Connect with us

News

Οι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του ‘Hackney Diamonds’

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα νέο ντοκιμαντέρ από τους Rolling Stones είναι στα σκαριά ενόψει του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος “Hackney Diamonds”.
Τα είδωλα της ροκ ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το LP την περασμένη εβδομάδα και μοιράστηκαν το lead single ‘Angry’, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό του Euphoria Sydney Sweeney.
Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι ο Sir Mick Jagger, ο Keith Richards και ο Ronnie Wood θα συμμετέχουν στο νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζεται με την Fulwell 73, την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη σειρά The Kardashians.

“Η ταινία θα καταγράφει το συγκρότημα όταν άρχισαν να δουλεύουν πάνω στα 12 κομμάτια που εμφανίζονται στο ‘Hackney Diamonds’. “Θα δώσει στους θαυμαστές μια οικεία και απολαυστική εικόνα του Mick, του Keith και του Ronnie καθώς κάνουν τα μαγικά τους στο στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους πειραγμάτων”.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα περιέχει επίσης ” αναφορές στον Charlie Watts”. Το “Hackney Diamonds” είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά το θάνατο του Watts το 2021.

“Περιλαμβάνει επίσης σκηνές από το μεγάλο press event τους στο Hackney Empire, όπου έκαναν πρεμιέρα το βίντεο για το ‘Angry’ με τη Sydney Sweeney”. “Είναι μια πολύ επιδέξια παραγωγή και θα είναι καταπληκτική όταν μονταριστεί και ολοκληρωθεί το τελικό μοντάζ”.

Η εκδήλωση στο Hackney Empire αναφέρεται στην παγκοσμίως livestreamed εκδήλωση στο ανατολικό Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα (6 Σεπτεμβρίου), όπου ο παρουσιαστής του Tonight Show Jimmy Fallon πήρε συνέντευξη από τα μέλη για την επερχόμενη κυκλοφορία.

Εκεί, ο Jagger και οι συνεργάτες του επιβεβαίωσαν ότι θα είναι η πρώτη τους νέα μουσική μετά από 18 χρόνια, μετά το “A Bigger Bang” του 2005, και θα περιλαμβάνει επίσης δύο τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με τον Watts: το “Mess It Up” και το “Live By The Sword”.

“Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός, αλλά δεν θα είχαμε βγάλει αυτό το άλμπουμ αν δεν μας άρεσε πραγματικά”, εξήγησε ο frontman κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. “Είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε έναν δίσκο που να αγαπάμε πραγματικά οι ίδιοι”.

Το “Hackney Diamonds” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου (προπαραγγελία εδώ). Αποκαλύφθηκε επίσης ότι στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης πολλά τεράστια ονόματα, όπως η Lady Gaga, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney και ο Elton John.

Η μπάντα εξήγησε επίσης το νόημα πίσω από τον τίτλο του άλμπουμ και πείραξε τους οπαδούς της ανακοινώνοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για ένα ακόμη νέο άλμπουμ.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
News10 ώρες πρν

Είδαμε και ακούσαμε τον ΤΕΜΠΕΛΗ ΔΡΑΚΟ στο Μέγαρο Μουσικής!

Θέατρο12 ώρες πρν

12ο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»​ 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2024​ Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

News1 ημέρα πρν

Η Μουσική Τεχνόπολη επιστρέφει με περισσότερες από 50 συναυλίες!

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Οι Apocalyptica στις 16 Σεπτεμβρίου έρχονται στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού για να ερμηνεύσουν ζωντανά το “Plays Metallica Vol.2”

Festival2 ημέρες πρν

Sani Festival 2024: 6 Ιουλίου – 10 Αυγούστου @ Sani Hill – Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη

News2 ημέρες πρν

Το θεατρικό έργο STEREOPHONIC σε συμπαραγωγή της ελληνικής Faliro House Productions υποψήφιο για 13 Tony Awards!

Μουσική2 ημέρες πρν

Φτηνά τσιγάρα the musical: Ακούστε τα τραγούδια Γ@μιέστε & Στον Μάκη Δεν Αρέσει το Καράτε

Festival3 ημέρες πρν

Plastiras Lake Festival! 11-12-13-14 Ιουλίου 2024

News3 ημέρες πρν

18 Μαϊου Διεθνής ημέρα μουσείων με ελεύθερη είσοδο και ξεναγήσεις

Συναυλίες4 ημέρες πρν

Οι In Flames έρχονται στο Floyd live venue! | Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024