Connect with us

Festival

Ξεκινά το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 28/6 – 14/7

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρωτοπόροι της Ελληνικής μουσικής σκηνής και καταξιωμένοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2023 και συντροφεύουν τα καλοκαιρινά́ βράδια μας με μοναδικές στιγμές αληθινής διασκέδασης, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), από́ την Τετάρτη, 28 Ιουνίου έως την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023.

Φιλοδοξία και στόχος μας είναι μέσα από την πολιτιστική μας πρόταση και την μοναδική ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ να προσφέρουμε για μία ακόμα φορά ψυχαγωγία και όμορφες στιγμές σε όλους τους θεατές επιτυγχάνοντας να καλύψουμε ένα πολύ μεγάλο εύρος των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων και προτιμήσεών τους.

Ας απολαύσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη αυτή Γιορτή Ψυχαγωγίας και Πολιτισμού.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

28 Ιουνίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Γιάννης Κότσιρας – Μυρτώ Βασιλείου – Δήμητρα Μπουλούζου

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

Ο χειμώνας που μας πέρασε χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη, που μας ταξίδεψε με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις τους ενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Το φετινό καλοκαίρι, κι έχοντας στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας και τη Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και με την μοναδική της ερμηνεία στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Ξεχωρίζουμε τη συνεργασία τους στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά», που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και αυτή με τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα».

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:
Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Παραγωγή: ΜΕΝΤΑ ART EVENTS

Προπώληση

 

30 Ιουνίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Μελίνα Ασλανίδου

Η πίστη της στο καλό ελληνικό τραγούδι και η διάθεσή της να μοιράζεται οδηγεί κι αυτό το καλοκαίρι τη Μελίνα Ασλανίδου στο να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα το μοιραστεί με τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα.

Η Μελίνα Ασλανίδου με την μπάντα της έχουν να πουν πολλά και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις στον κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί.

Κι αυτό το καλοκαίρι, η Μελίνα Ασλανίδου, θα αποδείξει ότι οι παρέες όταν είναι αληθινές κάνουν την διαφορά ακόμα και όταν είναι «απλά…μαζί»

Προπώληση

 

3 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη

Για να γιορτάσουν το κλείσιμο των τριών χρόνων και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 «Μουσικό Κουτί», ο δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Πορτοκάλογλου και η συμπαρουσιάστριά του Ρένα Μόρφη, ετοιμάζουν μια μεγάλη συναυλιακή εξόρμηση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι τα 40 χρόνια διαδρομής του από τους Φατμέ μέχρι το Μουσικό Κουτί, με δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και μια μεγάλη πανελλήνια περιοδεία, σαν επιστέγασμα μιας σπάνιας σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι.

Το 2020 οραματίστηκε και δημιούργησε, με μια ομάδα εκλεκτών συνεργατών, την εκπομπή που άλλαξε τα τηλεοπτικά μουσικά δεδομένα, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά και γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση και αγάπη από το κοινό.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια, που ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί και ξεχώρισε για τις πρωτότυπες διασκευές του  και για τις πολυάριθμες συναυλίες σε διεθνή φεστιβάλ σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ακολούθησε πολύ επιτυχημένη μοναχική πορεία και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τις ερμηνείες της στην εκπομπή.

Μαζί τους, τρία από τα βασικά μέλη της μπάντας της εκπομπής, ο Βύρων Τσουράπης (μπάσο, τραγούδι) με τα όμορφα τραγούδια του από τον προσωπικό του δίσκο “Λέξεις Μακρόσυρτες”,  ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθάρα, τραγούδι) με το νέο του project “ΡΙΖΕΣ” και το τραγούδι τους “Ζήσε Ελεύθερος”, ιδρυτικό μέλος των Wedding Singers, με πολυάριθμες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες,  ο Θανάσης Τσακιράκης (τύμπανα, φωνητικά) με το μοναδικό του ταλέντο συμπληρώνει δυναμικά και απογειώνει με τον ήχο του όλα τα είδη μουσικής καθώς και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Οι συναυλίες θα περιέχουν τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο Νίκος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με την Ρένα, όπως και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια σε νέες διασκευές.

Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: ηλεκτρική-ακουστική κιθάρα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα, φωνή
Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή
Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο
Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή
Carlos Menendez: κρουστά
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία p.a
Αγαπητός Καταξάκης: ηχοληψία stage
Νίκος Λιβανός: φωτισμοί

Προπώληση

5 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Καίτη Γαρμπή

Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή με το μοναδικό της ηχόχρωμα, τις αισθαντικές ερμηνείες της και τη μαγευτική  ενέργεια της πάνω στη σκηνή, δίνει τίτλο στη φετινή της περιοδεία «ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ» εμπνευσμένο από ένα στίχο του καινούργιου της τραγουδιού ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ  σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς, και ο Ηλίας Παλιουδάκης.

3 καλλιτέχνες ο καθένας με το δικό του ήχο παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν  ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα σας ξεσηκώσει και θα σας μείνει αξέχαστο!

Και φέτος η Καίτη Γαρμπή ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μας χαρίσει ένα αξέχαστο συναυλιακό καλοκαίρι!

Προπώληση

 

7 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Δέσποινα Βανδή

 

Η Δέσποινα Βανδή, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια που εδώ και δεκαετίες μας χαρίζει αλλεπάλληλες επιτυχίες, θα δώσει φωνή στο καλοκαίρι μας μέσα από τις μοναδικές της ερμηνείες, με τραγούδια – σταθμούς της καριέρας της κι άλλα αγαπημένα κομμάτια.

Προπώληση

 

10 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Stand Up Comedy ¨Σύμφωνο Επιβίωσης”

Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν «Σύμφωνο Επιβίωσης» και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνοται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο!

Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γης τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται!

Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δεις γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου….θα τους βρεις.

Προπώληση

 

11 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Βόσσου – Υδραίος

Δωρεάν είσοδος

 

12 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η διεθνής και πολυβραβευμένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, έρχεται να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας βράδια και να μας συνεπάρει με τις υπέροχες μελωδίες της σε μια ονειρική συνάντηση με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μέσα από τους προσωπικούς της δίσκους και τις κινηματογραφικές και θεατρικές της – και όχι μόνο – συνθέσεις, μας ξυπνά συναισθήματα συγκίνησης, νοσταλγίας και χαράς με τη μοναδική σκηνική παρουσία της παρέα με το μαγικό βιολί της και μας προσκαλεί σ’ ένα ατμοσφαιρικό και πολύχρωμο μουσικό ταξίδι.

Στη συναυλία συμμετέχει ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ο οποίος έχει γνωστός στο κοινό με το τραγούδι “Όνειρο απατηλό”.

Προπώληση

 

13 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Θεατρική παράσταση – Γιώργος Μακρής

Είσοδος Δωρεάν

 

14 Ιουλίου @ 21:00

Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου

Λεωφ. Κηφισίας 219, Μαρούσι 151 24

Κώστας Μακεδόνας

Ο Κώστας Μακεδόνας μας προσκαλεί σε μία μοναδική συναυλία, γεμάτη από τα υπέροχα τραγούδια του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου!

Με τη συνοδεία της εξαιρετικής «Ορχήστρας Μίμης Πλέσσας» και με τις σημαντικές ερμηνεύτριες Ελένη Πέτα και Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας μας υπόσχεται μία αξέχαστη βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγαπημένου μας δημιουργού!

Από τις ερωτικές μπαλάντες «Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Όλα δικά σου μάτια μου», «Αν είναι η αγάπη αμαρτία», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» και τα κινηματογραφικά τραγούδια «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Άνοιξε πέτρα», «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», «Καμαρούλα μια σταλιά» μέχρι τα στιβαρά ζεϊμπέκικα «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Του αγοριού απέναντι» και τα τραγούδια ύμνους όπως το «Άγαλμα», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» θα ζήσουμε όλοι μία βραδιά που δεν θα θέλουμε να τελειώσει!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα και ο Κώστας Μακεδόνας.

Την σκηνοθετική επιμέλεια των προβολών έχει η Ελεάνα Πλέσσα.

Η ορχήστρα «Μίμης Πλέσσας» αποτελείται από:

Γιώργο Παχή (μπουζούκι και επιμέλεια ορχήστρας), Χρήστο Βιδινιώτη (μπουζούκι), Νίκο Καλατζάκο (πιάνο), Ιωάννη Καλκάνη (τύμπανα και κρουστά), Νίκο Καρατζά (μελωδικά κρουστά), Χρήστο Περτσινίδη (κιθάρες), Δήμο Πολυμένη (ακορντεόν), Γιάννη Πλαγιαννάκο (κοντραμπάσο) και Δημήτρη Χουντή (πνευστά).

Παραγωγή – Οργάνωση: Τεχνότροπον – Artway Cultural Productions

Προπώληση


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική11 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival13 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική13 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες15 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο16 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική16 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο16 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024