Connect with us

Events

Πάτρα: Carnival Fashion street show | Σάββατο 9 Μαρτίου o πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου μετατρέπεται σε… πασαρέλα

Δημοσιεύθηκε

στις

To Σάββατο 9 Μαρτίου o πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου μετατρέπεται σε… πασαρέλα για να φιλοξενήσει το Carnival Fashion street show.
Εμπνευστείτε και φτιάξτε το δικό σας ξεχωριστό look! Δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις με φαντασία, έντονα χρώματα και πρωτότυπα outfits με mix & match τολμηρούς συνδυασμούς…περίτεχνα κοστούμια, δαντέλες, τούλια βινύλ, εντυπωσιακά καπέλα, γυαλιά, φτερά, μάσκες, αξεσουάρ κ.ά. … Κι ελάτε να πρωταγωνιστήσετε στο πιο hot fashion show της χρονιάς, διεκδικώντας ένα από τα τρία (3) βραβεία της Κριτικής Επιτροπής!
Σκοπός της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώσει το event, είναι “οι δρόμοι της πρωτεύουσας του Καρναβαλιού να βάψουν το feed του Ιnstagram και το tik tok, με τα πιο αναπάντεχα, πρωτότυπα και εκκεντρικά Carnival Fashion forward looks, αποδεικνύοντας πως οι πασαρέλες του δρόμου, είναι αυτές που δημιουργούν τα Carnival trends. Οι συμμετέχοντες ας βάλουν λοιπόν όλη τη θετική τους ενέργεια, γιατί αυτό είναι το πρώτο συστατικό για ένα επιτυχημένο κι εντυπωσιακό Carnival Fashion Icon!!!”

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Carnival Fashion street show έχουν ξεκινήσει.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, το όνομά τους και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας τους στέλνοντας mail στο [email protected] υπόψιν κας Σοφίας Μαραχώρη.


Σάββατο 9 Μαρτίου
11.00 – 14.00
πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου από Αγ. Νικολάου μέχρι Γούναρη
Πληροφορίες κα Σοφία Μαραχώρη, 2610 361750
Κύριος υποστηρικτής: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ3 και ΕΡΤ Πάτρας


 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα