Connect with us

Θέατρο

Θεσσαλονίκη: «Θα σας αλλάξουμε τα φώτα» Τέσσερις stand-up κωμικοί σε μία μοναδική παράσταση στο Κινηματοθέατρο Βακούρα.

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θα σας αλλάξουμε τα φώτα»: Τέσσερις stand-up κωμικοί σε μία μοναδική παράσταση στο Κινηματοθέατρο Βακούρα.

Ένα double-bill stand-up comedy show στο τετράγωνο έρχεται λίγο πριν το τέλος της εορταστικής περιόδου για να μας αλλάξει τα φώτα!
Τέσσερις κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και υποδέχονται το 2024 με θεόπνευστα αστεία για τα κάλαντα, τα οικογενειακά τραπέζια, τα κιλά των γιορτών, την αρχαία Ελλάδα,και τον ρόλο της σαλάτας στη σύγχρονη διατροφή.
Μία μέρα πριν την ημερολογιακά καθορισμένη θεία φώτιση, τέσσερις γνωστοί εκπρόσωποι της κωμωδίας της Θεσσαλονίκη μας καλούν να βουτήξουμε σε βαθιά (μπορεί και κρύα) νερά και να ξορκίσουμε τις κακές παραδόσεις που συνοδεύουν τα δίσεκτα έτη με πολύ γέλιο και καλή διάθεση, σε μία παράσταση που μπορεί να μας αλλάξει την οπτική, αλλά σίγουρα θα μας αλλάξει τα φώτα!

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος
Θωμάς Παπαδάκης
Πέτρος Τσιτσεκλής
Πιέρρος Πατουχέας
Guest: Χρήστος Βουβάκης

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε
κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ. Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας συνεχίζει να εμπνέεται από την ανθρώπινη βλακεία, την οποία περιέγραψε αναλυτικά στην πιο πρόσφατη παράσταση του «Βλακεία Παράσταση».

O Θωμάς Παπαδάκης είναι ηθοποιός, stand-up κωμικός και δικηγόρος. Όταν δεν τον βρίσκεις πάνω σε μια σκηνή συνήθως κοιμάται ή τρώει. Ασχολείται με το stand-up από το 2017, έχει παίξει στο θέατρο και μπορεί να τον έχετε δει και στην τηλεόραση, αλλά χλωμό…
Ξεχωρίζει για το παραστατικό του act, τα jazz hands του και τις θρυλικές πτώσεις του.
Ελάτε ώστε να έχει κάτι να λέει στην μαμά του.

Ο Πέτρος Τσιτσεκλής είναι ένας “πολυδιάστατος” κωμικός που σίγουρα θα σας γεμίσει το μάτι, τη σκηνή και γενικότερα το χώρο στον οποίο βρίσκεται. Ασχολείται με την κωμωδία από το 2012, μέσα από το κανάλι του Chi Productions στο το Youtube. Από το 2015 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το stand-up comedy και φέτος ετοιμάζει τη πρώτη του σόλο παράσταση. Σπάει κάθε χοντροφοβικό ταμπού, μισεί τα γυμναστήρια, απεχθάνεται τους διαιτολόγους και μπορείς να τον κερδίσεις με ένα ζεστό πιάτο πατσά.

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand-up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014.
Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, ενώ διοργανώνει παραστάσεις και open mics από το 2016 και είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Crazy Duck Comics. Το 2023 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση “Γελάνε και οι πέτρες”.


Πληροφορίες Παράστασης:
«Θα σας αλλάξουμε τα φώτα»
Κινηματογράφος Βακούρα
Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024
Ώρα: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665
Εισιτήρια: more.com


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα