Connect with us

News

Οι James για δυο συναυλίες στην Ελλάδα! | 3/9 Θέατρο Γής & 5/9 Λυκαβηττός

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι James θα δώσουν δυο συναυλίες στην Ελλάδα!

Θα εμφανιστούν στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και στις 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα.

Η προπώληση εισιτηρίων για τα μέλη του fan club αρχίζει σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 12:00 μέσω ενημερωτικού email. Για το κοινό, η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12:00, διαθέσιμη μέσω του ticketmaster.gr.

Οι James έρχονται ξανά στη χώρα μας επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό. Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα, οι James θα συναντηθούν και πάλι με τους χιλιάδες Έλληνες fans που ανυπομονούν για δύο ακόμη ιστορικές συναυλίες του αγαπημένου ροκ συγκροτήματος, ειδικά μετά την περσινή μαγευτική sold out εμφάνισή τους στο Ηρώδειο.

Οι James έχουν αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους. Από τις πρώτες τους εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του ’80 έως και σήμερα, οι James έχουν αναδειχθεί ως ένα από τα πιο εμπορικά και καλλιτεχνικά επιτυχημένα γκρουπ των τελευταίων 40 χρόνων.

Ξεκινώντας από το Μάντσεστερ στις αρχές της δεκαετίας του 1980 οι James αναδείχθηκαν στους προπάτορες της indie/ alternative ροκ σκηνής σε όλο τον κόσμο, στρέφοντας τα βλέμμα κοινού και μουσικοκριτικών πάνω τους χάρη στο αδιαπραγμάτευτο ταλέντο τους και τα all time classic hits τους που διαδέχονταν το ένα το άλλο. ‘Sit Down’, ‘Laid’, ‘She’s a Star’, ‘Sometimes’, ‘Senorita’, ‘Getting away with it (All Messed Up)’ είναι μόνο κάποια από τα τραγούδια που καθιέρωσαν τους James ως ροκ superstars αφού έγιναν ύμνοι για γενιές και γενιές οπαδών τους.

Συνολικά, η καριέρα των James αποτελεί ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κεφάλαια στη βρετανική μουσική ιστορία. Με τη συνεχή τους εξέλιξη και τη δέσμευσή τους στην τέχνη, τη στιχουργική ευφυΐα και μουσική τους ποικιλομορφία συνεχίζουν να εμπνέουν και να κερδίζουν τις καρδιές των οπαδών τους παγκοσμίως.

H προπώληση για το fan club του συγκροτήματος ξεκινά σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στις 12:00, μέσω ενημερωτικού email που θα λάβουν τα μέλη. Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Απριλίου στις 12:00 από την www.ticketmaster.gr


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Events8 ώρες πρν

Bolivar Beach Club – Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό με Oliver Huntemann & Nick Warren!

Festival11 ώρες πρν

1ο Amvrakia Music Festival: Αμφιλοχία στις 16 & 17 Αυγούστου

Μουσική1 ημέρα πρν

Οι Rock N’ Road Κυκλοφορούν Το Video Για Το Νέο Τους Single “The Stranger”

Μουσική2 ημέρες πρν

Οι Γάλλοι Alternative Modern-Metal Rockers PERSEIDE μοιράζονται το ολοκαίνουργιο single “I can’t stand”

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Οι Gamma Ray για 2 εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events3 ημέρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική3 ημέρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival3 ημέρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες3 ημέρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!