Connect with us

Featured

Θεσσαλονίκη: Δακρυγόνα και χημικά στο ΑΠΘ – Διεκόπη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Δημοσιεύθηκε

στις

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η συναυλία αλληλεγγύης του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ που εκτιμάται πως είχε 5.000 κόσμου.

Με επεισόδια συνοδεύτηκε η συναυλία αλληλεγγύης που έκανε χθες το βράδυ ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μία μικρή ομάδα νεαρών, βγήκε από το πλήθος και πέταξε πέτρες στα ΜΑΤ που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Οι ομάδες της ΕΛ.ΑΣ κυνήγησαν τους δράστες, πετώντας μεταξύ άλλων δακρυγόνα κοντά στον κόσμο που σύμφωνα με μαρτυρίες στα social media, έφτανε τους 5.000.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ακολούθησαν σκηνές πανικού, με τον θεατές να αποχωρούν ατάκτως, καθώς κάποιοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να ποδοπατηθούν ψάχνοντας τον δρόμο προς την έξοδο.

Ακολούθησε κάλεσμα για συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης που και αυτή σημαδεύτηκε από μεγάλες έκτασης επεισόδια.

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών, με την ένταση να ξεκινά στο ύψος των Πανεπιστημίων και να γενικεύεται στην οδό Αριστοτέλους και στην Εγνατία.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε … ρινγκ, με οδοφράγματα, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, «βροχή» χημικών και βομβών μολότοφ εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε μετά τις 2:00 και αφού το κέντρο της Θεσσαλονίκης θύμιζε βομβαρδισμένη περιοχή.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα