Connect with us

News

Το νέο ντοκιμαντέρ “Carlos” αφηγείται την ιστορία της ζωής του θρυλικού κιθαρίστα Carlos Santana

 Ένα νέο ντοκιμαντέρ βγαίνει στις αίθουσες για τον βραβευμένο με Grammy Rock & Roll Hall of Famer Carlos Santana.

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ταινία εξιστορεί από πού προήλθε, τι πέρασε και πού βρίσκεται τώρα, μεταφέροντας στους θεατές τη ζωή του καταξιωμένου αστέρα της μουσικής.

Ο Santana λέει ότι ήταν σίγουρος ότι η μουσική θα ήταν η καριέρα του από πολύ νωρίς.

Βρήκε την αυτοπεποίθηση, όχι την αλαζονεία, ως παράγοντα της επιτυχίας του. Όταν παίζει, όση ώρα κι αν παίζει, λέει ότι τα δάχτυλά του δεν κουράζονται ποτέ “γιατί είναι μια υπερφυσική ενέργεια που σε κυριεύει”.

Σήμερα, ο Carlos Santana είναι ένας θρύλος της μουσικής. Ως παιδί στο Μεξικό, έζησε δύσκολες στιγμές. Ο Santana λέει ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά σχεδόν καθημερινά μεταξύ 10 και 12 ετών από έναν άνδρα που είχε γίνει φίλος με τους γονείς του.

“Έχω αυτή την απίστευτη ικανότητα να μην σκέφτομαι με νοοτροπία θύματος”, είπε. “Δεν είμαι αυτό που μου συνέβη. Είμαι ακόμα με αγνότητα και αθωότητα. Δεν είμαι το σώμα. Είμαι ελεύθερος.Εξακολουθώ να είμαι όπως με δημιούργησε ο Θεός, που είναι η αγνότητα και η αθωότητα. Και με αυτό, μπορώ να κάνω το ακατόρθωτο”.

Όταν πρόκειται για το τι θέλετε στη ζωή, ο Santana είπε: “Μην σκέφτεστε λίγο. Σκέψου μεγάλα! Προσευχήσου για μεγάλα πράγματα, καταλαβαίνεις; Πήγαινε βαθιά και μακριά, καταλαβαίνεις; Δεν μου αρέσουν τα μικρά πράγματα. Go deep and long!”

Η ταινία “Carlos” κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 23, 24 και 27 Σεπτεμβρίου, προτού βγει στις 29 Σεπτεμβρίου.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα