Connect with us

Μουσική

Οι Thrash Metal Band Lomor κυκλοφορούν το νέο μουσικό βίντεο “Constrained Humanity”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναδυόμενος με ακαταμάχητη δύναμη, το ακόρεστο power trio Lomor κυκλοφορεί το πέμπτο μουσικό τους βίντεο, “Constrained Humanity”, από το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Perseverance of Sickness”, το οποίο καθήλωσε το κοινό από την κυκλοφορία του στις 9 Δεκεμβρίου 2022. Σκηνοθεσία Maëva Thurel και παραγωγή Be Bass Prod, το βίντεο παρουσιάζει μια μοναδική οπτική αφήγηση, που διαδραματίζεται σε έναν σκοτεινό, δυστοπικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα δεσμεύεται κυριολεκτικά και μεταφορικά από τα διατάγματα των σοφών.
Το “Constrained Humanity” χρησιμοποιεί έντονες εικόνες και ισχυρούς συμβολισμούς για να απεικονίσει μια κοινωνία όπου άτομα, που αντιπροσωπεύονται από γυμνά σώματα, περιορίζονται από σχοινιά, απεικονίζοντας τους σωματικούς και ψυχολογικούς περιορισμούς που επιβάλλονται από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Αυτή η στοιχειωμένη οπτική μεταφορά τοποθετείται με φόντο έναν κόσμο που ακολουθεί τυφλά κανόνες χωρίς αμφιβολία, που διατηρείται υπό το πρόσχημα της καλοσύνης.

Η άτυπη αισθητική του βίντεο για το metal αμφισβητεί τα συμβατικά γραφικά του είδους, προσφέροντας μια φρέσκια και στοχαστική οπτική στη συζήτηση περί ελευθερίας και ελέγχου. Αυτή η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα επίκαιρη καθώς η Lomor ετοιμάζεται για μια εκτενή ευρωπαϊκή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του τρέχοντος έτους, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το “Constrained Humanity”, ένα μουσικό βίντεο που όχι μόνο διασκεδάζει αλλά προσκαλεί τους θεατές να αναλογιστούν τις πραγματικές συνέπειες της υποταγής και της εξουσίας. Καθώς οι Lomor συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όρια του metal είδους τόσο μουσικά όσο και οπτικά, παραμένουν ένα συγκρότημα που πρέπει να παρακολουθήσετε τα επόμενα χρόνια.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες2 ώρες πρν

Βασίλης Λέκκας – Νίκος Σπάθας: «Από γενιά… σε γενιά» | 5 Αυγούστου 2024 | Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Χαλάνδρι

Festival2 ώρες πρν

30ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ερμούπολης | 2 – 6 Ιουλίου

Θέατρο3 ώρες πρν

20 Χρόνια Δελφινάριο | 3 Ιουλίου – 22 Σεπτεμβρίου

Μουσική3 ώρες πρν

Η “Γιορτή” της Παρασκευής Δουρουκλάκη (μουσική – στίχοι: Παρασκευή Δουρουκλάκη)

Θέατρο3 ώρες πρν

Σεσουάρ για δολοφόνους: Καλοκαιρινή περιοδεία 2024

Festival4 ώρες πρν

Νάξος: GetReed Festival με Χατζηφραγκέτα – Νεφέλη Φασούλη – The Steams ….

Festival4 ώρες πρν

Wake Up Festival 2024: Γυμνάσιο Κοίμησης Σέρρες | 2 – 4 Αυγούστου | Πρόγραμμα & εισιτήρια

Festival5 ώρες πρν

1ο Plastiras Lake Festival 11-14 Ιουλίου Ένα νέο φεστιβάλ – Το απόλυτο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι στη Λίμνη των Τεσσάρων Εποχών

Events6 ώρες πρν

Hot Air Balloon Show & Music Event Tanagra | 13 Ιουλίου 2024

News6 ώρες πρν

“Παλιοί γάτοι, τρυφερά ποντίκια” της Τίτσας Πιπίνου από τις Εκδόσεις Όταν