Connect with us

Μουσική

Ο Bruce Springsteen γιορτάζει τους γλυκούς ήχους της soul μουσικής στο νέο άλμπουμ ‘Only The Strong Survive’, που κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το νέο στούντιο άλμπουμ του Bruce Springsteen, μια συλλογή δεκαπέντε μεγάλων τραγουδιών της soul μουσικής με τίτλο Only The Strong Survive, θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records στις 11 Νοεμβρίου. Με κύρια φωνητικά από τον Springsteen, το Only The Strong Survive εξυμνεί διαμάντια της soul μουσικής από τους θρυλικούς καταλόγους των Motown, Gamble and Huff, Stax και πολλών άλλων. Αυτό το 21ο στούντιο άλμπουμ του Bruce Springsteen θα περιλαμβάνει επίσης guest φωνητικά από τον Sam Moore, καθώς και συμμετοχές από τους The E Street Horns, πλήρεις ενορχηστρώσεις εγχόρδων από τον Rob Mathes και δεύτερα φωνητικά από τους Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins και Fonzi Thornton.

Ο Bruce Springsteen σχολίασε: “Ήθελα να φτιάξω ένα άλμπουμ όπου απλά θα τραγουδούσα. Και τι καλύτερη μουσική για να δουλέψω από το μεγάλο αμερικανικό songbook της δεκαετίας του ’60 και του ’70; Έχω εμπνευστεί από τον Levi Stubbs, τον David Ruffin, τον Jimmy Ruffin, τον Iceman Jerry Butler, την Diana Ross, τον Dobie Gray και τον Scott Walker, μεταξύ πολλών άλλων. Προσπάθησα να δικαιώσω όλους αυτούς -και τους υπέροχους συγγραφείς αυτής της ένδοξης μουσικής. Στόχος μου είναι το σύγχρονο ακροατήριο να βιώσει την ομορφιά και τη χαρά της, όπως εγώ από τότε που την άκουσα για πρώτη φορά. Ελπίζω να σας αρέσει να το ακούτε όσο μου άρεσε να το φτιάχνω”.

Προπαραγγείλετε το Only The Strong Survive σε 2LP, CD ή ψηφιακά εδώ.

Το Only The Strong Survive ηχογραφήθηκε στην Thrill Hill Recording στο New Jersey, με παραγωγό τον Ron Aniello, μηχανικό τον Rob Lebret και εκτελεστικό παραγωγό τον Jon Landau. Η κυκλοφορία θα αποτελέσει το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Bruce Springsteen μετά το Letter To You του 2020, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο #1 σε έντεκα χώρες. Ο Springsteen θα επανενωθεί με τη θρυλική E Street Band τον Φεβρουάριο για τη διεθνή περιοδεία του 2023, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Only The Strong Survive Tracklist: Only The Strong Survive

1. Only the Strong Survive
2. Soul Days feat. Sam Moore
3. Nightshift
4. Do I Love You (Indeed I Do)
5. The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore
6. Turn Back the Hands of Time
7. When She Was My Girl
8. Hey, Western Union Man
9. I Wish It Would Rain
10. Don’t Play That Song
11. Any Other Way
12. I Forgot to Be Your Lover feat. Sam Moore
13. 7 Rooms of Gloom
14. What Becomes of the Brokenhearted
15. Someday We’ll Be Together

Δείτε το επίσημο μουσικό βίντεο για το “Do I Love You (Indeed I Do)” με μια ειδική εισαγωγή από τον Bruce εδώ τώρα!


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.