Connect with us

News

Οι Rolling Stones ανακοινώνουν το “Hackney Diamonds”, το πρώτο τους άλμπουμ μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την επικείμενη κυκλοφορία του “Hackney Diamonds”, του πρώτου τους στούντιο άλμπουμ από το 2005.

Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη σε μια εκδήλωση στην περιοχή Hackney του ανατολικού Λονδίνου την Τετάρτη, όπου οι τρεις βασικοί συντελεστές του συγκροτήματος, ο Mick Jagger, ο Keith Richards και ο Ron Wood, θα δώσουν ζωντανή συνέντευξη στον παρουσιαστή του “Tonight Show” Jimmy Fallon. Η εκδήλωση παρουσίασης θα φιλοξενηθεί και θα μεταδοθεί αποκλειστικά σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube.

“Μπορεί το Hackney να βρίσκεται στην καρδιά των Hackney Diamonds, αλλά αυτή είναι μια πραγματικά παγκόσμια στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube”, ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα.

Το γκρουπ ηχογραφεί νέο υλικό εδώ και πολλά χρόνια – “έκαναν ένα διάλειμμα” από αυτό για να ηχογραφήσουν ένα άλμπουμ με blues standards που κυκλοφόρησε το 2016 – και τουλάχιστον σε ένα τραγούδι έχει αναφερθεί ότι συμμετέχουν τα δύο εν ζωή μέλη των Beatles, ο Paul McCartney και ο Ringo Starr.

Το άλμπουμ θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του γκρουπ μετά τον θάνατο του Τσάρλι Γουότς το 2021, ιδρυτικού μέλους που είχε παίξει σε κάθε μία από τις χιλιάδες συναυλίες του συγκροτήματος εκτός από μία, και σχεδόν σε κάθε τραγούδι που είχε ηχογραφηθεί, από τότε που σχηματίστηκαν οι Rolling Stones το 1962. Το συγκρότημα περιόδευσε το περασμένο φθινόπωρο με τον ντράμερ Steve Jordan.

Ακόμα και όταν τα μέλη τους φτάνουν στα ογδόντα τους, οι Stones περιοδεύουν τακτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 21ου αιώνα, με τον Τζάγκερ να διατηρεί σχεδόν στο ακέραιο τη φωνητική και σωματική του ενέργεια, παρά το γεγονός ότι στις 26 Ιουλίου κλείνει τα 80 του χρόνια. Μετά από μια καθυστέρηση λόγω πανδημίας, το συγκρότημα συνέχισε την περιοδεία “No Filter” στη Βόρεια Αμερική το φθινόπωρο του 2021, λίγο μετά το θάνατο του Watts, και πραγματοποίησε πέρυσι μια περιοδεία “Sixty” με πολλές ημερομηνίες στην Ευρώπη, τηρώντας την εξηκοστή επέτειο του συγκροτήματος.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα