Connect with us

Μουσική

Οι Ιρλανδοί Βίκινγκς REN MARABOU AND THE BERSERKERS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ “Helgafjell (Holy Mountain)”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αναμονή τελείωσε!

Oι Ιρλανδοί Βίκινγκς REN MARABOU AND THE BERSERKERS κυκλοφορούν το νέο τους έπος “Helgafjell (Holy Mountain)” μέσω της Wormholedeath Records, διαθέσιμο από τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στο https://orcd.co/helgafjell !

Το “Helgafjell”, η Ιερή Κορυφή, δεν είναι απλά ένα άλμπουμ- είναι ένα αφιέρωμα, ένας μύθος, ένα ταξίδι στο χρόνο και στο μύθο. Κάθε κομμάτι σε αυτό το άλμπουμ είναι ένα σχολαστικά κατασκευασμένο αριστούργημα, αντλώντας έμπνευση από τα βάθη της Σκανδιναβικής Μυθολογίας, με ακλόνητη δέσμευση στην ιστορική ακρίβεια και τη μυθολογική αυθεντικότητα. Το “Helgafjell” είναι ένας συγκλονιστικός φόρος τιμής στην ψυχή του πατέρα του Ren, Micka, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2022. Εμβαθύνει στα θέματα της ζωής, του θανάτου και της μεταθανάτιας ζωής της Σκανδιναβικής Μυθολογίας. Το κομμάτι “Holy Mountain” είναι ένας δυνατός φόρος τιμής στον πατέρα του Ren, έναν αληθινό πολεμιστή με καρδιά λιονταριού, που τώρα κατοικεί στην ένδοξη Σκανδιναβική μεταθανάτια ζωή, “The Holy Mountain” – ένα μέρος αιώνιας ευδαιμονίας για τους δίκαιους.

Κάθε πτυχή του άλμπουμ, από το υποβλητικό artwork του από τον ταλαντούχο Terence McCann της Blackdog Graphic Design μέχρι τη μαγευτική φωτογραφία της Kathleen Curran, έχει υφανθεί με ακρίβεια και πάθος. Ο ίδιος ο Ren Marabou έχει ενορχηστρώσει αριστοτεχνικά την ηχογράφηση, τη μίξη και το mastering όλων των κομματιών στα Skåld Studios, διασφαλίζοντας ότι κάθε νότα αντηχεί με το πνεύμα των σκανδιναβικών θρύλων.

‘Helgafjell’ tracklist

1. Τα ταξίδια του Rig

2. Ran’s Hall

3. Το τίμημα της δόξας

4. Καταραμένος Απεργοσπάστης

5. Gramr the Bloodstained Beast

6. Στην αίθουσα του Gimle

7. Ζήσε και πέθανε με το σπαθί (Einherjar)

8. Η μονομαχία του πυριτόλιθου και του ατσαλιού

9. Idunn η αειθαλής νεαρή

10. Ιερό Βουνό (Helgafjell)

Μόλις πρόσφατα, η μπάντα κυκλοφόρησε το συναρπαστικό lyric video για τον επικό ύμνο του άλμπουμ ‘Holy Mountain (Helgafjell)’, ένα αριστουργηματικό κράμα metal δύναμης και μυθικών ιστοριών που τώρα εισβάλλει στις πύλες του YouTube!

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε το εδώ:


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα