Connect with us

Μουσική

Τα μουσικά Φεστιβάλ του καλοκαιριού εκτός Αθηνών

τα μεγάλα συναυλιακά ραντεβού που διοργανώνονται εκτός Αθηνών που πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύθηκε

στις

10 Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας 14 – 15 – 16 Ιουλίου!!

Σ’ένα καταπληκτικό οροπέδιο στα 1000μ υψόμετρο όπως κάθε χρόνο από το 2012 θα πραγματοποιηθεί και φέτος η μεγάλη γιορτή μουσικής…
Στον επιβλητικό Ελικώνα θα διεξαχθεί το 10ο Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας 14 – 15 – 16 Ιουλίου!!
Ελάτε λοιπόν να ενώσουμε τις όμορφες διαθέσεις μας με τις όμορφες μουσικές.. Καλή αντάμωση!!

Ένα από τα μεγαλύτερα κατασκηνωτικά φεστιβάλ της χώρας, και το μεγαλύτερο κοντά στην Αθήνα, το Φεστιβάλ Δάσους της Αρβανίτσας, κλείνει φέτος 10 χρόνια και το γιορτάζει με ένα συναρπαστικό line-up:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC
THE MAGIC BUS

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΩΡΑΪΤΗ

Και παρουσιάζει ο
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

SOCIAL WASTE
ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ
NOSORIOUS – TRAKOS | WHITE DRAGON | ON DECKS: EMPNE
BUBBLE BOBBLE
DYNASTY OF D

2 Roots Festival Evia 21-22-23 Ιουλίου

2 Roots Festival! Μουσικό και Κατασκηνωτικό Φεστιβάλ, 2023 στην πανέμορφη τοποθεσία του Platanenhof στους Ανδρονιάνους Εύβοιας.
Με παράλληλες δραστηριότητες και δύο μέρες γεμάτες μουσικές, δροσερή διάθεση και αξέχαστες εμπειρίες!

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 21/7

RAIBO
ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ
ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ

Σάββατο 22/7

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ
ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Κυριακή 23/7

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ
ΜΕ ΤΑ ΡΕΓΚΙΝΙΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τριήμερο Εισιτήριο 21-22-23/07 ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ (Camping) || Προπώληση 25€ Ταμείο 30€
Διήμερο 21-22/07 || Early Bird 18€ Προπώληση 20€ Ταμείο 24€
Παρασκευή 21/07 || Προπώληση 12€ Ταμείο 15€
Σάββατο 22/07 || Προπώληση 12€ Ταμείο 15€

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις για κατασκηνωτική διαμονή-camping είναι περιορισμένες (200 άτομα) και εξασφαλίζονται μόνο μέσω προπώλησης.
Όσοι επιθυμούν διαμονή σε σκηνή κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ να επιλέξουν μέσω Viva.gr την επιλογή “Τριήμερο Εισιτήριο 21-22-23/07 ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ (Camping)”, ώστε η διοργάνωση του φεστιβάλ να μπορεί να προγραμματίσει τα της διαμονής τους.
*Παρέχεται χώρος για camping με τουαλέτες, ντουζίερες με ζεστό νερό και κοινόχρηστη κουζίνα

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Στον χώρο λειτουργεί οργανωμένο σημείο πώλησης φαγητών και ποτών. Σε κοντινή απόσταση από το φεστιβάλ (1-3χλμ) βρίσκονται τα χωριά Ταξιάρχες, Ανδρονιάνοι, Πλατάνα αλλά και η κωμόπολη Κύμη όπου μπορείτε να βρείτε mini market, ταβέρνες, εστιατόρια, φαρμακεία.
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Οδικός Από Αθήνα 2μιση ώρες
Από Χαλκίδα 1μιση ώρα
ΚΤΕΛ
με το δρομολόγιο Αθήνα – Χαλκίδα – Κύμη Καθημερινές 11:00, 13:30, 17:00 Σάββατο 8:15,11:00
Επιστροφή Κυριακή με το δρομολόγιο Κύμη – Χαλκίδα – Αθήνα 13:00, 15:00
*Για καλύτερη ενημέρωση απευθυνθείτε στο ΚΤΕΛ Ν.Εύβοιας

Η στάση λέγεται Ανδρονιάνοι και είναι ακριβώς έξω από το Platanenhof.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Παρουσιάσεις βιβλίων
Πεζοπορία στο ποτάμι περίπου 2χλμ από το Platanenhof με προορισμό τον Μύλο του Σαντά
Roots Festival Yoga
Eκθέσεις χειροτεχνών
Στον χώρο του φεστιβάλ θα λάβουν χώρα και άλλες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σε απόσταση το πολύ μισής ώρας από τον χώρο του φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω μέρη:
Παραλίες: Θαψά, Μουρτερή
Μανίκια: αναρριχητικό πεδίο – καταρράκτης – φράγμα
Πηγή Κολεθρας
Νεραϊδολιμνη Ανδρονιάνων
Χωνευτικό Βρωμονέρα – Εφταός
Μύλος του Σαντά
Κύμη

Los Almiros Festival 2023 2-5/8

Ξεκίνησε και παραμένει αυτοοργανωμένο, αλλά πλέον αποτελεί καλοκαιρινό θεσμό και στάνταρ προορισμό για όσους γυρνάνε τη χώρα με μια σκηνή στην πλάτη. Είναι το Los Almiros Festival, το οποίο δεν έχει μία, αλλά δύο σκηνές– μία κεντρική και μία επάνω στην παραλία, ενώ παράλληλα δρώμενα συμβαίνουν σε μέρη του σημείου που στήνεται παραδοσιακά το φεστιβάλ στον Αλμυρό Βόλου.
Από τις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ θα περάσουν δεκάδες εκρηκτικά ονόματα φέτος, μερικά από τα οποία οι Nightstalker, Βήτα Πεις, Βέβηλος, 100Mods, The Vocults, Γιάννης Αγγελάκας και Βουκολική Διαταραχή.

Δείτε το πρόγραμμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8
SQUARE STAGE (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ)
LOS FASTIDIOS // ΒΟΥΚΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ // TBA // TBA
+ AFTER EVENTS TBA
ΠΕΜΠΤΗ 3.8
MAIN STAGE
NIGHTSTALKER // FUNDRACAR // SOVIET SOVIET // ΒΕΒΗΛΟΣ // BLACK RAINBOWS // SCREAMING DEAD BALLOONS // DUB FX
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8
MAIN STAGE
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΚΑΙ 100 C // 1000MODS // ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ // ΟΜΙΧΛΗ // ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ // SKG DUB ALLIANCE // THE VOCULTS
BEACH STAGE
TBA
ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8
MAIN STAGE
VILLAGERS OF IOANNINA CITY // COLOUR HAZE // BAD MOVIES // THE OREILY’S AND THE PADDYHATS // ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ // MR HIGHWAY BAND // FUEL EATER
BEACH STAGE
TBA
SIDE EVENTS (EVERY DAY)
ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ // SKATEPARK by BOARDBROZZ + MORE TBA
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ // FREE ENTRANCE
Με την συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ
mail: losalmirosfestival@gmail.com
10 ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ 4 – 5 – 6 Αυγούστου 2023

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στην φύση ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και ρυάκια.
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης μουσικής θα είναι εδώ! Το φεστιβάλ της Ελάτειας μεγαλώνει και φέτος για πρώτη φορά θα διαρκέσει 3 ολόκληρες μέρες!


________________________________________
Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 4 Αυγούστου
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Σάββατο 5 Αυγούστου
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΓΚΙΝΤΙΚΙ

Κυριακή 6 Αυγούστου
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ – ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ – ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ FULL BAND
________________________________________
Το φεστιβάλ γίνεται στην τοποθεσία Αλωνάκι – Πλατάνια Ελάτειας σε έναν καταπράσινο χώρο, γεμάτο με πλατάνια και ρυάκια, στους πρόποδες του όρους Καλλίδρομο με μαγική θέα προς τις κορυφές του Παρνασσού.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να κάνετε moto – cross στην επίσημη πίστα Ελάτειας – Λευκοχωρίου, πεζοπορία στη φύση (οργανωμένα μονοπάτια) και επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελάτειας. Για τους κατόχους εισιτηρίων τριημέρου υπάρχει και η δυνατότητα camping με οργανωμένες υποδομές.
Η περιοχή προσφέρεται και για κοντινές εκδρομές σε απίστευτης ομορφιάς μέρη όπως στην Τιθορέα (Βελίτσα), στον καταρράκτη της Τρύπης (Διπόταμα), στα γραφικά χωριά Αγόριανη, Πολύδροσο και Γραβιά, στην μεγαλύτερη κορυφή του Παρνασσού (Λιάκουρα), στην περίφημη σπηλαιοκκλησιά της Αγίας Ιερουσαλήμ στην Αμφίκλεια (κτισμένη από μοναχούς σταυροφόρους), στο παρκάκι της Παύλιανης, έως και στις όμορφες παραλίες της Φθιώτιδας!

 

The Long Beach Festival 5 & 6 Αυγούστου

Το Long Beach Festival επανέρχεται στις 5 και 6 Αυγούστου και φέρνει κοντά δύο διαφορετικά μουσικά είδη που αντιπροσωπεύουν σημαντικές τάσεις στην ελληνική μουσική.

Το Long Beach Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2020, σε πείσμα των καιρών, εν μέσω πανδημίας και κρατικών απαγορεύσεων, με στόχο να ενώσει συναυλιακά ανθρώπους όχι μόνο από όλη την Ελλάδα αλλά και από τα Βαλκάνια.

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Terra Republic, μία πανέμορφη περιοχή, στους πρόποδες των Πιέριων που χάνονται στη θάλασσα, σε μία έκταση που εκτείνεται αμφιθεατρικά ως τα καταγάλανα νερά του Θερμαϊκού απέναντι από τη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, το Long Beach Festival επανέρχεται στις 5 και 6 Αυγούστου και φέρνει κοντά δύο διαφορετικά μουσικά είδη που αντιπροσωπεύουν σημαντικές τάσεις στην ελληνική μουσική. Σε μια μαγική τοποθεσία, κάτω από τη μύτη του “θεϊκού” Ολύμπου – κυριολεκτικά – το Long Beach Festival επιστρέφει για να γράψει τη δική του μακρά ιστορία.

Πρόγραμμα
Σάββατο 5 Αυγούστου
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Κυριακή 6 Αυγούστου
Rotting Christ
Exapsis
Sense of fear
Mystfall
Telma

Sani Festival 15 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Φέτος είναι χρονιά γιορτής όχι μόνο γιατί το Sani αναδείχθηκε ως «World’s Leading Cultural Destination Resort» στα World Travel Awards 2022, αλλά και γιατί το 2022 αποτελεί την 30ή επέτειο του Sani Festival.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ SANI FESTIVAL

Κάθε καλοκαίρι, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο, το Sani Festival φέρνει υπερήφανα κοντά Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, ενισχύοντας τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των κατοίκων και των επισκεπτών. Με βάσεις στην τζαζ, η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το 1992 και διήρκησε τρεις ημέρες. Από τότε, το πρόγραμμα έχει φυσικά εξελιχθεί πέρα από ένα κύριο μουσικό είδος, φιλοξενώντας μια μεγάλη ποικιλία μουσικών παραστάσεων, από την ποπ και τη ροκ έως την κλασική και την indie, χωρίς ποτέ να λείπουν οι δεξιοτέχνες της τζαζ. Καθώς το ρεπερτόριο του φεστιβάλ μεγαλώνει, τόσο αυξάνονται η φήμη και η παγκόσμια εμβέλειά του, με όλο και πιο δημοφιλή διεθνή ονόματα να εμφανίζονται κάθε χρόνο.

SANI FESTIVAL 2023

Τη φετινή χρονιά, το Sani Festival επιστρέφει με ένα διεθνές line-up που είναι πιο δυναμικό από ποτέ. Καλωσορίζοντας μια νέα εποχή για το φεστιβάλ με πολλούς δημοφιλείς και παγκοσμίως αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, ενώνουμε την ποπ, ροκ και smooth-jazz, με μια πληθώρα ειδών και ήχων. Τιμώντας την πολυμορφία και τον δυναμισμό, ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες για ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και ταλέντο στον Λόφο της Σάνης.

Πρόγραμμα εμφάνισης καλλιτεχνών 2023:
• 15 Ιουλίου: Dianne Reeves
• 22 Ιουλίου: Bonnie Tyler & Chris Norman
• 29 Ιουλίου: Sarah Brightman
• 05 Αυγούστου: UB40 ft. Ali Campbell
• 12 Αυγούστου: Tom Odell
• 19 Αυγούστου: Σταύρος Ξαρχάκος
• 26 Αυγούστου: Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu

42o River Party Reboot 4 – 7 Αυγούστου

Για ακόμα μια φορά από 3 έως 6 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 43oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος.

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στο χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. Άλλωστε σε αυτή την γιορτή, όλοι και όλες θα γίνουμε ένα!

4 μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο μας. Το River Party όμως δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Το 4ήμερο River Party σας περιμένει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, με την υπόσχεση ότι φέτος, θα είναι μεγαλύτερο, επικότερο, με περισσότερους καλλιτέχνες και άπειρες εκπλήξεις.

Πρόγραμμα -Line Up 43ο River party Reboot 2023

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Χατζηφραγκετα, 1.000mods, Bad Movies, Panx Romana, Joey

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Χατζηφραγκετα, 1.000mods, Bad Movies, Panx Romana, Joey

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Νατασσα Μποφίλλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, Dani Gambino & Dj The Boy Και Mazoha

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Έλενα Παπαρίζου, Μικρός Κλέφτης X Tsaki, Walkman, Κούπες & Τακι, Τsan με Guests Bue & Got


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική11 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival13 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική13 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο16 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική16 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024