Connect with us

News

Ο Ozzy “βαρέθηκε” με τη βία των όπλων + τους πυροβολισμούς σε σχολεία στις ΗΠΑ – “Είναι εντελώς τρελό”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτήν την εβδομάδα, ο Ozzy Osbourne ανέφερε ότι θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, το Ηνωμένο Βασίλειο, από το παλιό του σπίτι στο Λος Άντζελες, λόγω του πλήθους της βίας με όπλα στις ΗΠΑ.

Έχουν ήδη σημειωθεί περισσότεροι από 300 μαζικοί πυροβολισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος, σύμφωνα με το Αρχείο Βίας Όπλων.

Ο λόγος του θρυλικού τραγουδιστή του heavy metal και συνιδρυτή των Black Sabbath προσθέτει ένα νέο επίπεδο σε αυτό που προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι επρόκειτο για μετεγκατάσταση με βάση φορολογικούς λόγους. Ο μουσικός έθεσε την κατοικία του στο Λος Άντζελες προς πώληση αυτό το καλοκαίρι.

“Τα πάντα είναι ….. γελοία εκεί”, δήλωσε ο Osbourne στην εφημερίδα The Guardian of the States του Ηνωμένου Βασιλείου στις 28 Αυγούστου.

“Έχω βαρεθεί να σκοτώνονται άνθρωποι κάθε μέρα”, συνέχισε. “Ένας Θεός ξέρει πόσοι άνθρωποι έχουν πυροβοληθεί σε πυροβολισμούς σε σχολεία. Και υπήρξε εκείνος ο μαζικός πυροβολισμός στο Λας Βέγκας σε εκείνη τη συναυλία [το 2017]. … Είναι εντελώς τρελό”.

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: “Δεν θέλω να πεθάνω στην Αμερική, δεν θέλω να θαφτώ στο ……… [νεκροταφείο του Χόλιγουντ] Forest Lawn. Είμαι Άγγλος – θέλω να γυρίσω πίσω.

Η Sharon Osbourne, μακροχρόνια σύζυγος και μάνατζερ του τραγουδιστή, φάνηκε να συμφωνεί.
“Δεν είναι [η υγεία του Ozzy]”, είπε για την κίνηση αυτή. “Είναι απλά ο χρόνος. Η Αμερική έχει αλλάξει τόσο δραστικά. Είναι ένα πολύ περίεργο μέρος για να ζεις αυτή τη στιγμή”.

Τον Ιούνιο, ο Ozzy εκθείασε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, στα οποία περιλαμβάνεται και η προσβολή από COVID-19 νωρίτερα φέτος. Περίπου την ίδια εποχή, η Sharon δήλωσε ότι ο Ozzy ήταν “στο δρόμο της ανάρρωσης” μετά από χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. .

Αλλά ο Ozzy δεν έχει τελειώσει ακόμα. “Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για άλλη μια περιοδεία”, δήλωσε στον Guardian αυτή την εβδομάδα. “Δεν έχετε δει το τέλος του Ozzy Osbourne, σας το υπόσχομαι.

Το 13ο προσωπικό άλμπουμ του Ozzy, Patient Number 9, θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Τον περασμένο μήνα, κυκλοφόρησε το single “Degradation Rules” με τη συμμετοχή του συναδέλφου του απόφοιτου των Black Sabbath, Tony Iommi. (Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι δύο τους επανενώθηκαν στη σκηνή για να κλείσουν τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες της Αγγλίας του 2022). Ο Ozzy μοιράστηκε το ομώνυμο τραγούδι με τη βοήθεια του Jeff Beck τον Ιούνιο. Προπαραγγείλετε το Patient Number 9 εδώ, ακούστε το παρακάτω.

Ozzy Osbourne feat. Jeff Beck, “Patient Number 9”

Ozzy Osbourne feat. Tony Iommi, “Degradation Rules”

 


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες4 ώρες πρν

Piaf The Show: Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Events4 ώρες πρν

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο! | 22 Μαΐου 2024 Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Μουσική5 ώρες πρν

O Μανώλης Φάμελλος μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Festival9 ώρες πρν

Anilio Park Festival | 9, 10, 11 Αυγούστου | 3 μέρες μουσικής στην κορυφή της Πίνδου!

Συναυλίες10 ώρες πρν

Release Athens 2024 – Massive Attack, Beak>, Mount Kimbie, 17.07, Πλατεία Νερού!

Festival11 ώρες πρν

Piano City Athens 2024: Η Αθήνα πλημμυρίζει μουσική | 16 – 20 Μαϊου

Συναυλίες11 ώρες πρν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου | 26 & 27 Ιουλίου 2024

Μουσική12 ώρες πρν

Οι Deep Purple θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο =1 στις 19 Ιουλίου

Συναυλίες1 ημέρα πρν

O Σωκράτης Μάλαμας στην Πάτρα 4 Ιουνίου 2024

Συναυλίες1 ημέρα πρν

Μαρίνα Σάττι live Καλοκαίρι 2024: Τετάρτη 26 Ιουνίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων