Connect with us

News

Ο Bono των U2 ανακοινώνει την παγκόσμια περιοδεία βιβλίου “Stories Of Surrender

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μπόνο των U2 ανακοίνωσε μια παγκόσμια περιοδεία για το βιβλίο του προς υποστήριξη των επερχόμενων απομνημονευμάτων του Surrender: 40 Songs, One Story – δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τα εισιτήρια παρακάτω.
Ο 576 σελίδων τόμος αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Alfred A. Knopf (και σε μορφή audiobook μέσω της Penguin Random House) και, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, θα εξερευνήσει την προέλευση 40 βασικών τραγουδιών της δισκογραφίας των U2. Κάθε κεφάλαιο φέρει το όνομα του τραγουδιού που καλύπτει, ενώ η ιστορία της ζωής του Bono είναι συνυφασμένη με το βιβλίο.

Τον επόμενο μήνα, ο Bono θα ξεκινήσει μια περιοδεία για το βιβλίο σε 14 πόλεις με την ονομασία “Stories Of Surrender”, η οποία θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη.
Οι εκδηλώσεις έχουν χαρακτηριστεί ως “μια βραδιά με λόγο, μουσική και λίγη αταξία”. Ο Μπόνο ανέφερε σε δήλωσή του: “Μου λείπει το να βρίσκομαι στη σκηνή και η εγγύτητα του κοινού των U2.

“Σε αυτές τις συναυλίες έχω κάποιες ιστορίες να τραγουδήσω και κάποια τραγούδια να πω. Επιπλέον, θέλω να διασκεδάσω παρουσιάζοντας το ME-moir μου, SURRENDER, το οποίο στην πραγματικότητα είναι περισσότερο ένα WE-moir αν σκεφτώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω από εκεί ως εδώ”.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο των ημερομηνιών παρακάτω.
NOVEMBER 2022
02 – New York, Beacon Theatre
04 – Boston, Orpheum Theatre
06 – Toronto, Meridian Hall
08 – Chicago, Chicago Theatre
09 – Nashville, Ryman Auditorium
12 – San Francisco, Orpheum Theatre
13 – Los Angeles, Orpheum Theatre
16 – London, Palladium
17 – Glasgow, SEC Armadillo
19 – Manchester, O2 Apollo
21 – Dublin, 3Olympia Theatre
23 – Berlin, Admiralspalast
25 – Paris, Le Grand Rex
28 – Madrid, Teatro Coliseu


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα