Connect with us

Θέατρο

Πάτρα: Το Σάββατο 27/5 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων «Ο Μύθος του Λευκού Φιδιού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράσταση με τίτλο «Ο Μύθος του Λευκού Φιδιού» από την Sino-Hellenic Performing Arts Alliance και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην πλ. Γεωργίου Α’ το Σάββατο 27/5/2023 στις 21.00.

Πρόκειται για μία μοναδική παράσταση που αφορά έναν από τους τέσσερις μεγάλους μύθους της λαϊκής παράδοσης στην Κίνα. Είναι μία γοητευτική ιστορία που σχετίζεται με τη μεταμόρφωση του συμβόλου στο ραβδί του Ασκληπιού, του Έλληνα θεού της ιατρικής στο Αιγαίο, σε ένα όμορφο φίδι που ζει στη Δυτική Λίμνη στην Κίνα.

Η έκδοση REMIX που εμφανίστηκε στη σκηνή της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία, θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων το Σάββατο 27 Μαΐου στις 9 το βράδυ.

Αυτή η παράσταση δεν είναι μόνο μια σύγκρουση ανατολικών και δυτικών πολιτισμών αλλά και ένας καινοτόμος συνδυασμός αρχαίων και σύγχρονων μορφών τέχνης. Τα παραδοσιακά κινέζικα στοιχεία, όπως η μουσική, ο χορός και τα κοστούμια, ενσωματώνονται επιδέξια στη σύγχρονη σκηνογραφία, δημιουργώντας μια οπτικά εκπληκτική και συναισθηματικά συναρπαστική εμπειρία για το κοινό.

«Ο Μύθος του Λευκού Φιδιού – RΕΜΙΧ» είναι μια απόδειξη της δύναμης της τέχνης να ξεπερνά τα πολιτιστικά όρια και να φέρνει κοντά τους ανθρώπους. Καθώς συνεχίζει την περιοδεία του, υπόσχεται να ενθουσιάσει και να εμπνεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με το μοναδικό του μείγμα μυθολογίας, αφήγησης και δημιουργικότητας.

Πληροφορίες – κρατήσεις στο ταμείο του θεάτρου Απόλλων – 2610273613.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα