Connect with us

Events

Nepenthe – Episode XIII: Στο “Moxy Marina” στην Πάτρα τα γυρίσματα Κυριακή, 28 Μαΐου

Δημοσιεύθηκε

στις

Season I: “Jumping Rooftops”

Έπειτα από δώδεκα μοναδικά επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονική, το Episode XIII του Nepenthe θα πραγματοποιηθεί σε ένα ακόμα μοναδικό μέρος – Rooftop. Αυτή τη φορά τα γυρίσματα του επεισοδίου θα πραγματοποιηθούν στο πανέμορφο Roof garden του ξενοδοχείου Moxy Patra Marina στο παραλιακό προάστιο της πόλης Πάτρας.

  • Hμερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή, 28 Μαΐου
  • Τοποθεσία: Moxy Patra Marina
  • Ωράριο Εκδήλωσης: 15:30 – 23:00
  • DJ Line Up: BRB (Resident DJ), Heavy Pins (Oikos bar), Mr. PanosRomanos
  • Dresscode: Linen Fabrics
  • Sunset Happy Hour (half-price drinks & cocktails): 15:30 – 18:30
  • Οι πρώτοι 100 καλεσμένοι θα έχουν δωρεάν ποτό με την είσοδο τους.

Nepenthe YouTube | Instagram

Phase I Tickets Presale: 10€
Phase II Tickets Presale: 12€
Tickets at the Door: 15€

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  1. Το event θα μαγνητοσκοπείται και το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.
  2. Θα τηρηθούν αυστηρά οι προδιαγραφές του Dress Code. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οποιονδήποτε δεν τις τηρεί.
  3. Η χωρητικότητα είναι περιορισμένη. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των παρευρισκομένων, το event χαρακτηρίζεται ως ”Sold Οut” και δεν μπορούν να παρευρεθούν περισσότεροι θαμώνες στο χώρο.

Σας παρακαλούμε πολύ για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο χώρο, οι πόρτες κλείνουν αυστηρά 18:30.

Email Επικοινωνίας: [email protected]

____

To nepenthe ή αλλιώς νηπενθές είναι ένας όρος που προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη “νηπενθές” (νή- + πενθέω), που σημαίνει “ξεχνώ τον πόνο”  αναφορά του οποίου γίνεται και στην ελληνική μυθολογία (Ομήρου Οδύσσεια). Χρησιμοποιείται στην παλαιότερη ελληνική λογοτεχνία και αναφέρεται σε ένα είδος φαρμάκου που χρησιμοποιούνταν για να ξεχάσει κάποιος τον πόνο ή τη θλίψη του.

Η ιδέα για τη δημιουργία των εκδηλώσεων Nepenthe γεννήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2020, μετά το πρώτο lock down, στα πλαίσια της αναζήτησης ενός τρόπου απόδρασης.

Κάθε εκδήλωση αποτελεί ένα μεμονωμένο, ιδιαίτερο και μοναδικό γεγονός. Προσφέρει μια αποκλειστική, θεματική και μουσική εμπειρία που σχεδιάζεται σε αρμονία με τον εκάστοτε χώρο όπου πραγματοποιείται.

Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται στην ηλεκτρονική χορευτική μουσική συνδυάζοντας τέχνη και μόδα και παρουσιάζουν μια σειρά τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών – μουσικών σε διάφορα πολυτελή Roof Gardens στην Ελλάδα.

Πραγματοποιούνται εώς τώρα απογεύματα Κυριακής σε μορφή επεισοδίων, από τις 15.30 έως τις 23.00 και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 7.700 μοναδικούς επισκέπτες.

Τα μοναδικά επεισόδια μαγνητοσκοπούνται ως επεισόδια και κοινοποιούνται στο YouTube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram) ως αποκλειστικά δρώμενα σε πολυτελείς χώρους όπως Marriott Hotel, Lighthouse, Acropol (Brown Hotels), Moxy (Marriott Hotels), Foundry Suites, President Hotel, Selina Hotel.


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.