Connect with us

Events

2023 Ελευσίς: Δείτε το πρόγραμμα του Αυγούστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρόγραμμα του Αυγούστου στην 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης:

1 – 31 Αυγούστου

Μυστήριο 3 Ελευσίνα Mon Amour

H 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει την διεθνή ομαδική έκθεση Μυστήριο 3 Ελευσίνα Mon Amour: Αναζητώντας τον Τρίτο Παράδεισο, σε επιμέλεια της Κατερίνας Γρέγου.

Από τις 7 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει την διεθνή ομαδική έκθεση Μυστήριο 3 Ελευσίνα Mon Amour: Αναζητώντας τον Τρίτο Παράδεισο, σε επιμέλεια της Κατερίνας Γρέγου, καλλιτεχνικής διευθύντριας του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), με τη συμμετοχή 16 καλλιτεχνών από εννέα χώρες, η πλειοψηφία των οποίων έχουν δημιουργήσει νέα έργα για την έκθεση.

Η έκθεση προτείνει μια κοινωνικοπολιτική ανάγνωση της Ελευσίνας και της ευρύτερης περιοχής του Θριάσιου πεδίου, εμπνευσμένη από το βιβλίο Storming the Gates of Paradise: Landscapes for Politics (2008) της συγγραφέα, ιστορικού, περιβαλλοντολόγου και ακτιβίστριας Rebecca Solnit, η οποία προσεγγίζει την πολιτική μέσω της κοινωνικής ανάλυσης του τόπου και του τοπίου. Η έκθεση λαμβάνει επίσης υπόψη της το ιστορικό παρελθόν, το οποίο έχει συμβάλει καθοριστικά στη σημερινή ταυτότητα της πόλης. Συρράπτει μνήμη και εμπειρία, χώρο και χρόνο, παρελθόν και παρόν και προτείνει επιπλέον μια ψυχογεωγραφική ανάλυση της πόλης.

Συντελεστές:

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Κατερίνα Αποστολίδου / Βαγγέλης Βλάχος / Μαρίνα Γιώτη / Αναστασία Δούκα / Mahdi Fleifel / Ιgor Grubic / Aglaia Konrad / Ναταλία Μαντά / Adrian Paci / Şerban Savu / Sphinxes (Ιωάννα Τσάκαλου & Μάνος Φλέσσας) / Μαρία Τσάγκαρη / Δημήτρης Τσουμπλέκας / Μαριάννα Χριστοφίδου / Maarten Vanden Eynde

Καλλιτεχνική διεύθυνση & επιμέλεια: Κατερίνα Γρέγου
Βοηθός επιμελήτρια: Δώρα Βασιλάκου
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός: Θάλεια Μέλισσα
Σύμβουλος έρευνας: Γιώργος Σκιάνης
Εκτέλεση Παραγωγής: Γιώργος Ευσταθουλίδης – Constructivist Exhibitions & Αντωνία Χαντζή
Συντονισμός έργου: Ζωή Μoυτσώκου – Διεύθυνση Σύγχρονης Τέχνης 2023 Ελευσίς, Αναστασία Τσοπελάκη – αρχιτέκτων

Η ατομική παρουσίαση του έργου της Aglaia Konrad υποστηρίζεται από την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα.

Μία παραγωγή της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Με την υποστήριξη του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ)

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: 7 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2023
Εγκαίνια: 7 Ιουλίου 2023 | 19.00
Χώροι: Παλαιό Ελαιουργείο, X-Bowling Art Center / ατομική παρουσίαση του έργου της Aglaia Konrad.

Είσοδος ελεύθερη

Δείτε εδώ το πρόγραμμα ξεναγήσεων.

02 Αυγούστου  

Μυστήριο 100 Τα Ιερά Τραγούδια: Το Πάσχα του Καλοκαιριού

Η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει το “Πάσχα του Καλοκαιριού”, την επόμενη δράση του κύκλου Μυστήριο 100 Τα Ιερά Τραγούδια, σε επιμέλεια του Λάμπρου Λιάβα, καθηγητή Εθνομουσικολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στην πλατεία Μαγούλας.

Από τις 21.00 έως τα μεσάνυχτα, θα στηθεί ένα γνήσιο λαϊκό πανηγύρι με επιλεγμένα τραγούδια και χορούς απ’ όλες τις περιοχές του Ελληνισμού. Μια πρόσκληση για αναβάφτιση στην παραδοσιακή τελετουργία και μέθεξη του ελληνικού γλεντιού που αντιστέκεται, επιμένει και αρνείται να υποβιβαστεί σε απλή καταναλωτική «διασκέδαση».

«Κυρά μου αμπελιώτισσα, κυρά μου αφέντρα του κρασιού και της χαράς!..»

Ο θάνατος και η μετάσταση της Μεγάλης Μητέρας-Θεάς έρχεται να σηματοδοτήσει την κορύφωση του καλοκαιριού με την ολοκλήρωση του παραγωγικού κύκλου, τις προσφορές των σταφυλιών, την προσμονή και την υπόσχεση για μια νέα «ανακύκλωση» της φύσης με την έναρξη της νέας περιόδου. Αύγουστος «τραπεζοφόρος, συκολόγος και… διπλοχέστης» είναι οι λαϊκές ονομασίες που αναφέρονται στην αφθονία των καρπών του, ενώ η κλασική προσφώνηση επικαλείται «Αύγουστε, καλέ μου μήνα, να ‘σουν δυο φορές τον χρόνο!»

Δεν είναι απλώς περίοδος διακοπών αλλά κι επιστροφής και προσκυνήματος των αποδήμων στα πάτρια εδάφη και στα ερημωμένα ορεινά χωριά που ξαναζωντανεύουν. Η κοινότητα ξαναβρίσκεται, οι σχέσεις επανασυνδέονται και τα «ξενάκια» χορεύουν και τραγουδούν στα καλοκαιρινά πανηγύρια, στα ιερά προσκυνήματα, στις «Παναγιές της Ελλάδας». Ο γιορταστικός κύκλος ξεκινά από την 1η Αυγούστου (με τις παρακλήσεις), κορυφώνεται το Δεκαπενταύγουστο (με τους πάνδημους «τρανούς» χορούς) και συνεχίζει έως τις 23 του μήνα (τιμώντας τα «εννιάμερα» της Παναγίας με ανθρώπινη οικειότητα).

Λίγα λόγια για το Μυστήριο 100 Τα Ιερά Τραγούδια:

Ο κύκλος δράσεων με τον γενικό τίτλο Μυστήριο 100 Τα Ιερά Τραγούδια εστιάζει στα παραδοσιακά δρώμενα και τις τελετουργίες στην ελληνική μουσική και χορευτική παράδοση. Την επιστημονική και καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Λάμπρος Λιάβας, καθηγητής Εθνομουσικολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι τελετουργίες στον κύκλο της Ζωής καλύπτουν την ανθρώπινη πορεία «από το νανούρισμα στο μοιρολόι»: γέννηση, παιδική ηλικία, έρωτα-γάμο, ξενιτιά, θάνατο. Ενώ τα δρώμενα στον κύκλο του Χρόνου και της Βλάστησης συνοδεύουν «ομοιοπαθητικά» τις γεωργοκτηνοτροφικές ασχολίες μέσα από συμβολικές πράξεις-έθιμα με την πάνδημη συμμετοχή της κοινότητας. Οι εκδηλώσεις κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια του 2023 και σηματοδοτούν τους κυριότερους εποχικούς σταθμούς.

Συντελεστές:

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Κώτσικας (κλαρίνο-τραγούδι)
Ηλίας Γάκος (τραγούδι)

Αυγερινή Γάτση (τραγούδι)
Γιώργος Κώτσικας (βιολί)
Κώστας Σιδερής (λαγούτο)
Θανάσης Κώτσικας (κρουστά)
Τάσος Βαλκάνης (τρομπέτα)
Μάρκος Τζιούκαλιας (τρομπέτα)
Γιώργος Τσίγγανας (τρομπόνι)
Σπύρος Μπρέμπος (τραγούδι)
Νίκος Μπρέμπος (βιολί)

Έρευνα, επιλογή κειμένων, παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας

Πληροφορίες:

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 | 21.00
Πλατεία Μαγούλας

 

27 Αυγούστου  

Μυστήριο 67 Αμολή

Το έργο «Αμολή | Η Δήμητρα και η αγροτική καλλιέργεια στο μεταβιομηχανικό Θριάσιο Πεδίο» εστιάζει στη δημιουργία δικτύου και ανταλλαγών μεταξύ των αγροτικών κοινοτήτων του μεταβιομηχανικού Θριασίου πεδίου.

Το έργο «Αμολή | Η Δήμητρα και η αγροτική καλλιέργεια στο μεταβιομηχανικό Θριάσιο Πεδίο» της ερευνήτριας, εικαστικού και performance artist, Αιμιλίας Μπουρίτη και της καλλιτεχνικής πλατφόρμας «Συν+Εργασία», σε διοργάνωση της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, εστιάζει στη δημιουργία δικτύου και ανταλλαγών μεταξύ των αγροτικών κοινοτήτων του μεταβιομηχανικού Θριασίου Πεδίου.

Το έργο είναι η επίσημη συμμετοχή του Δήμου Ασπροπύργου στο πρόγραμμα της 2023 Ελευσίς ΠΠΕ. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, περιπατητική διαδρομή στα αγροκτήματα, συμμετοχή του κοινού στην αγροτική εργασία όπως συγκομιδή φυστικιών και φύτευση οπωροκηπευτικών, αφηγήσεις, παραδοσιακή μουσική, αρβανίτικα τραγούδια, performance, εικαστική εγκατάσταση, προβολές, παρουσίαση του  ντοκιμαντέρ “100 χρόνια αγροτική ζωή στον Ασπρόπυργο” καθώς και συνάντηση μεταξύ των αγροτικών κοινοτήτων του Θριασίου Πεδίου. Οι δράσεις ολοκληρώνονται με την παρουσίαση από ερευνητές του Εργαστηρίου ΗΜΕ-ΠΡΟΠΕ ΠΑΔΑ των θεμάτων της ενεργειακής μετάβασης στις αγροτικές κοινότητες και οι προκλήσεις της χρήσης νερού για τους αγρότες του Θριασίου πεδίου.

Πρόκειται για μία πολύπλευρη αναφορά στην αγροτική Θεά Δήμητρα, την προστάτιδα της γεωργίας, η οποία παρά τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του Θριασίου Πεδίου δεν έφυγε ποτέ από αυτό. Είναι ζωντανή, όχι ως ένας μύθος, αλλά ως μία πραγματικότητα αφού η πεδιάδα καλλιεργείται συστηματικά από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα. Το κρίσιμο μήνυμα του έργου είναι ότι η τροφή και η σύνδεση του ανθρώπου με τη γη είναι ένα διαχρονικό στοιχείο όχι μόνον επιβίωσης αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς. Στοιχείο το οποίο οφείλει να
διαφυλαχτεί και να έχει τον προστατευόμενο χώρο του στο διαρκώς μεταβαλλόμενο Θριάσιο Πεδίο.

Με εργαλεία τη σύγχρονη τέχνη, τη συμμετοχικότητα, τη βιωματική γνώση και την επιστήμη το έργο προσεγγίζει τις αγροτικές κοινότητες των δύο πόλεων, της Ελευσίνας και του Ασπρόπυργου, ξετυλίγοντας την πολιτιστική κληρονομιά τους, μετατρέποντας το αγροτικό τοπίο σε πεδίο νέων δυνατοτήτων.

Συμμετέχουν: Αρβανίτες του Θριασίου Πεδίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Ασπροπύργου και τα μέλη του, καλλιτέχνες, επιστήμονες, αγρότες, θεωρητικοί, η τοπική κοινωνία και το ευρύτερο κοινό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ | Κυριακή 27 Αυγούστου – Ώρα: 18:00 – 22.30
Στο αγρόκτημα με φυστικόδεντρα του Αδάμ Αργυρίου
(Οδός Στράτου Φράγκου, περιοχή Αεροδρομίου, Ελευσίνα).
Τραγουδούν οι αρβανίτισσες: Αικατερίνη Πέππα, Γεωργία Κριεκούκη, Δήμητρα Στέρπη, οικογένεια Βασιλείου Φαρμάκη και από τον Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας Σπυριδούλα Παναγοπούλου, Ουρανία Λίγγου, Μαρίκα Γκόγκου.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου – Ώρα: 8:00 πμ – 10:00 πμ
“Ευχή για τους γεωργικούς σπόρους”, τελετουργική προσφορά από την Αιμιλία Μπουρίτη και τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Ασπρόπυργο.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου – Ώρα: 18:00 – 22.30
Στο αγρόκτημα με οπωροκηπευτικά του Βαγγέλη Μουζάκα – Εξωκλήσι Αγίας Μαρίνας – (οδός Αγίας Μαρίνας & Κων/ντίνου Καραμανλή, Ασπρόπυργος).
Τραγουδούν οι αρβανίτισσες : Μαίρη Αβράαμ, Ελένη Δάρρα, Κατερίνα Ηλία, Μαρία Καψάλα, Κούλα Λιόση, Σπυριδούλα Μουζάκα, Μαρία Μυλωνά, Βασιλική Νάσου, Καίτη Νερούτσου, Κατίνα Νερούτσου, Φανή Παπαδά.

Χρήσιμες Πληροφορίες:
Είσοδος στις εκδηλώσεις δωρεάν με προκράτηση θέσεων.
Μεταφορά θεατών με επιστροφή: Ηλεκτρικό Λεωφορείο του Εργαστηρίου Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας του Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Εκκίνηση από τα Δημαρχεία Ελευσίνας & Ασπροπύργου.
Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση, η βιντεοσκόπηση και η ηχογράφηση των παραστάσεων.

Συντελεστές:

Συντελεστές:
Αιμιλία Μπουρίτη: Εμπνεύστρια της ιδέας «ΑΜΟΛΗ», Σκηνοθέτης, Εικαστικός, Performance Artist, Υπεύθυνη Πολιτιστικού και Κοινωνικού σχεδιασμού – Ερευνήτρια συμμετοχικών δράσεων.
Παναγιώτης Κτενίδης: Ερευνητής – Συντονιστής Δράσεων σύνδεσης Πολιτισμού, Ενέργειας, Αειφόρου Ανθεκτικότητας των Αγροτικών Κοινοτήτων και των προκλήσεων της χρήσης νερού για τους αγρότες του Θριασίου πεδίου.
Ανδρομάχη Οικονόμου: Επιστημονικός Συνεργάτης, Ερευνητικός σύμβουλος.
Μπία Παπαδοπούλου: Επιμελήτρια Εκθέσεων – Ιστορικός Τέχνης.
Δέσποινα Σαββοπούλου: Επιμελήτρια κειμένων – Δημοσιογράφος, Θεατρολόγος.
Πάνος Βιττωράκης: Εικονολήπτης, Σκηνοθέτης.
Χάρης Καρούτσος, Χρήστος Μεγαρχιώτης: Εικονολήπτες, Μοντάζ.
Βούλα Ανδρώνη: Υπεύθυνη οργάνωσης & εκτέλεσης παραγωγής – Φωτογράφος.
Ιωάννης Στάμου: Παραδοσιακός μουσικός κλαρίνου.
Τάσος Φωτίου: Καθηγητής μουσικής, μουσικός, performer, μουσική επιμέλεια.
Κωνσταντίνος Μερετάκης: Μουσική εκτέλεση (Νταούλι).
Οργάνωση & εκτέλεση παραγωγής: Καλλιτεχνική Πλατφόρμα «Συν+Εργασία» – ΑΜΚΕ.
Διοργάνωση: 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.
Με την υποστήριξη: Δήμος Ασπροπύργου – Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου.
Υλοποιείται σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας & Προστασίας Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΗΜΕ – ΠΡΟΠΕ
ΠΑΔΑ), και τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου. Υπό την Αιγίδα και την Υποστήριξη
της Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής
Κληρονομιάς και Διαπολιτισμικών Θεμάτων,του Υπουργείου Πολιτισμού και
Αθλητισμού.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

ΕΛΕΥΣΙΝΑ | Κυριακή 27 Αυγούστου – Ώρα: 18:00 – 22.30
Στο αγρόκτημα με φυστικόδεντρα του Αδάμ Αργυρίου (Οδός Στράτου Φράγκου, περιοχή Αεροδρομίου, Ελευσίνα).
Τραγουδούν οι αρβανίτισσες: Αικατερίνη Πέππα, Γεωργία Κριεκούκη, Δήμητρα Στέρπη, οικογένεια Βασιλείου Φαρμάκη και από τον Σύλλογο Γυναικών Μαγούλας Σπυριδούλα Παναγοπούλου, Ουρανία Λίγγου, Μαρίκα Γκόγκου.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου – Ώρα: 8:00 πμ – 10:00 πμ “Ευχή για τους γεωργικούς σπόρους”, τελετουργική προσφορά από την Αιμιλία Μπουρίτη και τον Αγροτικό Σύλλογο Ασπροπύργου στον Ιερό Ναό του Αγίου
Δημητρίου στον Ασπρόπυργο.
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου – Ώρα: 18:00 – 22.30
Στο αγρόκτημα με οπωροκηπευτικά του Βαγγέλη Μουζάκα – Εξωκλήσι Αγίας Μαρίνας – (οδός Αγίας Μαρίνας & Κων/ντίνου Καραμανλή, Ασπρόπυργος).
Τραγουδούν οι αρβανίτισσες : Μαίρη Αβράαμ, Ελένη Δάρρα, Κατερίνα Ηλία, Μαρία Καψάλα, Κούλα Λιόση, Σπυριδούλα Μουζάκα, Μαρία Μυλωνά, Βασιλική Νάσου, Καίτη Νερούτσου, Κατίνα Νερούτσου, Φανή Παπαδά.

 

27 Αυγούστου  

Μυστήριο 154 Live Music Acts – Έναρξη Αισχυλείων

 

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια και η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης σας καλούν στην έναρξη του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2023 στις 27 Αυγούστου στον Αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας.

«Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης…», «στην Ελευσίνα μια φορά», για μία και μοναδική συναυλία, η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς ενώνουν τις φωνές τους, στις 27 Αυγούστου, και μας θυμίζουν μερικά από τα αριστουργήματα του έντεχνου και του λαϊκού ελληνικού τραγουδιού των μεγάλων συνθετών και των μεγάλων ποιητών: των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μικρούτσικου, Σεφέρη, Ελύτη, Ρίτσου, Γκάτσου, Αναγνωστάκη και άλλων. Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, σταθεροί και συνεπείς στο ποιοτικό τραγούδι, εμφανίζονται σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους και ερμηνεύουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια πλαισιωμένοι από εξαίρετους μουσικούς.

Τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες προλογίζει το Μυστήριο 154 Live Music Acts, μία συναυλία μουσικής δωματίου με τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Ελευσίνιο βιολονίστα Αιμίλιο Μπάρτζη και τη βραβευμένη σολίστ πιάνου Μαργαρίτας Κολάση, σε παραγωγή της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το κοινό που θα βρεθεί εκείνη τη βραδιά στον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ξεχωριστές ερμηνείες των δύο σολίστ σε ένα πρόγραμμα κλασικού ρεπερτορίου με έργα του J. Brahms και του L. V. Beethoven για βιολί και πιάνο.

Με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής.

Θερμές ευχαριστίες: στην Χριστίνα Μερκούρη, Διευθύντρια της ΕΦ.Α.Δ.Α. και στην Ευσταθία Ανέστη, Αρχαιολόγο της ΕΦ.Α.Δ.Α., καθώς και στο σύνολο του προσωπικού φύλαξης του Αρχαιολογικού χώρου Ελευσίνας.

Πληροφορίες

27 Αυγούστου 2023
Ώρα έναρξης 21.00
Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας
Είσοδος ελεύθερη
Διάρκεια 160 λεπτά

30 & 31 Αυγούστου  

Μυστήριο 115 Μεγάλα και μικρά πλοία

Το Φεστιβάλ Αισχύλεια και η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζουν το Μυστήριο 115 Μεγάλα και μικρά πλοία, σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη, στις 30 & 31 Αυγούστου, στη Βλύχα – Νεκροταφείο πλοίων.

Στη Βλύχα, μια μικρή χερσόνησο αποσυρμένων καραβιών στην Ελευσίνα, καταφτάνουν δύο αδέρφια για την πραγματοποίηση μιας ιδιαίτερης τελετής με μάρτυρες τους θεατές. «Πρέπει όλοι να θυμάστε πως ο θεός θα εκνευριστεί εάν καταλάβει ότι ένας άνθρωπος απαξιώνει μια τέτοια τελετή και αν εκνευριστεί ο θεός, τότε όλη αυτή η προσπάθεια θα καταλήξει σε μια αποτυχία. Αν ο θεός εκνευριστεί, εκτός από το ότι η προσπάθεια αυτή θα καταλήξει σε μια αποτυχία, θα τιμωρήσει και όλους εμάς και η τιμωρία αυτή δεν θα είναι μόνο ότι θα καταλήξουμε μετά θάνατον στην κόλαση αλλά και κάτι ακόμα ίσως χειρότερο από αυτό.»

Συντελεστές:

Κείμενο: Ευθύμης Φιλίππου
Σκηνοθεσία: Αργυρώ Χιώτη
Μουσική: The Boy
Σχεδιασμός Φωτισμών: Τάσος Παλαιορούτας
Κοστούμια: Άγγελος Μέντης
Βοηθοί Σκηνοθέτιδας: Νεφέλη Γιώτη, Αγγελίνα Λεοντή
Εκτέλεση Παραγωγής: VASISTAS (GR) / Μαρία Δούρου
Ερμηνεία: Αγγελική Παπούλια & The Boy

Μια παραγωγή της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Πληροφορίες

Ημερομηνίες: 30 & 31 Αυγούστου
Τοποθεσία: Βλύχα – Νεκροταφείο πλοίων
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 12€, Μειωμένο 5€

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες12 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική12 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική14 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες17 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο17 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική18 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο18 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival18 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024