Connect with us

Μουσική

Ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί το νέο single σε παραγωγή Bryce Dessner, ‘Addicted To Romance’

Ο Bruce Springsteen έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο single, το “Addicted To Romance”, το οποίο συνυπογράφει και ενορχηστρώνει ο Bryce Dessner των The National.

Δημοσιεύθηκε

στις

Το single ηχογραφήθηκε για το soundtrack της νέας ταινίας της Rebecca Miller She Came To Me και περιλαμβάνει επίσης φωνητικά από τη σύζυγό του και μέλος της E Street Band, Patti Scialfa. Τα μέλη της περιοδείας των National Benjamin Lanz και Kyle Resnick εμφανίζονται επίσης στο τρομπόνι και την τρομπέτα αντίστοιχα.

“Όταν η Rebecca με ρώτησε για να δουλέψω σε ένα τραγούδι για τους τίτλους τέλους, σκέφτηκα αμέσως (ίσως εξωπραγματικά!) ότι θα ήταν απίστευτο να ζητήσω από τον Bruce Springsteen να γράψει ένα τραγούδι”, δήλωσε ο Dessner [μέσω του SPIN]. “Η Rebecca συμφώνησε, και στείλαμε την ταινία στον Bruce και, προς έκπληξη και χαρά μας, ανταποκρίθηκε πολύ θετικά.

Λίγο αργότερα, ο Bruce μας έστειλε ένα demo του τραγουδιού που έγραψε εμπνευσμένος από την ταινία, το οποίο αισθανθήκαμε σαν ένα στιγμιαίο κλασικό τραγούδι από τη στιγμή που το ακούσαμε”.
Συνεχίζοντας, ο Dessner δήλωσε: “ως ισόβιος οπαδός του Bruce, μαζί με τους συμπαίκτες μου στο συγκρότημα, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιρροές μας, ήταν όνειρο να δουλέψω σε αυτό το τραγούδι με τον Bruce, και ήταν απίστευτα γενναιόδωρος και ανοιχτός στις ιδέες και τις συνεισφορές μου”.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα