Connect with us

Events

Πάτρα: Αρχίζει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το Παιχνίδι του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινά το παιχνίδι του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Το κλείσιμο της Πύλης». Πύλες υπάρχουν πολλές και σε πηγαίνουν όπου θέλουν… και όποτε θέλουν… και σε όποια χρονιά θέλουν… Διαχρονικά άλλες ανοίγουν… άλλες κλείνουν… άλλες πρέπει να τις κλείσουμε εμείς, στο σωστό μέρος την σωστή ώρα, την σωστή στιγμή!!

Ένα πρέκι αναζητά την πύλη του. Έναν ταξίδι προς το άγνωστο, μια ιστορία χωρίς κανείς να γνωρίζει το τέλος της και πως θα εξελιχθεί. Μια λάθος απόφαση και μπορεί να μην φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου.

Το Παιχνίδι θα αρχίσει το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 06 Μαρτίου 2024 με συγκεκριμένη θεματολογία και αναδίπλωση ιστορίας. Θα αποτελείται από 5 φάσεις παιχνιδιού και την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού.

Μετά από την περσινή επιτυχία, το παιχνίδι του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού στελεχώνει ξανά το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 και αναμένεται να προσδώσει αύρα ανανέωσης και φρεσκάδα στον θεσμό και πολλές συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.

Ο 13ος Διαδικτυακός Κρυμμένος Θησαυρός του Πατρινού Καρναβαλιού απευθύνεται σε παίχτες Κρυμμένου Θησαυρού τόσο από την Πάτρα όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Φυσικό επακόλουθο της διεξαγωγής του είναι η επέκταση της προβολής του Κρυμμένου Θησαυρού αλλά και του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλα  τα μήκη και τα πλάτη της γης. Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης των δικτύων και μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ο διαδικτυακός θησαυρός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «εργαλείο» στην εξέλιξη και προώθηση τόσο του παραδοσιακού παιχνιδιού, όσο και γενικά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το παιχνίδι διεξάγεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr

ή από το http://game.carnivalpatras.gr

Επίσης θα μας βρείτε:

Facebook: https://www.facebook.com/13diadiktiakos

Instagram:  @13osdkth

Η ομάδα του 13ου Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού:

Mary Read, Henry Morgan, Barbarossa, Blackbeard


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα