές.

Με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας-που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην τελευταία εικοσαετία-ιδωμένα μέσα από ένα νέο πρίσμα, αλλά και έναν ανοιχτό διάλογο σε απρόβλεπτες επιλογές από το εγχώριο και το διεθνές ρεπερτόριο, επιχειρούν να συμπαρασύρουν τους πολυάριθμους φίλους τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων.

Και οι 1000mods, μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της χώρας, με σπουδαία εμπειρία στο συναυλιακό σανίδι εντός και εκτός των συνόρων, εγγυώνται ότι το φετινό River Party Reboot 2023 – Νεστόριο Καστοριάς θα το ζήσουμε ως μία πολύ μεγάλη γιορτή.

Αν είναι ένα πράγμα που μπορεί να κρατήσει από τους Stixoima ακόμη και ο τελευταίος μη γνώστης του είδους που εκπροσωπούν, είναι οι γεμάτοι συναυλιακοί χώροι.

Με την ίδρυσή τους να χρονολογείται στα late 90’s και τις δισκογραφικές τους δουλειές να αποτελούν σταθμούς, η καθεμία στην εποχή της και με τον δικό της τρόπο, ο Xplicit κι η Μαρίνα μας έχουν κατά καιρούς προσφέρει άκρως επιδραστικές και διαχρονικές δημιουργίες.

Με χαρακτηριστικό ηχόχρωμα και στίχο επίκαιρο και καυστικό, ικανό να σε παρασύρει σε μανιασμένα singalongs όσο και να προβληματίσει, οι Στίχοιμα συνεχίζουν να χαράζουν τον δικό τους ανεξάρτητο δρόμο, μακριά από νόρμες και περιορισμούς.

Το πρότζεκτ Vagina Lips είναι το solo project του Τζίμη Πολιούδη και ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2015 στη Θεσσαλονίκη. Ηχητικά το project είναι μια αλλοπρόσαλλη μίξη Dream Pop , Post Punk και Shoegaze.

Ο Τζίμης Πολιούδης είναι ο ένας και μοναδικός άνθρωπος πίσω από το αγγλόστιχο project Vagina Lips.
Μουσικά χαρακτηρίζεται από post punk και dream pop επιρροές με μια έντονη αναφορά και στο αμερικανάνικο ανεξάρτητο ήχο των 90ς.

Μόλις τρεις μήνες από την κυκλοφορία του EP «Βεντάλιες Και Σιδερογροθιές», ο MAZOHA ακατάπαυστος, ξαναχτυπά με το νέο του album «Τώρα Χορός», πιάνοντας το νήμα μουσικά, στιχουργικά και συναισθηματικά από εκεί που το άφησε στο προηγούμενο album του, «ΠΡΤΘΛΤΣ».

Πρώτη φορά στο River Party, οι Xatzifrageta σε full band σύνθεση. Δεν το χάνεις!

Κοινοί Θνητοί:
Οι Κοινοί Θνητοί ένα συγκρότημα από το Αλιβέρι Ευβοίας, η μουσική τους δεν ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, είναι μια μίξη rock – hip hop – με παραδοσιακά στοιχεία και στην στιχουργική τους προσπαθούνε να δημιουργήσουνε ένα κοινωνικό προβληματισμό.

Η μπάντα ξεκίνησε το 2016 και από τότε έχουμε κυκλοφορήσει 6 δίσκους και αρκετά singles, αποτελείται από 4 μέλη και στις συναυλίες το full band show είναι 8μελές.

Ένα από τα πιο ιστορικά και διαχρονικά συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, οι Panx Romana, σημαίνουν συναγερμό και μας προσκαλούν σε ένα οδοιπορικό 40 ετών με μουσικές ιστορίες ελευθερίας από την ‘Διατάραξη Κοινής Ησυχίας’ μέχρι σήμερα, σε ένα από τα ελάχιστα live που θα δώσουν την φετινή χρονιά.

Ολοκληρώθηκε το line-up με την προσθήκη της Έλενας Παπαρίζου.

Πάντα «Υπάρχει λόγος» το απόλυτο «Number One», να δίνει «Φως στην Ψυχή» και να φέρνει πολύ πάθος στα καλοκαίρια μας,καθώς κάθε εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου είναι ξεχωριστή.

Και το φετινό καλοκαίρι η μοναδική, pop star, Έλενα Παπαρίζου θα δώσει μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που αγαπά.

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Το 43ο River Party – REBOOT 2023 επιστρέφει με καλή διάθεση, πολλή μουσική αλλά και πολλές παράλληλες δράσεις!  Δραστηριότητες για δυνατούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους!

Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο. Διάφορα είδη χορού (από Salsa μέχρι Ινδικούς χορούς) αλλά και δραστηριότητες για δυνατούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους!

Σας περιμένουν διάφοροι διαγωνισμοί με έπαθλα και εκπλήξεις!

*Ποιο θα είναι το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα!

Η επίσκεψη στο River Party Festival είναι μοναδική ευκαιρία για να γνωριστείτε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με πολύ μουσική αλλά και outdoor δραστηριότητες.

Οι οπαδοί του Νεστόριο River Party Festival συμφωνούν ότι είναι η καλύτερη επιλογή διακοπών για εναλλακτικούς, φυσιολάτρεις, μουσικόφιλους, «κολλημένους» με το camping, μοναχικούς, αλλά και κοινωνικούς.

Εκδρομές για το 43ο River Party 2023:

43ο River Party σημαίνει εκδρομή, διασκέδαση, ανεμελιά, μαγικές Αυγουστιάτικες βραδιές, camping δίπλα σχεδόν στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα.

Κάθε χρόνο οι διοργανωτές φροντίζουν να ναυλώνουν λεωφορεία από αρκετές πόλεις, ώστε να γίνεται εύκολη η πρόσβαση σε όσους δεν διαθέτουν δικό τους όχημα.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί για τη διοργάνωση του 43ου RiverParty 2023, ημερομηνίες των εκδρομών και οι πόλεις από τις οποίες θα ξεκινούν τα λεωφορεία.

Αναμένουμε πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

Γιατί να πας στο 43ο River Party 2023- Reboot:
Έχεις ουρλιάξει ποτέ δυνατά για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη; Έχεις βρέξει τα πόδια σου στα νερά του ποταμού;
Έχεις ξενυχτήσει ποτέ πίνοντας μπύρες μέχρι το πρωί;

Έχεις κοιμηθεί κάτω από τα αστέρια; Έχεις χορέψει δίπλα στα δέντρα; Έχεις πάει σε outdoor πάρτι παρέα με χιλιάδες ανθρώπους;

Εάν δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά, έλα να τα ζήσεις στο 43ο River Party! Εάν τα έχεις κάνει όλα, σίγουρα θα έρθεις στο 43ο River Party για να τα ξαναζήσεις!

Αν δεν το έχεις ζήσει, ήρθε η στιγμή.

Τοποθεσία:
Το Νεστόριο είναι κωμόπολη του νομού Καστοριάς της Μακεδονίας και απέχει 28 χιλιόμετρα από την ομώνυμη πρωτεύουσα του νομού. Ξεκινώντας από την πόλη της Καστοριάς και με κατεύθυνση νοτιοδυτικά, πλησιάζετε τον ορεινό όγκο του Γράμμου, περνώντας, σε αρκετά κομμάτια της διαδρομής, κοντά στον μεγαλύτερο ποταμό της Ελλάδας, τον Αλιάκμονα.

Είναι χτισμένο στις ΒΑ πλαγιές του Γράμμου σε υψόμετρο 890 μέτρων, στο ήπιο κατέβασμα μιας κοιλάδας, που μετά το μεσημέρι το λούζει, με τρόπο μοναδικό, το ζεστό φως του απογευματινού ήλιου.
Χωρίζεται σε Άνω Νεστόριο και Κάτω Νεστόριο. Το Κάτω Νεστόριο φτάνει μέχρι τον Αλιάκμονα.

Πρόκειται για την έδρα του δήμου Νεστορίου, που περιλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα Νεστορίου, Κοτύλης, Κυψέλης και Πτελέας. Κατά την απογραφή του 2001, ο πληθυσμός του δήμου Νεστορίου ήταν 1.411 κάτοικοι.

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.