Connect with us

Μουσική

Trilobeat: Ακούστε το “Look back / The Black” (feat. Adam Holzman, Michal Šelep) από το άλμπουμ “Extinction Horizon”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το κομμάτι ” Look Back / The Black” (feat. Adam Holzman, Michal Šelep) περιλαμβάνεται στο άλμπουμ “Extinction Horizon” του συγκροτήματος Trilobeat. Το άλμπουμ πήρε το όνομά του από τη μαύρη γραμμή τέφρας που σηματοδοτεί τον αφανισμό του πολιτισμού κατά τη διάρκεια αρχαιολογικών ανασκαφών. Αποτελείται από μια συνεκτική ιστορία που χαρτογραφεί το θέμα της κλιματικής κρίσης και της μοίρας του πολιτισμού μας, η οποία αποδίδεται μέσα από ορχηστρικές συνθέσεις επηρεασμένες από την εναλλακτική μουσική, τη nu-jazz ή το prog-rock.

Οι Trilobeat είναι μια ανερχόμενη μπάντα με έδρα τη Σλοβακία, η οποία ξεπερνά τα σύνορα με το νέο φιλόδοξο άλμπουμ της και συνάπτει συνεργασίες με μουσικούς σε όλο τον κόσμο. Δημιουργούν και ερμηνεύουν ορχηστρική μουσική που συνδυάζει τα είδη και υποστηρίζεται από συναισθηματική οπτική προβολή. Η δουλειά τους έχει προσελκύσει τους μουσικόφιλους του prog-rock, της nu-jazz, της εναλλακτικής, ακόμα και της κλασικής μουσικής.
Οι κύριες ιδέες της τέχνης τους είναι διάφορα σύγχρονα προβλήματα και κρίσεις της ανθρωπότητας – υπαρξισμός, μη βιωσιμότητα, αναισθησία αλλά και πτυχές της ζωής κάθε ανθρώπου – αγάπη, θλίψη, δυστυχία ή ικανοποίηση στην απλή ζωή.
Από το ξεκίνημά του το 2017, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και οπτικοακουστικές εγγραφές καθώς και ένα επώνυμο ντεμπούτο το 2019, το οποίο καθιέρωσε τη θέση του στην εναλλακτική μουσική σκηνή. Οι ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος έχουν μεταδοθεί από την εθνική τηλεόραση και τα singles έχουν συμπεριληφθεί σε playlists αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών. Το συγκρότημα έδωσε επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ στην Κεντρική Ευρώπη, ενώ πραγματοποίησε και πιο οικείες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των πολλαπλών περιοδειών τους σε κλαμπ στην πατρίδα τους, τη Σλοβακία.

Το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Zánikový horizont / Extinction Horizon”, κυκλοφόρησε το 2022 μέσω της Hevhetia, μιας φημισμένης σλοβακικής εταιρείας.Μπορεί να υπερηφανεύεται για τη συνεργασία τόσο τοπικών όσο και διεθνών ταλέντων με ονόματα όπως ο Adam Holzman, πληκτράς (Steven Wilson, Miles Davis, Trifecta), και ο David Kollar, κιθαρίστας (KOMARA, Steven Wilson, Erik Truffaz), εκτός από την αρχική σύνθεση.Το άλμπουμ είναι μια εντυπωσιακή ηχητική περιπέτεια, ενώ οι συνθέσεις τους συνδυάζουν μεταβλητές ηλεκτρονικές επιφάνειες, έναν ξεχωριστό ήχο πιάνου και ένα τραχύ ροκ υπόβαθρο. Η εξαιρετική ηχητική ποιότητα παγκόσμιας κλάσης της ηχογράφησης δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον πολυπράγμονα παραγωγό από το Τορόντο, Vlad Avy (Iamthemorning, Gleb Kolyadin).
Το 2023, το συγκρότημα υπέγραψε συμφωνία παγκόσμιας διανομής με την Epictronic, και το άλμπουμ θα προσπαθήσει να λάβει την προσοχή που του αξίζει και εκτός των συνόρων της Σλοβακίας.

Connect with the band:

www.facebook.com/Trilobeatband
www.instagram.com/trilobeatband
www.youtube.com/@trilobeatband
Spotify: SpotifyTrilobeat


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες15 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events15 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική16 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival20 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες21 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival22 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες22 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική23 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες2 ημέρες πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων