Connect with us

Events

Το Vibo Bistrot στην Γλυφάδα και η Taf Coffee γιορτάζουν παρέα την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ! | Κυριακή 1η Οκτ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από ένα μοναδικό coffee event που θα μιλήσει στην καρδιά και τον ουρανίσκο κάθε λάτρη που σέβεται τον καφέ του.

Από το 2015 η πρώτη ημέρα του Οκτώβρη, κάθε χρονιά, έχει καθιερωθείως η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και είναι μια πολύ καλή αφορμή για να θυμηθούμε πόσο τον αγαπάμε και πώς γεμίζει καθημερινά τη ζωή μας. Φέτος, θα το κάνουμε παρέα στο Vibo Athens μέσα από μια «γευστική» συνεργασία με τις εξαιρετικές ποιότητες της Taf Coffee!

Έτσι, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Vibo, από τις 11.00 μέχρι και τις 15.00, όσοι βρεθούν στο εμβληματικό bistrot της Γλυφάδας, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικές από τις πιο εξαίρετες ποικιλίες καφέ που υπάρχουν στην αγορά. Με την παρουσία του coffeetrainerτης Taf Coffee ΓιάννηΓιαννακόπουλου, οι καλεσμένοι θα μπορούν να μάθουν για τη διαδικασία που ακολουθείται για την παρασκευή των singleestate της Taf Coffee, που έχει στόχο να δώσει το βήμα σε ξεχωριστές μικρές φάρμες από όλο τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο να μεταδώσει μια νέα κουλτούρα γύρω από τον καφέ. Με την Taf να καινοτομεί στην αγορά από το 2008 στο specialty coffee, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μαγευτικό.

Ο πανέμορφος χώρος του Vibo Athens θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί κάθε λάτρη του καφέ, που για εκείνη την ημέρα θα ψάχνει κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο. Το Vibo άλλωστε έχει αποδείξει στους θαμώνες του την μεγάλη σημασία που δίνει στον καθημερινό καφέ και γι’ αυτό θα φροντίσει να μας ταξιδέψει μέσα από τις παρακάτω ποιότητας τηςTaf Coffee, που μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με το γευστικό μενού που έχουμε αγαπήσει στο εμβληματικό bistrot.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα διαθέσιμα ροφήματα που θα διατίθενται προς κατανάλωση θα είναι εσπρέσο, καφές φίλτρου, ροφήματα με γάλα και φυσικά ο αγαπημένος όλων φρέντο εσπρέσο. Η Taf θα έχει φροντίσει, ανάλογα την επιλογή μας, να μας τροφοδοτήσει με τον σωστό καφέ που προτείνεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι, για τον απλό εσπρέσο θα δοκιμάσουμε την ποιότητα Thuti Kenya που έχει ρίζες από την περιοχή Nyeri στην Kenya της Αφρικής, αλλά και τους βραζιλιάνικους Fazenda Samambaia με ποικιλία Topazioπου έρχονταιαπό το Campodas Vertentes και το Santo Antoniodo Amparo αντίστοιχα. Τέλος, ο Volcan Valley Gesha (Lot#22331), θα γεμίσει τις κούπες όσων αγαπούν τον καφέ φίλτρου.

Η πρώτη μέρα του Οκτώβρη είναι η μεγάλη γιορτή του καφέ και τοVibo την τιμάει παρέα με την Taf Coffee. Για να εκτιμήσουμε ακόμη περισσότερο τον καφέ που πίνουμε, μέσα από τα καλύτερα singleestateτης αγοράς στο πιο όμορφο σποτ της Αθήνας!


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική11 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival13 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική13 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο16 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική16 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024