Connect with us

Events

Πατρινό καρναβάλι 2024: Δείτε τα “must party” του φετινού καρναβαλιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά καρναβάλια στην Ελλάδα, οι δρόμοι της Πάτρας γεμίζουν με πολύχρωμες στολές, μουσική, χορό και μασκαράδες, δημιουργώντας ένα ενθουσιώδες και γεμάτο ζωντάνια περιβάλλον.

Είναι συνηθισμένο να διοργανώνονται πάρτυ, όπου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία που μόνο στο Πατρινό καρναβάλι μπορείς να την ζέσεις.

Σας παραθέτουμε τα πιο must πάρτυ της πόλης για το Πατρινό καρναβάλι 2024.

 

Χρυσός Χορός | Παρασκευή 1 Μαρτίου | Κέντρο Μιραφιόρε

Ένας χορός που εδώ και χρόνια ανοίγει την περίοδο των χορών για το Πατρινό Καρναβάλι, ο Χρυσός Χορός ακολουθεί την παράδοση των χοροεσπερίδων περασμένων χρόνων, πάντα κάθε χρονιά έρχεται να μας θυμίσει τι εστί Πατρινό Καρναβάλι, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

Αυτό θα κάνει και φέτος, στις 2 Μαρτίου στο κέντρο Μιραφιόρε.  Και οι καλεσμένοι φέτος, δύο στον αριθμό, είναι ένας και ένας!

Ο πρώτος είναι ένας καλλιτέχνης που εδώ και χρόνια μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, τις οποίες όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει και τις έχουμε συνδέσει με ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μας από το 1990 μέχρι σήμερα. Ποιος δεν έχει χορέψει το “Push ups”, τα “Δαχτυλικά αποτυπώματα”, το “Κάποιος σ’ αγαπάει” ή το “Σκάσε”; Φυσικά, όπως όλοι καταλάβατε πρόκειται για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος καταφέρνει με τα τραγούδια του να μας διασκεδάζει και να μας προσφέρει κάθε φορά νέες μουσικές εμπειρίες.

Η δεύτερη καλλιτέχνις, έχει συνδέσει εδώ και χρόνια το όνομά της με  το Πατρινό Καρναβάλι. Εδώ και δεκαετίες μας χορεύει πάνω σε μια “Θάλασσα Γαλάζια”, περιμένοντας την “Μεγάλη Στιγμή” και μας θυμίζει καλοκαιρινές στιγμές με το “Κορμί και αλάτι’ – ύμνο του Καρναβαλιού! Ε, τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για την Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς χωρίς αυτή, καρναβαλικό πάρτι δεν γίνεται!

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Στέλιος Αποστολόπουλος που θα υποδέχεται τους καλεσμένους με 45άρια δισκάκια αυθεντικών εκτελέσεων αγαπημένων καρναβαλικών τραγουδιών.

 

Studio 54 | Σάββατο  9 Μαρτίου | W Rio

Tο πιο επικό club όλων των εποχών αναβιώνει το Σάββατο 9.03.24, στο W Rio, σε ένα 70’s Disco Glam Extravaganza Party με DJ τον Konstantinos Georgiou και host Dj τον George Liakopoulos για διασκέδαση σε επίπεδα Studio 54 !

Σημεία Προπώλησης
Evathlon total fitness: Αθηνών 5, Ρίο
W Rio : Ποδειδώνος 12, Ρίο
Marmelada Bar: Ρήγα Φεραίου 48, Πλατεία Όλγας
Vino Divino ΠΑΤΡΑ: Πλατεία Βορείου Ηπείρου, Αγία Σοφία

80’s Back to Carnival |Σάββατο 9 Μαρτίου | Royal Theater

Ένα από τα πιο αναμενόμενα καρναβαλικά και original classic parties θα πραγματοποιηθεί στο Royal και μας πάει πίσω στο χρόνο και γεμίζει με μελωδίες από τις δεκαετίες των ’70’s, 80’s και 90’s προσεκτικά επιλεγμένες από τους μετρ του είδους. Και φέτος η κλασσική ομάδα “μουσικής” κρούσης με τους Στέλιο Αποστολόπουλο ,τον Γιώργο Κουβεργιανό και τον Παναγιώτη Κολλιόπουλο.

Ο χορός του Δημάρχου | Κυριακή 10 Μαρτίου | Παλαιά σφαγεία

Χορός Δημάρχου αφιερωμένος στα παιδιά ΚΔΑΠ ΜΕΑ – ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Λευκός χορός | Πέμπτη  14 Μαρτίου | Χάραμα

Πιστός στο ραντεβού του, ο Λευκός Χορός – White Dance κλείνοντας τα σαράντα πέντε από το 1979 στο Beau Rivage όπου και ξεκίνησε, με διοργανωτές την Αγαθή και τον Γιάννη Σιαμπάνη, φιλοξενείται τη Πέμπτη 14 Μαρτίου στο ανανεωμένο χώρο του ΧΑΡΑΜΑ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 67.
Ο χώρος ανανεώνεται κάθε χρόνο με πλούσια και ποικίλα διακοσμητικά στοιχεία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Η αισθητική εξελίσσεται με τις εποχές, προσφέροντας νέες υφές και σχέδια. Ο λευκός χορός γίνεται πανέμορφος καμβάς που αντικατοπτρίζει την εποχή και δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα με απεριόριστη δημιουργικότητα, καθιστώντας τον πάντα ενδιαφέρον και ενημερωμένο.

Κόκκινος χορός | Παρασκευή 15 Μαρτίου | Royal Theater

Ένα party που χαρακτηρίζει το Πατρινό Καρναβάλι! Όλα στο “Κόκκινο” και φέτος στον πιο ξεσηκωτικό Χορό του Καρναβαλιού που θα γίνει στο Royal!

 

Το πάρτι των πληρωμάτων | Κυριακή 17 Μαρτίου | Πολυχώρος 5Ε

Κλασική συνταγή για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς είναι  το πάρτι των πληρωμάτων, που και φέτος θα γίνει στον χώρο της πρώην Αποθέωσης, (στον πολυχώρο 5Ε), σε ένα καρναβαλικό event που αποτελεί το αποχαιρετιστήριο πάρτι των καρναβαλιστών!

Πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα πάρτι του Kαρναβαλιού! φέτος θα έχει 4 music stage και 24 κιόσκια φαγητού

 

Διονύσης Σχοινάς & Alcatrash | Κυριακή 17 Μαρτίου | Royal Theater

 

Tο κορυφαίο πάρτι λήξης του Πατρινού καρναβαλιού επιστρέφει και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι μασκέ με καλεσμένους τον Διονύση σχοινά και τους συνήθεις ύποπτους Alcatrash ενώ αγαπημένες μουσικές θα μας συντροφεύουν πριν και μετά τα Live με τους Γιώργο Βερροιόπουλο, Νίκο Μοσχοβάκη και Ρωμανό Παπανικολάου με όλες τις καρναβαλικές και mainsteam επιτυχίες!

Στις ισόγειες νεοκλασικές αίθουσες του παλαιού πτωχοκομείου θα βρούμε άνετα και μεγάλα Bar που θα μας σερβίρουν τα αγαπημένα μας ποτά και Casadores Palomas με three cents grapefruit ενώ περιμετρικά της σκηνής θα υπάρχουν περιορισμένοι καναπέδες και πάσα που θα προσφέρουν μια μοναδική καρναβαλική εμπειρία.

Το εισιτήριο περιλαμβάνει ελεύθερη κατανάλωση ποτού, μπύρας, αναψυκτικών και coctails ενώ στο υπαίθριο barbeque του Royal θα σερβίρονται ψητά της ώρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που την θέση τους θα πάρουν η ταραμοσαλάτα με την παραδοσιακή λαγάνα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 22:00
Έναρξη live ΑΥΣΤΗΡΑ: 23:30

Προπώληση:
(Έναρξη Δευτέρα 26.02.2024)

-Bocas the Bar (Ρήγα Φεραίου 39)

-Goody’s (πλατεία Όλγας)

-Το Θρανίο (πλατεία Αγίας Σοφίας)

Πληροφορίες-Κρατησεις πάσων: 6973 739346 , 6972 807170

Εξασφαλίστε την είσοδό σας για τα μεγαλύτερα πάρτι της φετινής αποκριάς πριν να είναι αργά!!

 

Τόνι Σφήνος | Κυριακή 17 Μαρτίου | Αστέρια Live

 

 

Trashformers Live in Patra Carnival edition! | Κυριακή 17 Μαρτίου | Frida

Την Κυριακή του Καρναβαλιού, ακριβώς πάνω στο peak των αποκριάτικων εκδηλώσεων, οι Trashformers έρχονται με την πιο διαγαλαξιακή διάθεση και δεσμεύονται για μία ξέφρενη εμπειρία με ασταμάτητο χορό μέχρι το πρωί!

Μετά τις παρελάσεις,‘warm-up’ parties, φαγητά, μαυροδάφνες, εκδηλώσεις, κτλ κτλ κτλ, δίνουμε ραντεβού στο ιδανικό μέρος, το σημείο μηδέν, το ‘the place to be’… για το πιο εκρηκτικό, το πιο ανεπανάληπτο, το πιο ορίτζιναλ, το πιο τούμπανο live party στον γαλαξία (τουλάχιστον!)

… μιλάω φυσικά για τον μοναδικό κόσμο των Trashformers !!

Είναι εκεί που το παρελθόν συναντάει το παρόν, και το παρόν το μέλλον, οι έννοιες γίνονται ένα… και τα αγαπημένα μας τραγούδια από 80s, 90s, 00s (και βάλε) μπλέκουν σε ένα χορευτικό ασταμάτητο megamix. Φυσικά με την αξεπέραστη μυστική συνταγή των TFs!

Από τα πρώτα Trash Parties το μακρινό 2004, μέχρι το νο1 διαγαλαξιακό party του σήμερα, μια ιδέα δρόμος!

Κυριακή του Καρναβαλιού, 17 Μαρτίου ετοιμαστείτε να το τερματίσουμε και να θέσουμε νέα όρια στην ακραία διασκέδαση!

 

DISCLAIMER: Θα τηρηθεί όριο στον μέγιστο αριθμό ατόμων. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από προπώληση θα έχουν βέβαιη είσοδο στο χώρο.

Κυριακή (του Καρναβαλιού) 17/3/24, στο πιο εκρηκτικό Dancefloor της πόλης!

Προπώληση more.com

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Μουσική7 ώρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες7 ώρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events1 ημέρα πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική1 ημέρα πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival1 ημέρα πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival1 ημέρα πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου