Connect with us

Events

Ο οίκος Coperni έφτιαξε live ένα φόρεμα με σπρέι πάνω στο γυμνό σώμα της Bella Hadid

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Sébastien Meyer και ο Arnaud Vaillant είναι οι εγκέφαλοι πίσω από την υπερσύγχρονη παρισινή εταιρεία Coperni. Για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2023 της μάρκας, το σχεδιαστικό δίδυμο -που παντρεύτηκε πέρυσι σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί- ξεπέρασε ακόμη περισσότερο τα όρια της τεχνολογίας της μόδας. “Είναι ο εορτασμός μας για τις γυναικείες σιλουέτες των περασμένων αιώνων”, λέει ο Vaillant σε μια προεπισκόπηση μέσω του Zoom πριν από την επίδειξη. “Και θέλαμε επίσης να ανανεώσουμε την αισθητική μας με έναν πιο ώριμο και επιστημονικό τρόπο”, προσθέτει ο Meyer.

Η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στη Salle des Textiles στο Musée des Arts et Métiers στο Παρίσι, παρουσίασε έναν μπουφέ από αξιοσημείωτες ενδυματολογικές στιγμές. Οι σχεδιαστές έπαιζαν σοβαρά με τις ιστορικές αναλογίες, από τους υπερβολικούς γοφούς μέσω της διόγκωσης των ραμμένων μάλλινων παντελονιών, μέχρι το υπερβολικό ντραπάρισμα του υφάσματος στις μίνι φούστες, καθώς και τα δερμάτινα μπουφάν που μπορούν να δεθούν έξυπνα γύρω από τη μέση για να θυμίζουν το μπουστάκι του 19ου αιώνα. Επιπλέον, υπήρχαν ξεχωριστά κομμάτια με τετραγωνισμένους και βολβοειδείς ώμους που παραπέμπουν στο παρόν. “Η τετράγωνη μορφή προήλθε στην πραγματικότητα από τους χαρακτήρες που βλέπετε στο διαδικτυακό παιχνίδι Roblox”, γελάει ο Meyer.

Όμως η πιο επική στιγμή στο show, που θα γραφτεί στην ιστορία της μόδας ήταν όταν η Bella Hadid εμφανίστηκε στην πασαρέλα γυμνή, μόνο με ένα λευκό εσώρουχο, στάθηκε στο κέντρο του ruway και μια ειδική ομάδα την ψέκασε με ένα υγρό, το οποίο στην συνέχεια σταθεροποιήθηκε και μετατράπηκε σε ένα όμορφο λευκό φόρεμα.

ο απόλυτο φουτουριστικό flex για αυτή τη σεζόν ήταν αυτό το τελικό look, το οποίο έγινε χρησιμοποιώντας το Fabrican, ένα πατενταρισμένο υλικό ψεκασμού που σκληραίνει σε ύφασμα που φοριέται.

H Bella στην συνέχεια περπάτησε με αυτοπεποίθηση με την λευκή δημιουργία και βγήκε από τον χώρο του show.Η στιγμή αναμφίβολα θύμισε στους λάτρεις της μόδας το αξέχαστο show Alexander McQueen, το 1999, όταν μηχανές ψέκασαν με μπογιά το λευκό φόρεμα της Shalom Harlow που στροβιλιζόταν αργά πάνω σε μια περιστρεφόμενη σκηνή.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα