Connect with us

Events

Ο Andrea Bocelli μηνύει εταιρεία αεροπορικών τσάρτερ επειδή φέρεται να του προκάλεσε “αδικαιολόγητο άγχος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Andrea Bocelli μηνύει στελέχη μιας εταιρείας αεροπορικών τσάρτερ επειδή του προκάλεσαν “αδικαιολόγητη ανησυχία” κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης πτήσης.

Ο 64χρονος σταρ της κλασικής μουσικής, ο οποίος είναι τυφλός, κατέθεσε την αγωγή εναντίον της Private Jet Services of Seabrook στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του New Hampshire τον περασμένο μήνα.

Ισχυρίστηκε ότι του δόθηκε ένα παλαιότερο και πιο θορυβώδες αεροπλάνο από ό,τι συμφωνήθηκε στη σύμβαση και ότι η εταιρεία παραβίασε τους όρους της, καθώς ένα μέλος του πληρώματος ανακοίνωσε ότι η διαδρομή από την Καλιφόρνια στο Κλίβελαντ θα ήταν ανώμαλη.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μποτσέλι βιώνει δυσφορία και φόβο κατά τη διάρκεια των πτήσεων λόγω της μειωμένης όρασής του και ζητά από το πλήρωμα να απέχει από τις ανακοινώσεις καιρού επί του αεροσκάφους “για να μην προκαλεί αδικαιολόγητο άγχος”.

Ο διάσημος τενόρος ζητά τριπλάσια αποζημίωση από την αρχική επιστροφή των 569.800 δολαρίων (506.000 λίρες) που πλήρωσε για 15 πτήσεις. Το ποσό φέρεται να καλύπτει τα νομικά έξοδα, τις αποζημιώσεις και το κόστος των εναλλακτικών πτήσεων.

Επιπλέον, ο Μποτσέλι ισχυρίστηκε ότι ο εκπρόσωπός του προσέλαβε την εταιρεία για να του παράσχει πτήσεις για τις ημερομηνίες της περιοδείας του στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ζήτησε τα τζετ “ιδανικά να μην είναι ‘παλαιότερα’ από τέσσερα χρόνια”.

Ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Καλιφόρνια στο Κλίβελαντ, του παρασχέθηκε ένα Falcon 2000 που κατασκευάστηκε το 1996.

Ένας εκπρόσωπος της Private Jet Services φάνηκε να ζητά συγγνώμη, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα αποδεκτό αεροσκάφος για τις πέντε τελευταίες ημερομηνίες της περιοδείας του. Ισχυρίστηκε ότι ακύρωσαν τις πτήσεις για τις συναυλίες αλλά δεν του επέστρεψαν τα χρήματα, αναγκάζοντάς τον να συνάψει σύμβαση με νέα εταιρεία που του κόστισε πάνω από 300.000 δολάρια (266.400 λίρες) από την τσέπη του.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Περισσότερα
Συναυλίες15 ώρες πρν

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην Κρήτη: 23 Ιουλίου στο Ρέθυμνο & 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο

Συναυλίες15 ώρες πρν

AthensRocks 2024: Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος συμπληρώνουν το line-up της πρώτης μέρας | Σάββατο 27 Ιουλίου

Μουσική16 ώρες πρν

Kandè | New Single: Fury of War

Συναυλίες16 ώρες πρν

Σωκράτης Μάλαμας | Καλοκαίρι 2024: Νέα δεύτερη Ημερομηνία 2 Ιουλίου |Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

Events21 ώρες πρν

Athens Pre Pride Party: Σάββατο 20 Απρ 23:00 @ Pireos 260

News2 ημέρες πρν

Ξεκίνησε η προπώληση για τις εμφανίσεις των James σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Εθισμός: Παρουσίαση δίσκου Millennials | Γήπεδο Ριζούπολης – Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Events2 ημέρες πρν

Bolivar Beach Club: Opening το Σάββατο 27 Απριλίου με guests το δημοφιλές δίδυμο Fideles

Συναυλίες2 ημέρες πρν

Νατάσσα Μποφίλιου καλοκαίρι 2024: Κάτι καίγεται – Θέατρο Γής Θεσσαλονίκη | Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Μουσική2 ημέρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια Άνθρωποι ρε Θανάση & Το Δάκρυ Ι Δείτε τα music video