Connect with us

Μουσική

Οι Ελβετοί Act Comaniac μας παρουσιάζουν το “Desolation Manifest”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ελβετική thrash metal δύναμη Comaniac επιστρέφει με ένα single γεμάτο αδρεναλίνη που υπόσχεται να ανάψει τα αυτιά των metal fans παγκοσμίως. Το “Desolation Manifest”, η τελευταία προσφορά από το φημισμένο άλμπουμ τους “None For All”, είναι έτοιμο να κατακλύσει τα ερτζιανά κύματα με την ωμή ενέργεια και την ασυμβίβαστη έντασή του.

Το “Desolation Manifest” συνδυάζει τέλεια το progressive thrash metal και ένα στοιχειωτικό ρεφρέν. Το τραγούδι σε ταξιδεύει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής για να αποκαλύψει σε ένα επικό φινάλε τι μένει όταν ο χρόνος καθορίζει τη μοίρα σου.

Οι Ελβετοί thrashers Comaniac σχηματίστηκαν το 2012 και κέρδισαν την αναγνώριση με το ντεμπούτο τους, “Return To The Wasteland”, το οποίο στέφθηκε ως “THE Thrash Highlight 2015”. Η κυκλοφορία του 2017, “Instruction For Destruction”, μέσω της SAOL, έδειξε ανάπτυξη, με κομμάτια όπως το “COAL” να κερδίζουν διεθνές ραδιοφωνικό παιχνίδι και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Ακολούθησε εκτεταμένη περιοδεία, υποστηρίζοντας σχήματα όπως οι OVERKILL και οι METAL CHURCH. Το 2018, ξεκίνησαν την περιοδεία “Kamikazee – The Spirit Of Japan”, παρουσιάζοντας μια Ιαπωνική έκδοση της δεύτερης προσφοράς τους μέσω της CAPTURED RECORDS. Μετά από ένα 7ιντσο split με την αμερικανική μπάντα IRONFLAME και μια ευρωπαϊκή περιοδεία το 2019, το 2020 έφερε το τρίτο τους άλμπουμ, “Holodox”, σε παραγωγή του Tommy Vetterli (CORONER), αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Το 2021, περιόδευσαν στην Ελβετία με τους BURNING WITCHES και έπαιξαν σε μεγάλα metal φεστιβάλ. Η δυναμική συνεχίστηκε το 2022, ενώνοντας τους VEKTOR (ΗΠΑ) για την περιοδεία “Activate Europe 2022”, πραγματοποιώντας 26 συναυλίες συνεχόμενα. Η προσμονή αυξήθηκε το 2023 με την ανακοίνωση του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους, “None For All”, και τη συμφωνία με τους WORMHOLEDEATH. Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το 2024, έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή διεθνών περιοδικών, που το επαινούν ως την πιο ώριμη δουλειά τους μέχρι σήμερα.

Σχετικά με το άλμπουμ: Το “None For All” απευθύνεται και επικρίνει την ανισορροπία της ενσυναίσθησης και της αδιαφορίας στην κοινωνία. Μεταξύ δομής και χάους, ελπίδας και παραίτησης, εννέα τραγούδια σας κάνουν να σκεφτείτε ατομικά, κοινωνικά και πολιτικά

Meet the Band:
Jonas Schmid: Vocals, Guitar
Valentin Mössinger: Guitar
Stefan Häberli: Drums
Tom Zürcher: Bass

Connect with COMANIAC:

comaniac.ch
www.facebook.com/ComaniacOfficial
www.instagram.com/comaniacthrash
comaniac.bandcamp.com
www.tiktok.com/@comaniacthrash
www.youtube.com/@ComaniacOfficial
www.soundcloud.com/comaniacofficial
Spotify: SpotifyComaniac

STREAM ALBUM HERE: music.imusician.pro/a/IC8H6Gxf/


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες15 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events15 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική17 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival21 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες21 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival22 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες23 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική23 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες2 ημέρες πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων