Connect with us

Μουσική

METALLICA tribute με τους SCREAM INC | 19Ιουλίου @ CT Garden

Δημοσιεύθηκε

στις

Το CT Garden μεταμορφώνεται σε μια μοναδική αρένα ορθίων και σας περιμένει για να ζήσουμε μια δυνατή ροκ συναυλία!

Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια του καλύτερου ίσως συγκροτήματος Heavy Metal μουσικής στον κόσμο! Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία.

Nothing Else Matters, The Unforgiven, Fade to Black, Enter Sandman, One, Master Of Puppets, Turn the Page είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε σε αυτή τη μαγική βραδιά από τους SCREAM inc, ενός από τα πιο επιτυχημένα tribute bands των εποχών μας.

Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Το πάθος, οι μοναδικές ερμηνείες και η δύναμη της μπάντας την έκαναν αμέσως διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Οι Ουκρανοί και Πολωνοί καλλιτέχνες του συγκροτήματος διαθέτουν ένα δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να ερμηνεύουν τα τραγούδια των Metallica για αυτό και αναδείχθηκαν το καλύτερο tribute band του μεγάλου συγκροτήματος ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας το κέφι και την ενέργεια σας και αφήστε τους να σας παρασύρουν σε μία βραδιά που θα θυμόμαστε για χρόνια γεμάτη από τα τραγούδια που αγαπήσαμε!

Είτε ακούμε είτε δεν ακούμε μέταλ και ροκ μουσική, είναι κάποια τραγούδια και συγκροτήματα που όλοι τα έχουμε συναντήσει κάποια στιγμή, μέσα από το ραδιόφωνο, κάποια παρέα, κάποιο event. Ένα από αυτά τα συγκροτήματα είναι σίγουρα και οι metallica με πολλά από τα τραγούδια τους να μας έχουν μεγαλώσει!

Πέρυσι το καλοκαίρι, το καλύτερο tribute band στους Metallica χάρισε μια μοναδική βραδιά σε εκατοντάδες κόσμου που είχε την ευκαιρία να ζήσει μια αυθεντική μέταλ βραδιά κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό και φυσικά, συνοδευόμενη από παγωμένες μπύρες!

Μια συναυλία που ταξίδεψε στα παλιά τόσο τους νέους, όσο και τους παλιούς φανατικούς των Metallica, παρουσίασαν οι Scream Inc, στο CT Garden Festival πέρυσι το καλοκαίρι.

«Η συναυλία ξεκίνησε με την ζωντανή ορχήστρα, που συνόδευε το συγκρότημα να δίνει το έναυσμα στους Scream Inc να ανέβουν στην σκηνή. Η δεξιοτεχνία και των 4 μελών του συγκροτήματος ήταν φανερή από την πρώτη κιόλας νότα. Ήταν ξεκάθαρο πως αγαπούσαν πολύ αυτό που έκαναν και εσύ μαζί τους ένιωθες το πάθος τους για την μουσική τους.» περιγράφει το monopoli.gr και συμπληρώνει: «Το μεγάλο “μπαμ” βέβαια έγινε όταν έπαιξαν το «Nothing Else Matters» και το «The Unforgiven», όπου και οι Scream Inc ζήτησαν να ανοίξουμε τους φακούς των κινητών μας για να συμμετέχει και το κοινό. Εκεί ήταν που μπορούσες να ακούσεις όλες τις φωνές, μικρών και μεγάλων, σε αυτή την κλασσική μπαλάντα των Metallica. Όταν ξεκίνησε το «Master of Puppets», ειδικά με την νέα λατρεία για το τραγούδι, λόγω του Stranger Things, ξαφνικά το κοινό άρχισε να χειροκροτεί με παλμό. Οι περισσότεροι σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και ξεκίνησαν να τραγουδούν δυνατά, μέχρι που δεν χρειαζόταν πλέον να τραγουδά ο τραγουδιστής, αφήνοντας το ρεφρέν για το κοινό.

Όταν τελικά η συναυλία τελείωσε, το κοινό απαίτησε “κι άλλο”, φωνάζοντας δυνατά «One More Song». Έτσι, οι Scream Inc επέστρεψαν με το «Enter Sandman» και εκεί ήταν που κανείς πλέον δεν μπορούσε να συγκρατηθεί στην καρέκλα του, και όλοι σχεδόν φτάσαμε όσο πιο κοντά μπορούσαμε στην σκηνή.»

METALLICA Tribute με τους Scream Inc
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 στις 21:00
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΟΡΘΙΩΝ: 30 ευρώ
EARLY BIRD ΟΡΘΙΩΝ : 25 ευρώ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr


Ακολούθησε το Stage News στο Google news και μάθε όλα τα τελευταία νέα.


 

Μουσική2 λεπτά πρν

Οι Ελβετοί Act Comaniac μας παρουσιάζουν το “Desolation Manifest”

Μουσική35 λεπτά πρν

Rotting Christ: Ακούστε το νέο single “Saoirse” από το αναμενόμενο alboum “Pro Xristoy”

Events50 λεπτά πρν

4η Συνάντηση νέων συγκροτημάτων παραδοσιακής μουσικής | 6 & 7 Απριλίου 2024 @ Τεχνόπολις | Είσοδος ελεύθερη

Events2 ώρες πρν

Athens Music Week: Επιστρέφει για 6η χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Μουσική3 ώρες πρν

The Vulcan Itch: Kυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο ”Rise of the Fallen”

Festival3 ώρες πρν

Helmos Mountain Festival vol2: Η προπώληση ξεκινάει 1 Απριλίου!!!

Festival8 ώρες πρν

Θεσσαλονίκη – Reworks 2024: Το 20ο reworks festival έρχεται στις 18 με 22 Σεπτεμβρίου 2024!

Συναυλίες9 ώρες πρν

Ο James Arthur για πρώτη φορά στην Ελλάδα | Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

News9 ώρες πρν

Online πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube: Όταν ο Παύλος Παυλίδης συνάντησε τον Γιάννη Μαρκόπουλο | 31 Μαρτίου 2024

Μουσική9 ώρες πρν

Φτηνά τσιγάρα The Musical: Ακούστε τα τραγούδια ο Πλάτων κι ο Επίκουρος & Όνειρα Όνειρα Ο Ι Δείτε τα music video