Connect with us

Events

θέατρο Λυκαβηττού: Όσα θα δούμε με την επανέναρξη λειτουργίας απο τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Από Σεπτέμβριο, το Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και παραστάσεων.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σταύρος Ξαρχάκος: Γιορτή στον Λυκαβηττό |15 Σεπτεμβρίου 2023

Προσοχή: Οι κάτοχοι εκπτωτικών εισιτηρίων ‘Φοιτητές-Άνω των 65’ και ‘Άνεργοι’ θα πρέπει να έχουν το αντίστοιχο δικαιολογητικό την ημέρα της διεξαγωγής, κατά την επικύρωση των εισιτηρίων στην είσοδο. Όλοι οι εκπτωτικοί κατάλογοι ‘Φοιτητές-Άνω των 65, Άνεργοι, early birds/προσφορά’, ισχύουν για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Η επαναλειτουργία του εμβληματικού θεάτρου της πόλης μετά από 15 χρόνια γιορτάζεται με μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο σπουδαίο συνθετικό έργο του Σταύρου Ξαρχάκου.

Μία λαμπρή μουσική γιορτή θα στηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του από τον Δήμο Αθηναίων, υποδεχόμενο ξανά το κοινό για μία συναυλία-ορόσημο στα χρονικά της πόλης. Στην επιστροφή του στον αττικό λόφο, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Γιορτή στον Λυκαβηττό» συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας,η οποία θα αποδώσει κορυφαίες στιγμές της καριέρας του σε νέες ενορχηστρώσεις. Μαζί τους θα βρίσκονται και τέσσερεις σπουδαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου: η Ελευθερία Αρβανιτάκη,ο Μανώλης Μητσιάς, η Ηρώ Σαϊα, και ο Ζαχαρίας Καρούνης θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, προσθέτοντας τη δικιά τους νότα σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Η συναυλία που θα σημάνει τη νέα εποχή πολιτιστικής δραστηριότητας του Δημοτικού Θέατρου Λυκαβηττού,θα αποτελέσει παράλληλα και την επιστροφή του Σταύρου Ξαρχάκου στο θέατρο μετά από 45 χρόνια. Το καλοκαίρι του 1978 είχε δώσει έντεκα συναυλίες στον Λυκαβηττό, με αφορμή τις θερινές εκδηλώσεις του ΕΟΤ στην Αθήνα, συνδέοντας έντονα το όνομά του με τον συγκεκριμένο χώρο που αναδείχθηκε σετοπόσημο του ελληνικού τραγουδιού της μεταπολιτευτικής πραγματικότητας. Σε αυτές τις αξιομνημόνευτες, μουσικές παραστάσεις, ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσίασε εναλλασσόμενα προγράμματα παίζοντας από Vivaldi μέχρι λαϊκά τραγούδια.Μάλιστα, κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα ηχογραφήθηκαν και συγκεντρώθηκαν σ’ έναν δίσκο που κυκλοφόρησε στα τέλη του ’78 με τίτλο «Ξαρχάκος – Στο Λυκαβηττό».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, όπου εξακολουθεί να κατοικεί, και το οποίο έχει υμνήσει μέσα από το πλούσιο μουσικό του έργο. Η συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με το αθηναϊκό κοινό στο αναβαθμισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού έχει ειδικό βάρος για την ιστορία της πόλης,ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την ιδανική εισαγωγή σε αυτό το νέο κεφάλαιο του αγαπημένου θεάτρου που φιλοδοξεί να αναδειχθεί εκ νέου σε έναπολιτιστικό σημείο αναφοράς της αθηναϊκής ζωής.

Προπώληση more.com

Κωνσταντίνος Αργυρός- “Elpida Tour” | 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομαχη. Συμμετέχουν οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests – Light (Πατρα, Ηράκλειο) – Rack (Πατρα, Ηράκλειο).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

HAUSER- “Rebel With A Cello” | 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2023

HAUSER, ένας rock star…με τσέλο!

Το «κακό» παιδί – και ιδρυτικό μέλος – του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Αθήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο “Rebel with a Cello” όχι για μία αλλά για δύο (2!) συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού εγκαινιάζοντας την επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου με τον πιο «ανατρεπτικό» μουσικό τρόπο!

Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα – με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του.

Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία “Rebel with a Cello” περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη – ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.

Χορέψτε μαζί του και ζήστε από κοντά τη σαγήνη των συναυλιών του!

Από εκείνη την καθοριστική στιγμή που αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα μουσική έξω από τις μακροχρόνιες και καθιερωμένες παραδόσεις της κλασικής, ποπ και ροκ, ο HAUSER γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο, αψηφώντας τη συμβατική φύση της καθιερωμένης μουσικής παράδοσης. Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, ως και την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο HAUSER έχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η σκηνική παρουσία του HAUSER χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική – μια μοναδική ηλεκτρική ένωση φλογερού τσέλου που διακατέχεται από ομορφιά, κομψότητα και αυθεντική ροκ πυγμή. Έχοντας στη μουσική του φαρέτρα ένα πολυμορφικό ρεπερτόριο που είναι τόσο ευρύ και διαφορετικό όσο είναι η Lady Gaga από τον Tchaikovsky ή η Shakira από τον Shostakovich, ο HAUSER είναι ο δυναμικός τσελίστας που τα ερμηνεύει όλα και συναρπάζει τους θεατές. Γιατί, ποιος άλλος κλασικά εκπαιδευμένος τσελίστας μπορεί να δηλώσει περήφανα ότι έχει περιοδεύσει με τον Elton John;

Είτε μέσω συνεργασιών με άλλους ζωντανούς θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο George Michael και ο Steven Tyler των Aerosmith είτε μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, ο HAUSER καταπλήσσει το κοινό με την απόλυτη ομορφιά της μουσικής του και επαναπροσδιορίζει διαρκώς τα καλλιτεχνικά όριά του.

Ο HAUSER είναι γεμάτος αντιθέσεις. Αισθάνεται το ίδιο άνετα και με την κλασική μουσική αλλά και με την ποπ διαθέτοντας μια σε βάθος γνώση και των δύο. Ως μέλος των 2Cellos, ο HAUSER περιόδευσε σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2021, εμφανίστηκε μπροστά στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ παράλληλα, έδωσε παραστάσεις για αρκετούς Αμερικανούς Προέδρους, τον Πρίγκηπα (Βασιλιά πλέον) Κάρολο καθώς και τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Το δεξιοτεχνικό και έμψυχο στυλ του έχει αναγνωριστεί με τουλάχιστον 21 πρώτα βραβεία μεταξύ των πιο διάσημων εθνικών και διεθνών μουσικών διαγωνισμών του κόσμου.

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, CLASSIC που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο Alone Together, στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο audio streams παγκοσμίως και πάνω από 4 δισεκατομμύρια views, ο Κροάτης τσελίστας συνιστά ένα φαινόμενο!

Ο HAUSER συνδυάζει την μουσική τεχνογνωσία με τον ωμό μαγνητισμό, στοιχεία με τα οποία καταφέρνει να γοητεύσει και να ενώνει γενιές μουσικόφιλων.

Πυξ Λαξ- “Ακόμα πιο ψηλά! Ακόμα μια βραδιά!” | 16 & 21 Σεπτεμβρίου 2023

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον  θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε (5) συνεχή sold out το 2000!
Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο! Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτες μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Nα θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

Με οδηγό τη νοσταλγία, φορτωμένοι αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, αλλά και με εκείνη τη λάμψη στα μάτια όπως κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Όπως τότε. Όπως πάντα!

Θα είσαι και ΕΣΥ ΕΚΕΙ, στα ΨΗΛΑ της ΠΟΛΗΣ…
Εκεί που οι αναμνήσεις ζουν για ΠΑΝΤΑ!

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr

Villagers of Ioannina City | 22 Σεπτεμβρίου 2023

Οι Villagers of Ioannina City στη σκιά του ομορφότερου λόφου της Αθήνας.

Οι Villagers of Ioannina City θα εμφανιστούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, σε μια συναυλία που θα συζητιέται για καιρό.

Η επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου του Λυκαβηττού μοιάζει ιδανική αφορμή για να δούμε το πιο δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα της γενιάς του υπό το φως του φεγγαριού που θα σκεπάσει τον αθηναϊκό ουρανό, δημιουργώντας ένα αλησμόνητο σκηνικό.

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της ανατέλλουσας και κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια και live εμφανίσεις που θα τους συνοδεύουν χρόνια.

Από το συγκλονιστικό ντεμπούτο τους Riza μέχρι το υπέροχο Age of Aquarius, οι Villagers of Ioannina City έχτισαν το όνομα και τη φήμη τους μέσα από οργιαστικά live sets και sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Λίγο πριν οργώσουν την Ευρώπη με αφορμή μια ακόμη υπέρ-επιτυχημένη περιοδεία με 28 έως τώρα ανακοινωμένους σταθμούς, οι Villagers θα δώσουν μια τεράστια συναυλία μπροστά στο αθηναϊκό κοινό που αδημονεί για να τους δει επί τω έργω.

Η συγκυρία της επαναλειτουργίας του θεάτρου του Λυκαβηττού μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια καθηλωτική μουσική εμπειρία, ανεβαίνοντας στον πιο όμορφο και ιστορικό λόφο της πρωτεύουσας.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την «εποχή του Υδροχόου», πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου, πολυαναμενόμενου, δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο.
Στο ιστορικό Θέατρο του Λυκαβηττού, με πολλούς καλεσμένους επί σκηνής και προσκεκλημένους γύρω από αυτήν όλους εσάς που δεν θα λείψετε από αυτήν την ιστορική νύχτα.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω ticketmaster

 Γιώργος Μαζωνάκης – “Ντέρτι Thirty” | 23 Σεπτεμβρίου

ΝΤΕΡΤΙ THIRTY: Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας με μία μαγική συναυλία στον Λυκαβηττό.

Για να είναι σήμερα ο καθοριστικός λαϊκός τραγουδιστής, του οποίου τα τραγούδια και οι εμφανίσεις γίνονται καθημερινή συζήτηση και συνεχής εμπειρία, ο Γιώργος Μαζωνάκης έγινε προηγουμένως ένας αφοσιωμένος λαϊκός ακροατής. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να εντοπιστεί μία συγκεκριμένη αρχή στην καλλιτεχνική του ζωή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο τραγούδι όταν οι γονείς του άνοιξαν για πρώτη φορά το ραδιόφωνο. Όταν ανακάλυψε τις φωνές του Στράτου Διονυσίου και της Μαρινέλλας, τις μελωδίες του Καλδάρα και του Σούκα, ή τα λόγια του Πυθαγόρα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Υπάρχει όμως και μία πολύ συγκεκριμένη αφετηρία, καθώς, το 1993ο Μαζώ απέκτησε τα πρώτα δικά του τραγούδια. Από τότε και κάθε μέρα, το παιδί της νύχτας που ήπιε πάλι και έκανε κεφάλι, που φόρεσε το Gucci φόρεμα, που ζηλεύει και διανυκτερεύει, που γεμίζει εκείνο το ένα κενό όταν λείπει πάλι ο θεός, που ξέρει ότι στον έρωτα παρανοείς επειδή αγαπώ σημαίνει πνίγομαι μα ζω ακόμα, εκείνο το παιδί βρίσκει τους δικούς του ακροατές στα ραδιόφωνα και online.

Για αυτό, λοιπόν, στις 23 Σεπτεμβρίου, στο ανανεωμένο θέατρο του Λυκαβηττού, ο Γιώργος Μαζωνάκης γιορτάζει μία ολόκληρη ζωή στο τραγούδι και 30 χρόνια στη δισκογραφία, με μία συναυλία αφιερωμένη στους ακροατές. Στους καλλιτέχνες ακροατές, σε αυτούς που φτιάχνουν την ελληνική μουσική ακούγοντάς την. Και, ασφαλώς, στο ραδιόφωνο της Κλειούς και του Μανώλη.

Από τον Λυκαβηττό, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκινάει μία ολόκληρη εορταστική χρονιά όπου αναδεικνύονται όλα όσα έχει φέρει στη μουσική: Τριάντα χρόνια στρωτά λαϊκά, αληθινά. Τριάντα χρόνια, στα οποία δεν είναι απλώς ένας τραγουδιστής, αλλά ένα διακριτό είδος τραγουδιού, το οποίο διευρύνει την παράδοση της τέχνης του μακριά από τις αυταπάτες των διακρίσεων σε έντεχνο και μη, μένοντας προσανατολισμένο σε αυτό που διατηρείται αληθινό, όποιος, όπου, για όποιον λόγο και με όποιον τρόπο και αν το ακούει. Χάρη στη συνεπώς πρωτοποριακή σκηνική του παρουσία, στο ξεκάθαρο μουσικό και στιχουργικό στίγμα των τραγουδιών του, αλλά και χάρη στο πιο ακομπλεξάριστο, προσηλωμένο, διαρκώς νεανικό και ενθουσιώδες κοινό, ο Γιώργος Μαζωνάκης γεμίζει αυτά τα τριάντα χρόνια δισκογραφίας με έναν ήχο που προστατεύει το λαϊκό τραγούδι από τον καθωσπρεπισμό και από την φτήνια, εξίσου, κρατώντας μόνο το ντέρτι του. Επειδή το ντέρτι δεν μεταφράζεται. Είναι αλήτικο, αλλά όχι βρόμικο. Όπως και ο Μαζώ.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Μιχάλης Χατζηγιάννης | 26 Σεπτεμβρίου

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

Το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού όντως επαναλειτουργεί, σαν την πιο «ζεστή φωλιά» στην καρδιά της Αθήνας ενώνοντας μικρούς και μεγάλους!

Και από την σειρά των συμμετεχόντων δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ποιος θα ξεχνούσε ότι το συγκεκριμένο θέατρο, αποτέλεσε στα χρόνια της νιότης του  το επισφράγισμα της μεγάλης επιτυχίας του όταν το 2006 και το 2007 γυρίστηκαν τηλεοπτικά και ηχογραφήθηκαν δύο από τα πιο σημαντικά του live,(Ζωντανά στον Λυκαβηττό 2006-2007 και 2007 – 2008)με χιλιάδες κόσμο κυριολεκτικά να αποθεώνει τον ήδη κορυφαίο τότε τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου του 2023 και στα πλαίσια της επαναλειτουργίας του θρυλικού αυτού θεάτρου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει  το μεγάλο παρόν ανάμεσα σε άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Κάπως έτσι θα επιδιώξει να μας ταξιδέψει, έτσι όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Τα καλύτερά του  τραγούδια μέσα από τα 24 χρόνια της μουσικής του πορείας, θα θυμίσουν στους παλιούς και θα χτίσουν στους νεότερους πανέμορφες συναυλιακές αναμνήσεις στο ίδιο σκηνικό μετά από χρόνια, αυτό του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού!

Σας περιμένουμε όλους!

Μαζί ,οι αγαπημένοι, πιστοί του φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί.

Ο Σόλωνας Αποστολάκης στα πλήκτρα και την ενορχήστρωση,

Ο Σπύρος Μάζης στο μπάσο,

Ο Δημήτρης Τσόλης στα τύμπανα,

Ο Κωστής Πυρένης στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,

ο Κυριάκος Πέτρου στο βιολί και

ο νεαρότερος του συγκροτήματος Νικόλας Πλάτων στην τρομπέτα.

Φέτος την ομάδα μας εμπλουτίζει ένα όμορφο δίδυμο,

η Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά και φλάουτο ,

ο Γιώργος Παντέλογλου φωνητικά και σαξόφωνο καθώς και

η αγαπημένη μας Κύπρια τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου για την συγκεκριμένη συναυλία!

Υπεύθυνος ήχου Σταύρος Συκιανάκης.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

 Κάψε το Σενάριο – “10 Χρόνια Αποτυχίες” | 7 Οκτωβρίου

Το “Κάψε το Σενάριο” γιορτάζει 10 χρόνια και σας καλεί στη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής του, σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Ελλάδας, το θέατρο του Λυκαβηττού, το οποίο υποδέχεται ξανά θεατές μετά από 15 χρόνια!

Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show όπου εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες.

Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» φτιάχνει tailor made παραστάσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Σκηνές στο φεγγάρι, σαπουνόπερα στο Μεσαίωνα, το τέλος του κόσμου μέσα από τον Παπακαλιάτη, ένας Γερμανός, ένας Κύπριος και ένας Ρώσος σε μιούζικαλ. Όλα είναι πιθανά! Αρκεί να μην είναι σοβαρά!

To “Κάψε το Σενάριο” είναι η μακροβιότερη ομάδα αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας στην Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε το 2012 μέσα από το ομώνυμο πρόγραμμα του MEGA, παρουσιάζοντας ένα εναλλακτικό comedy show το οποίο εισήγαγε στην Ελλάδα μορφές κωμωδίας όπως το Stand Up Comedy και το Improv.

Η κωμωδία του “Κάψε το Σενάριο” βασίζεται στη διάδραση και τον αυτοσχεδιασμό, δίνοντας τη δύναμη στο θεατή να ορίσει αυτό που θέλει να δει, επιτρέποντάς του να φτιάξει μια παράσταση μοναδική και ανεπανάληπτη κάθε φορά. Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στη σκηνή και από τις εντολές του κοινού δημιουργούν από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα.

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσει το κοινό. Φέτος μάλιστα, γιορτάζουν και τα 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας με μια επετειακή περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Ετοιμαστείτε για την πιο αποτυχημένη βραδιά της ζωής σας!

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr.

Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα – “Σ’ένα κύμα του Νότου” | 9 Οκτωβρίου

Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, σε συνέχεια των δύο sold out εμφανίσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχονται πάνω “Σ’ ένα κύμα του Νότου” στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για ένα ακόμα μουσικό ταξίδι, αυτή τη φορά με θέα την πόλη από ψηλά. Στο ανανεωμένο, ιστορικό ανοιχτό θέατρο, οι δύο ερμηνεύτριες προσκαλούν το κοινό να τις ακολουθήσει σε μια μουσική περιπλάνηση στον Νότο, από τη Μεσόγειο ως την Καραϊβική, με πολυαγαπημένα παραδοσιακά, έντεχνα, ρεμπέτικα τραγούδια από άλλες εποχές, που επιστρέφουν στο σήμερα. Θα υπάρξει, επίσης, μια στάση-αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι με τη συμμετοχή-έκπληξη της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του μουσικου και συνθέτη Φώτη Σιώτα. Αναμένεται μια βραδιά με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδάμε ακόμα σε ένα θέατρο που έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Festival7 ώρες πρν

Waterboom Festival 2024: Σάββατο 22 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ

Μουσική7 ώρες πρν

Captain Hawk – Ghosts of the Sea: Νέο Video “Diamonds, Emeralds & Rubies”

News1 ημέρα πρν

Είδαμε και ακούσαμε τον ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΡΑΚΟ στο Μέγαρο Μουσικής!

Θέατρο1 ημέρα πρν

12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»​ 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024​ Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

News2 ημέρες πρν

Η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει με περισσότερες από 50 συναυλίες!

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Apocalyptica στις 16 Σεπτεμβρίου έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για να ερμηνεύσουν ζωντανά το “Plays Metallica Vol.2”

Festival3 ημέρες πρν

Sani Festival 2024: 6 Ιουλίου – 10 Αυγούστου @ Sani Hill – Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη

News3 ημέρες πρν

Το θεατρικό έργο STEREOPHONIC σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions υποψήφιο για 13 Tony Awards!

Μουσική3 ημέρες πρν

Φτηνά τσιγάρα the musical: Ακούστε τα τραγούδια Γ@μιέστε & Στον Μάκη Δεν Αρέσει το Καράτε

Festival4 ημέρες πρν

Plastiras Lake Festival! 11-12-13-14 Ιουλίου 2024