Connect with us

News

Ο Dave Mustaine των Megadeth θέλει να ξαναγράψει μουσική με τον James Hetfield των Metallica

Δημοσιεύθηκε

στις

“Νομίζω ότι θα ήταν καλό για τους Megadeth, και θα μπορούσε να είναι σπουδαίο και για τους Metallica”

Ο Dave Mustaine των Megadeth δήλωσε ότι ελπίζει να συνεργαστεί μια μέρα ξανά με τον James Hetfield των Metallica.

Σε συνέντευξή του στον Andrew Daly του Vinyl Writer Music, ο frontman των Megadeth μίλησε για την προσέγγισή του στη σύνθεση τραγουδιών και τη μακροζωία του στη μουσική.

“Λοιπόν, πρέπει να σκεφτώ ότι η μακροζωία μου μπορεί να είναι απλά το πείσμα”, είπε. “Ελπίζω κρυφά ότι θα υπάρξει μια μέρα που ο James [Hetfield] και εγώ θα μπορέσουμε να γράψουμε ξανά μαζί. Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να το κάνουμε αυτό και νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να συμβεί στην πορεία.

“Νομίζω ότι είναι πιθανό μια μέρα ο James να συνέλθει και να μπορέσουμε μαζί να κάνουμε κάτι ξανά μαζί. Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που πάντα με κρατούσαν να προχωράω μπροστά. Νομίζω ότι θα ήταν καλό για τους Megadeth και θα μπορούσε να είναι καλό και για τους Metallica”.

Ο Mustaine έπαιξε στους Metallica για 11 μήνες πριν αποβληθεί από το συγκρότημα λίγο πριν ηχογραφήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Kill ‘Em All” του 1983. Μετά την αποχώρησή του, ο Mustaine δημιουργεί το δικό του thrash metal συγκρότημα, τους Megadeth.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.