Connect with us

News

Οι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του ‘Hackney Diamonds’

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα νέο ντοκιμαντέρ από τους Rolling Stones είναι στα σκαριά ενόψει του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος “Hackney Diamonds”.
Τα είδωλα της ροκ ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το LP την περασμένη εβδομάδα και μοιράστηκαν το lead single ‘Angry’, το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό του Euphoria Sydney Sweeney.
Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι ο Sir Mick Jagger, ο Keith Richards και ο Ronnie Wood θα συμμετέχουν στο νέο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίζεται με την Fulwell 73, την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη σειρά The Kardashians.

“Η ταινία θα καταγράφει το συγκρότημα όταν άρχισαν να δουλεύουν πάνω στα 12 κομμάτια που εμφανίζονται στο ‘Hackney Diamonds’. “Θα δώσει στους θαυμαστές μια οικεία και απολαυστική εικόνα του Mick, του Keith και του Ronnie καθώς κάνουν τα μαγικά τους στο στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους πειραγμάτων”.

Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι το ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα περιέχει επίσης ” αναφορές στον Charlie Watts”. Το “Hackney Diamonds” είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά το θάνατο του Watts το 2021.

“Περιλαμβάνει επίσης σκηνές από το μεγάλο press event τους στο Hackney Empire, όπου έκαναν πρεμιέρα το βίντεο για το ‘Angry’ με τη Sydney Sweeney”. “Είναι μια πολύ επιδέξια παραγωγή και θα είναι καταπληκτική όταν μονταριστεί και ολοκληρωθεί το τελικό μοντάζ”.

Η εκδήλωση στο Hackney Empire αναφέρεται στην παγκοσμίως livestreamed εκδήλωση στο ανατολικό Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα (6 Σεπτεμβρίου), όπου ο παρουσιαστής του Tonight Show Jimmy Fallon πήρε συνέντευξη από τα μέλη για την επερχόμενη κυκλοφορία.

Εκεί, ο Jagger και οι συνεργάτες του επιβεβαίωσαν ότι θα είναι η πρώτη τους νέα μουσική μετά από 18 χρόνια, μετά το “A Bigger Bang” του 2005, και θα περιλαμβάνει επίσης δύο τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με τον Watts: το “Mess It Up” και το “Live By The Sword”.

“Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός, αλλά δεν θα είχαμε βγάλει αυτό το άλμπουμ αν δεν μας άρεσε πραγματικά”, εξήγησε ο frontman κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. “Είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε έναν δίσκο που να αγαπάμε πραγματικά οι ίδιοι”.

Το “Hackney Diamonds” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου (προπαραγγελία εδώ). Αποκαλύφθηκε επίσης ότι στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης πολλά τεράστια ονόματα, όπως η Lady Gaga, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney και ο Elton John.

Η μπάντα εξήγησε επίσης το νόημα πίσω από τον τίτλο του άλμπουμ και πείραξε τους οπαδούς της ανακοινώνοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για ένα ακόμη νέο άλμπουμ.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες12 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική12 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival14 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική14 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο17 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική17 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival18 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024