Connect with us

News

Οι METALLICA ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τους ‘Superfans’ της μπάντας

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι METALLICA ανακοίνωσαν κάστινγκ για τους “superfans” του συγκροτήματος που ενδεχομένως να εμφανιστούν σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ.

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ θέλουν να ξέρουν εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του συγκροτήματος για συμμετοχή τους σε ένα ντοκιμαντέρ που θα τους αφορά και θα πραγματεύεται το τι σημαίνει να είσαι το «5ο μέλος» των Metallica. Όλες οι ιστορίες και τα κοινωνικά στρώματα είναι ευπρόσδεκτα και ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή του ντοκιμαντέρ γίνεται από τους METALLICA και τα Mercury Studios, powered by Universal Music Group.

Η Mercury Studios είναι ένα στούντιο παραγωγής πλήρων υπηρεσιών που παράγει, πωλεί, διανέμει και επενδύει σε σεναριακό, μη σεναριακό και ζωντανό περιεχόμενο. Ανεξάρτητο από άποψη σύνταξης, το Mercury Studios υποστηρίζεται από την Universal Music Group και αντιπροσωπεύει τον κορυφαίο κατάλογο περιεχομένου που σχετίζεται με τη μουσική στον κόσμο.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος μπορούν να εκφράσουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο casting για το ντοκιμαντέρ στη διεύθυνση metallicafandoc.castingcrane.com.

Νωρίτερα φέτος, ο ντράμερ των METALLICA Lars Ulrich απέδωσε στη χρήση του “Master Of Puppets” πέρυσι στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “Stranger Things” τη δημιουργία μιας εντελώς νέας γενιάς οπαδών των METALLICA.

Ως αποτέλεσμα της εμφάνισης του τραγουδιού στη σειρά, το “Master Of Puppets” – το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ των METALLICA του 1986 – ανέβηκε στην κορυφή του iTunes Rock Chart και μπήκε στο Top 50 του Spotify.

Ο Ulrich δήλωσε στο ιαπωνικό TVK: “Είμαι τόσο χαρούμενος που η σκληρή μουσική και το hard rock έχουν ακόμα θέση. Να βλέπω τόσους πολλούς νέους ανθρώπους να συνδέονται ξανά με τη μουσική. . . Το βλέπω στα παιδιά μου, το βλέπω, τους τελευταίους εννέα μήνες, το φαινόμενο του ‘Stranger Things’, με τόσα πολλά νέα παιδιά να ανακαλύπτουν το ‘Master Of Puppets’ και αυτό να είναι μια πύλη για περισσότερη μουσική των METALLICA ή για περισσότερη heavy μουσική ή heavy rock μουσική.”

Ο Lars συνέχισε λέγοντας ότι η δυνατότητα να φτάσει η μουσική των METALLICA σε ένα νέο κοινό μοιάζει ατελείωτη.

“Βλέπω ότι υπάρχει ακόμα τόσο πολύ, σε όλο τον κόσμο, μια ενηλικίωση όταν τα παιδιά είναι 12, 13, 14 ετών, να ασχολούνται με τη μουσική και για εμάς το να είμαστε μέρος αυτής της ανακάλυψης είναι κάτι απίστευτο”, εξήγησε.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ana Carla Maza για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία μουσική πανδαισία | 10 Φεβρουαρίου 2025

Μουσική11 ώρες πρν

HAN NAH | Ακατάλληλη Σκηνή | Ακούστε τη διασκευή του πολυαγαπημένου τραγουδιού

Festival13 ώρες πρν

Σύρος: 8ο Φεστιβάλ ΑΝΩ | 19 – 25 Αυγούστου 2024

Μουσική13 ώρες πρν

Marseaux & Billie Kark: Nέο single – Πάρτυ

Συναυλίες16 ώρες πρν

Μίμης Πλέσσας – Γενέθλια 100 “Τα κινηματογραφικά” | Θέατρο Παλλλάς απο 10 Οκτωβρίου 2024

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν
Θέατρο16 ώρες πρν

Straight White Men: Από 2 Οκτωβρίου στο Θέατρο Μικρό Χορν

Μουσική17 ώρες πρν

Καναδικό Heavy Rock Duo Cycle | Τελική κυκλοφορία Νέου Σινγκλ «Broken Mirror»

Με ελεύθερη είσοδο17 ώρες πρν

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης στην Κόνιτσα – Δευτέρα 12 Αυγούστου | Είσοδος ελεύθερη

Festival17 ώρες πρν

44ο River Party! 2-4 Αυγούστου 2024 | Οι μέρες πλησιάζουν!! (Όλες οι πληροφορίες)

News1 ημέρα πρν

Γιώργος Κατσαρός: «Έτσι έζησα» 90 χρόνια | Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024