Connect with us

Featured

Θρύλοι της ροκ αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, χθες, 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Mick Jagger έγραψε: «Σε όλη μου τη ζωή η Αυτής Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν πάντα εκεί. Στην παιδική μου ηλικία θυμάμαι να βλέπω τα στιγμιότυπα του γάμου της στην τηλεόραση. Τη θυμάμαι σαν μια όμορφη νεαρή κυρία μέχρι που έγινε η πολυαγαπημένη γιαγιά του έθνους. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στη βασιλική οικογένεια».

 

Ο Elton John δήλωσε: «Μαζί με το υπόλοιπο έθνος, λυπήθηκα βαθύτατα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν μια παρουσία που ενέπνεε και ηγήθηκε της χώρας μέσα από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο σκοτεινές στιγμές της με χάρη, αξιοπρέπεια και μια γνήσια στοργική ζεστασιά. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποτέλεσε τεράστιο μέρος της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα και θα μου λείψει πολύ». 

Πολ Μακάρτνεϊ, θρύλος του συγκροτήματος Beatles: «Ο Θεός να ευλογεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ζήτω ο βασιλιάς!»

Ο Ozzy Osbourne έγραψε: «Θρηνώ μαζί με τη χώρα μου τον θάνατο της μεγαλύτερης βασίλισσάς μας. Με βαριά καρδιά λέω ότι είναι συγκλονιστική η σκέψη της Αγγλίας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’». Ο Geezer Butler των Black Sabbath πρόσθεσε: «Λυπάμαι που έμαθα για τον θάνατο της Βασίλισσας. Θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στους δρόμους όταν στέφθηκε βασίλισσα. Πάντα ένα βασικό στοιχείο του να μεγαλώνεις στην Αγγλία».

Ένα μακροσκελές αφιέρωμα στη βασίλισσα Ελισάβετ ανάρτησαν οι Duran Duran.«Η Αυτής Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έχει ηγηθεί του Ηνωμένου Βασιλείου για περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο Βρετανό μονάρχη», έγραψαν.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα