Connect with us

News

Οι Depeche Mode μοιράστηκαν δύο stripped-back εμφανίσεις με την BBC Concert Orchestra

Δημοσιεύθηκε

στις

Το δίδυμο – ο Dave Gahan και ο Martin Gore – ανέβηκαν στο Radio 2 Piano Room για να μοιραστούν τις εκδοχές των “Walking In My Shoes” και “Ghosts Again”. Η εκπομπή προβλήθηκε στο ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια της τεράστιας βορειοαμερικανικής περιοδείας του συγκροτήματος σε αρένες πίσω από το comeback άλμπουμ “Memento Mori”.

Ερωτηθείς από τον Gary Davies του BBC για τις αναμνήσεις τους από την ηχογράφηση του ‘Walking In My Shoes’ στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Gahan είπε: “Δεν έχω πολλές. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά πραγματικά δεν θυμάμαι να ηχογραφώ αυτό το τραγούδι και ήταν μια συγκεκριμένη εποχή που όλοι μας διασκεδάζαμε πάρα πολύ εκτός δουλειάς και υποθέτω ότι αυτό μας πρόλαβε, αλλά είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που δεν παλιώνει ποτέ όταν το ερμηνεύεις.

“Πάντα εξελίσσεται. Και με την πάροδο των χρόνων, τα τραγούδια το κάνουν αυτό αν είναι καλά τραγούδια. Παίρνουν διαφορετικά νοήματα, ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή σου εκείνη τη στιγμή και στον κόσμο γύρω μας και είναι ένα από αυτά πραγματικά. Γι’ αυτό και το κρατάμε στο σετ”.

Στη συνέχεια ο Davies είπε στον frontman: “Ξέρετε ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε τον Bono και τον Edge από τους U2 στο Radio 2 Piano Room και ο Bono έχει αυτό το τραγούδι στη λίστα με τα “εξήντα τραγούδια που έσωσαν τη ζωή μου”. Το ήξερες αυτό;”

“Δεν το ήξερα αυτό. Όχι, αλλά ξέρω ότι είναι οπαδός του τραγουδιού και όλα αυτά τα χρόνια διασταυρωθήκαμε, πολλές φορές… Ναι. Υπάρχει μια σύνδεση.

“Ήμασταν σε ένα δωμάτιο πρόβας στη Νέα Υόρκη πριν από μερικά χρόνια και παίζαμε το τραγούδι. Και βγήκαμε από την αίθουσα πρόβας και ο Bono στεκόταν στο διάδρομο και κρυφάκουγε το τραγούδι και είχαμε μια μικρή κουβέντα μετά γι’ αυτό. Μου είπε ότι ήταν ένα από εκείνα τα τραγούδια που θα ήθελε να είχε γράψει ο ίδιος”.

Δείτε τις δύο εκτελέσεις παρακάτω.

Οι Depeche Mode έχουν επίσης προγραμματίσει περιοδεία στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αργότερα φέτος. Βρείτε τυχόν εναπομείναντα εισιτήρια για τις ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ.

Από εκεί και πέρα, το ντουέτο θα ξεκινήσει για ένα δεύτερο σκέλος συναυλιών στη Βόρεια Αμερική μεταξύ των τελών Σεπτεμβρίου και των μέσων Δεκεμβρίου του 2023

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Μουσική2 ώρες πρν

Trilobeat: Ακούστε το “Look back / The Black” (feat. Adam Holzman, Michal Šelep) από το άλμπουμ “Extinction Horizon”

Events2 ώρες πρν

Red Bull Dance Your Style: Ο πιο δυνατός ελληνικός street dance διαγωνισμός επιστρέφει!

Μουσική3 ώρες πρν

Νέο single από τους KAPTEN “I hate it” Ι Ακούστε το τραγούδι

Μουσική4 ώρες πρν

Νέο album: «Τρίτη Νύχτα» από τον Χρήστο Μπότση

Συναυλίες4 ώρες πρν

Tο Queen Symphonic έρχεται ξανά στην Αθήνα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Events16 ώρες πρν

The Comic Con vol.8 – Thessaloniki Comic Convention | Παρ 17 – Κυρ 19 Μαΐου 2024

Μουσική16 ώρες πρν

Οι Ελβετοί Act Comaniac μας παρουσιάζουν το “Desolation Manifest”

Μουσική17 ώρες πρν

Rotting Christ: Ακούστε το νέο single “Saoirse” από το αναμενόμενο alboum “Pro Xristoy”

Events17 ώρες πρν

4η Συνάντηση νέων συγκροτημάτων παραδοσιακής μουσικής | 6 & 7 Απριλίου 2024 @ Τεχνόπολις | Είσοδος ελεύθερη

Events19 ώρες πρν

Athens Music Week: Επιστρέφει για 6η χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!