Connect with us

Μουσική

Οι Ούγγροι Death Black Metallers Exodikon παρουσιάζουν νέο μουσικό βίντεο “Untermensch”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Untermensch” Official Music Video

Οι Ούγγροι Black/Death Metal Exodikon βουτάνε βαθιά στην άβυσσο με το νέο τους μουσικό βίντεο, “Untermensch”, από το βραβευμένο από τους κριτικούς άλμπουμ τους “Chaosophilia”, που κυκλοφορεί τώρα μέσω της Wormholedeath (International) και της H-Music (Ουγγαρία).

Το “Chaosophilia” είναι μια ηχητική εξερεύνηση των πιο σκοτεινών σημείων του ανθρώπινου μυαλού, διασχίζοντας θέματα υπαρξιακής πάλης, διπολικότητας και τον εγγενή παραλογισμό της ζωής. Το άλμπουμ δεν είναι ένας εννοιολογικός δίσκος με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μάλλον μια ανθολογία, ένα ταξίδι μέσα στο χάος που κατοικεί μέσα σε όλους μας, το οποίο αποτυπώνεται εξαιρετικά στο εξώφυλλο του άλμπουμ από τον Bence Száraz.

Για όσους έχουν ποτέ παλέψει με το βάρος της ύπαρξης και έχουν τολμήσει να αναλογιστούν την πιθανότητα του τίποτα, το “Chaosophilia” είναι ένας δίσκος που μιλάει απευθείας στην ψυχή σας. Ετοιμαστείτε να πνιγείτε στα βάθη της απελπισίας σας, να γίνετε μάρτυρες της ηδονιστικής λήθης των άλλων και να αγκαλιάσετε την ανήσυχη λαχτάρα για νόημα. Νιώστε τις φλόγες της ύπαρξης να σας κατατρώγουν, γίνετε μάρτυρες των βασανιστικών πόνων γέννησης μιας ατελούς ψυχής και παραδοθείτε στη μεθυστική γοητεία της ελευθερίας. Αφήστε την εφήμερη φύση της ύπαρξης και χύστε ένα δάκρυ για τον πόνο των συνανθρώπων σας. Αυτό είναι το “Chaosophilia” – οκτώ τραγούδια υφασμένα σε ένα ενιαίο μωσαϊκό ηχητικού χάους.

Exodikon Line-up:
Attila István Hekele – Drums
Ferenc Pósfai – Guitar
Gábor Dávid Borhidi – Guitar/vocals
József Pósfai – Bass/vocals

Connect with Exodikon
www.exodikon.com
www.facebook.com/exodikon
www.instagram.com/exodikonofficial
Spotify: SpotifyExodikon


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα